382

интервю с ББ-отговор

преди 13 години

"За един човек не е двоен аршин. Министърът е само един и то без портфейл, а посланиците с агентурно минало са 50%" - така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос не е ли двоен аршин в правителството да има министър, сътрудничил на ДС, като Божидар Димитров, а в същото време да се спрат назначенията на такива дипломати. Борисов се ядоса, заплаши, че повече няма да отговаря на журналистически въпроси и заяви: "Никъде го няма това в Европа, да тичате по премиера всеки ден, по три пъти на ден".

381

вето

преди 13 години

Пурванов даде ВЕТО-да ви е честито България никога не ще се оправи и вие писащите пак,ще си броите стотинките,псувате жените и питате,къде *** гладните,защото ви е мила партията майка и мило и драго давате тя да диша,за да ви краде и залъгва...

380

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Цветелина Бориславова успя през това време да купи от Костовия човек Славчо Христов СИБанк, която беше орихванала позиции в НОИ, данъчни и други държавни структури. Сега е милиардерка. Красота .

379

Анонимен

преди 13 години

Не разбирам какво пак ревете всички тук.Не съм от феновете на Бойко, но какво искате?Тези бакии да не се оправят с един размах на магическата пръчица.Поне се повдигат въпроси, за които до сега 20г. се мълчеше.Но българина нали си е все недоволен.Искаше да има силна полиция- сега мрънкоти, че само акции се правили. Ами, правят се- престъпност има огромна.Имало агенти на ДС посланици-ами, поне ще ги отзове.До сега кой правеше нещо?Но..важното е да ме мрънка и на изборите отново БСП.

378

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

.Сега за онаниращите в сайта димократи материал за размисъл ако има с какво.Посланици на САЩ в България от 1989г-Полански,Хил-ЦРУ,Монгомъри,Майлс,Пардю-Пентагона.....Задачка с понижена трудност- тексасткият коняр Урко от кои е?

377

Анонимен

преди 13 години

Българинът започва да се събужда. На финала на концерта на ФСБ в НДК, Бойко Борисов беше бурно освиркан от цялата публика. Или гербописачите, сега ще кажат че и рокаджийската публика на ФСБ, един от символите на демокрацията са комунисти.Ха-ха, смешници, отивате си - това е истината ...Народът поумня и не го е страх от милиционерските ви похвати.Нищо че си гласувахте 100 млн за подслушване и се опитвате да сринете науката, културата и образованието.

376

Анонимен

преди 13 години

Не е въпроса до това дали е било социализъм или нещо друго, а до принципа. Затова няма държава на тази територия. На такива като теб не могат да им уврат главите и затова докарвате все такива некадърници на власт. А и още нещо, през тази анархия и тотално грабене, и ширеща се полицейщина, предпочитам този социализъм, за който говориш. Но ще ти уври главата - когато ти я подпалят!

375

Ебай ТошУ

преди 13 години

А я си представи ако беше жулил нещо друго???

374

ot stranstvo

преди 13 години

Dano i USA posledvat primera na BB: ne 50%, a 100% ot diplomatite im po sveta sa sluzuteli na CIA.Samo nie Bularite si razbichme razuznavaneto. A shpioni e emalo i shte ima ot kakto darzavite sashestvuvat, podobno na prustitucijata, ot kakto svjat svetuva...

373

Анонимен

преди 13 години

ИЗГОНИ ГЕРБ ЗА ДА СПАСИШ БСП.......ЩОТО МАЛКО НИ ДЯЛКАХА ПРЕЗ ТИЯ 60 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ

372

kk

преди 13 години

Срамувай се за всички свои "назначения",Бойко!Като започнеш от Цветанов и неговото МВР/ДАНС-ДС/,НСБОП,та стигнеш до "Министъра без портфейл"!Срамувай се,защото са ти ПРИЯТЕЛИ!А като ти зная ПРИЯТЕЛИТЕ,ТИ си ми ясен!!!

371

outsider

преди 13 години

Всички посланици и други служители в посолствата винаги са събирали информация и на практика са шпионирали държавата, в която са работили. Това ясно и не сме го измислили ние. От публикуваните от уикилийкс документи се вижда, че и американския посланик е събирал сведения и дори лични данни за наши политици. Толкова ли е важно, дали някой се е водел по документи сътрудник на външно разузнаване? И още: сега от нашите дипломати не се ли иска да събират сведения? Това прави ли ги доносници?

370

електорат

преди 13 години

НЕ РАЗБАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ДС. ОЩЕ НИ УПРАВЛЯВА . ВСИЧКИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОСВЕТЯТ ПРЕДИ 20 ГОД. НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО . ВРЕМЕТО НАСТЪПИ . СЕГА ЩО РЕВЕТЕ!!!

369

до 384

преди 13 години

След 40г социализъм и още 20г да минат пак няма да ви уврат главите

368

Анонимен

преди 13 години

Абе и той търка ушите на бай Тошо,ама стана министър прецедател

367

агент Мълдър

преди 13 години

Отколе бачках към Де Се то.Владеех земното пространство.За псевдонима ми..Прасето..-не яха чували из странство!Десети ни напипа в крачка,разръчка нашата страна.Та изтъня и мойта пачка,че бях се дръпнал на страна.Обаче:Старите АГЕНТИ-подадоха ми в куп ръце,Пак ще да има дивиденти....Затупка моето сърце..................................................а днеска някой ни оглася...Летят оставките в простора...Пък който с мен не е съгласен!Да хлади орално таратора!!!

366

Ф

преди 13 години

СЕГА КАК РЕВАТ ВСИЧКИ И ЩО, ЩОТО СТАВА ВСЕ ПАК НЕЩО, А ПРИ ПРЕДНИТЕ НИКОЙ НЕ РЕВА, А И КАТО РЕВА ПАК НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВАШЕ - САМО СЕ НАЛИВАХА ПАРИ БЕЗ РЕФОРМИ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО, А ГИ ИМАШЕ!!!!!

365

Анонимен

преди 13 години

Искахте ГЕРБ - ето ви ГЕРБ! Веждито Рашидов от "Мултигруп" - министър, чалгаисторикът от ДС Божидар Димитров - министър, , ИВАН ИСКРОВ - приятеля на ЧЕРЕПА(управител на БНБ) ВСЕ КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ - ще има и други такива, няма да са само тия. Ха, честито, хаирлия да е! Това решиха избирателите преди година... На сила хубост не става, каквото си надробиха това ще сърбат. Лошото е, че и ние плащаме цената, ама ще се справим някак си - ТО И БЕЗ ТОВА ЖИВОТА Е КРАТЪК! М-у другото ЕВАЛЛА на СИНИТЕ! ТАКА СЕ ПРАВИ ЧЕСТНА ПОЛИТИКА!

364

Анонимен

преди 13 години

Абе хора, в цял свят дипломатите са разузнавачи под прикритие. Някои дават луди пари за тези списъци и за тези имена, а ние си сваляме гащите ей така. Ама и ББ бил едно чунге, тури му пепел. И затова не става.

363

dedo

преди 13 години

Принципно съм на позицита на г-н Борисов. Също така обаче искам да изразя разбирането ми, че ДС до преди разформироването е била структура, която я защитавала държавния интерес. Проблемът не е в това дали са били в ДС а какво са правили там - редови служители или управленски кадри. Най-доброто решение за страната е де що е заемало постове в БКП - местни или централни структури - пистолета до главата и стреляйте, докато има патрони в пълнителя. Редовите служители и офицери в ДС нямат вина.