422

cz

преди 13 години

КГБ ги сменя защото никаква работа не им вършат.

421

poli

преди 13 години

Познавам бивш партиен секретар на ръководна длъжност - началник отдел в държавна структура.Нищо, че има закон за това. Работих с нея и бих казала, че гледаше много повърхностно на проблемите.

420

.....

преди 13 години

и зам мин августина е от ДС

419

Анонимен

преди 13 години

Боко,*** в коя да е поща около датите на получаване на пенсиите..виж тези възрастни ,треперещи хора как си броят 120-150 лв пенсия..това ти пожелавам! нека никога повече няма хора на ДС никъде ,но ти да живееш със 150 лв на месец..как не те е срам при тази немотия да говориш изобщо!?

418

Уикилийкс

преди 13 години

Ако сте заинтересовани да предотвратите нанасянето на щети от действията ви, трябва да прекратите публикациите в Уикилийкс на всички секретни материали на американското правителство и да унищожите тези документи от базата с данни на Уикилийкс се посочва в писмото на представителя на държавния департамент.Те това е държава. Тази информация са я получавали чрез не от агенти, а от посланници. Техните посланници не са агенти, но нашите са и работят за държавата си не за партия ГЕРБ

417

kk

преди 13 години

А какво правят 100 и няколко агенти на ДС в ДАНС?

416

Анонимен

преди 13 години

Външния ни Министър Младенов е ВНУК на ПЕТЪР МЛАДЕНОВ(ДС)ЦК НА БКП с прякора ПЕШО ДАМАДЖАНАТА(алкохолик). Той беше един от организаторите за сваляне на правешкия диктатор живков и после ДС го избра за Мин.Председател...Той стана известен с лафа "защо не дойдат танковете" и да пометат всички българи на жълтите павета... Така че и тоя младия (внука му)няма да направи нищо...Само наблюдавайте...Няма БИВШ комунист,***,***...ТРЯБВА ДЕМОКРАТИЧНА МЕТЛА!

415

Президент на РъБъ

преди 13 години

Кьорав агент да не остане... Всичките да *** в кофите за ***...

414

kk

преди 13 години

Той им се е ядосал заради първата снимка,която му бяха изтипосали!Вижте,че сега я няма!

413

Пепе

преди 13 години

Открито писмо до ББ: Всеки посланик е вербован. Ако не от собственото си ДеСе от чуждо Де Се. Ти от кое ДеСе предпочиташ?

412

Анонимен

преди 13 години

За тия дето винаги се правят не неразбиращи...ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ Е КЛОН НА КГБ и е убивала сънародници,живеещи на запад под предлог,че са РОДООТСТЪПНИЦИ! Георги Марков също е бил убит от ДС(КГБ),както и Гунди,който не се е съгласил да сътрудничи на ДС(КГБ),като са му направили катастрофа...

411

Нервичките Боко

преди 13 години

Борисов видимо се ядоса и се закани да не отговаря повече на журналистически въпроси. "Никъде го няма това в Европа, да тичате по премиера всеки ден, по три пъти на ден", скастри той репортерите и обясни: "Уважение, демокрация да, но по три пъти на ден да търчите по коридорите, покрай мен това няма да стане".

410

Helloooo ГЕРБ !

преди 13 години

16 от действащите 38 дипломати - посланици, постоянни представители, генерални консули и ръководители на мисии, обявени преди ден като съпричастни към бившата Държавна сигурност, са назначени след 28 юли 2009 г., когато започва мандатът на правителството на Бойко Борисов.

409

Анонимен

преди 13 години

I okolo oblastniya na Sliven se navartat dosta mekereta ot MVR i VKR ***.

408

Как може тъй?

преди 13 години

Вярно ли освиркали Тиквата на концерта на ФСБ? Как може такъв неблагодарен народ? ТОЙ се съсипа да рИформира, а лошите му викат УУУУУ!

407

до истината

преди 13 години

Неосъществения агент е по-голямо зло от редовия такъв!!!

406

истината

преди 13 години

Няма по-голям театрал от Тиквата. Той е най-голямата ни излагация и простотия в Брюксел, а не агентите. Самият ТОЙ кандидатствал в ДС, ама не го приели. Това си го казва тъпчото. Значи ББ морално е готов за агент. Ама пак му се радвайте...

405

Военен

преди 13 години

А какво правят двама агенти на ДС и военното разузнаване в правителството. Божидар Димитров и Аню Ангелов.Генерал лейтенант Аню Ангелов беше изпратен като агент на военните служби в Лондон след като се провали като зам.началник на ГЩ. чист агент си е. Това го каза КС спомнете си случая с полковник от резерва Радион Попов на когото беше отказано акредитация за избор за 38 НС, защо е служил във военното разузнаване.

404

Анонимен

преди 13 години

като по *** да попитам -в коя държава димломатите не са сътрудници на таините служби?

403

Анонимен

преди 13 години

Най-големият агент ще се окаже БОКО, но ще го разберем след години, когато от Б-я няма да има и помен. Аз да попитам: посланиците на другите държажи в България, литератори ли са или стоматолози?