89

Цар Плъх

преди 13 години

Не ми пука за тези дипломати от ДС и суматохата, която се създава около тях. Пука ми, че сме най- бедната държава в ЕС и сме на ръба на оцеляването. Пука ми, че след няколко десетилетия *** ще бъдат повече от българите. Пука ми, че няма реформи. Пука ми, че Бойко се оказа същият като предишните, защото аз гласувах за него и се оказах един от многото баламурници, които му повярваха.

88

сакън недей

преди 13 години

Ако се приложи лустрацията за членство в БКП и ДС оставаме без премиер , няма да има певците кого да възпяват. Кой ще реже лентички , на новооткритата обществена тоалетна на Женски пазар, например

87

Анонимен

преди 13 години

Щом определението "***" ти звучи като комплимент значи си по-долу по скалата- "***,*** та вдлъбнат"!

86

истината

преди 13 години

на кой му пука дали станишевата банда са доволни--колкото по-недоволни-толкова по-добре....не заслужават внимание тези престъпници..щом реват значи че българия е на прав път

85

Стоян

преди 13 години

Абе Станишка, хамстер нагъл стига си пречил на тази държава бе ***! Вземи всички твои съпартиици-свикнали да ядат на готово номенклатурни реликви и потънете в дън земя...нагъл пес такъв, гнусен...

84

Анонимен

преди 13 години

Аз също не искам агенти за посланници ,но не искам също държавата да се управлява от бивши агенти ,партийни и комсомолски секретари и наследници на активни борци. Партия "Калинка" води нашият победен ход.

83

ИСТИНАТА

преди 13 години

Гледам че много поклоници на столетницата , обвиняват ГЕРБ , че били назначили Калина Илиева във ДФ Замеделие , но истината е малко по различна. Вместо Сергейко и компания да искат отговорност от Борисов и Найденов за Калинката , да си спомнят че тя е назначена като експерт в агенцията още в началото на 2008 година по времето на Тройната коалиция, повече от година и половина преди ГЕРБ да спечелят изборите.....от януари 2008 година работи в ДФЗ-Агенция САПАРД. До момента е била представител на ДФ Земеделие" в Специализираното звено на ВКП за борба с измами при усвояването на средства от европейските фондове". За работата си като ръководител на работна група за комуникация с Европейската комисия и ОЛАФ получава множество референции от различни правоохранителни органи.

82

Анонимен

преди 13 години

Да свалим президента ГОЦЕ той е срам за БЪЛГАРИЯ

81

Енгелс

преди 13 години

Червен ***!

80

Груйчо

преди 13 години

Чичко, Маркс, единственото нещо което виждате пред носа си са бузите/задните/ на Вашите началници:)

79

Нов морал

преди 13 години

81Харесва ли ти да използваш чужд ник:)) Радвам се, че с неговия избор съм ти доставил удоволствие и ти да го използваш:) Все пак трябва да си помагаме и да сме великодушни:) Не всеки има интелект да си сложи поне никче, различно от ползваните:)

78

Петров

преди 13 години

Какво е "плевня", Маркс ?Това да не би да е мястото, където са те правили?

77

данчо

преди 13 години

Според мен лустрацията трябва да се приложи за всички политици, появили се след 1991г.!

76

Димитров Орги

преди 13 години

Прав си !Мисля че трябва да се намари начин да се проведе лустрация и по форумите, щото вече ще повърна!Пусто нямам воля да не чета тази смрад!

75

Нов морал

преди 13 години

Написано от вас, звучи като комплимент! Благодаря:)

74

Груйчо

преди 13 години

Чичко, Маркс, единственото нещо което пред носа си са бузите/задните/ на Вашите началници:)

73

Анонимен

преди 13 години

"""Лидерът на БСП призова да не се стига до пореден конфликт между правителството и президентството, защото щяло да е глупаво и безотговорно."""Станишев може ли да не се произнася от името на президента! МОЛЯ!!!

72

dingilev

преди 13 години

Taka mi se gadi kato pro4eta statiq v koqto toq serGEI izkazva mnenie i dava suvet 4e ....Sin na dolen bolshevishki komunist trepal,kral muchil naroda desetki godini samiq toi pravel sushtoto prez celiq si mandat a sega ima doblesta i chesta da se izkazva.Estestveno che vsichki DS agenti vun a ti Stanishev v zatvora skoro......

71

?

преди 13 години

Отврат,отврат, отврат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!***,гадна,скапана,продажна,комунистическа, предателска,лъжлива,корумпирана,червена помия, бълвоч....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

Петров

преди 13 години

Няма нужда да си резервирам билети за където и да е! До сега съм стъпил в над 12 държави на 3 / три / континента. И очаквам след около месец да продължа. Нямам нужда един провинциален екскурзиант да ми прави народопсихологичен, икономически и политически анализи след едноседмичен престой някъде по света. По-скромно!