442

Учен, не от БАН

преди 13 години

Просто племе , като нашето се нуждае от просвещение що е то здрав разум и има ли почва у нас. Първо да се научим да избираме българи да ни управляват. Просто нали - не като догановци, сергеевци , лукановци, че и царят не е беше българин.......Второ никой не пуска крадци в къщи, защо допускаме да ни управляват. ?! Трето - толкова ли не може да се намерят 200 българи, които вместо да правят секс в тоалетните , гонят скъпи телефони , седят в парламента и правят закони за нас, а не за партийките

441

тъжно,форумци,тъжно

преди 13 години

Бойко Борисов е популист и гениален манипулатор, но за момента той е най-доброто, което България може да предложи.Това заяви в интервю за Дойче веле бившият германски посланик в София д-р Клаус Шрамайер."Българският парламент се е превърнал в машина за гласуване, направлявана от управляващата партия. Не, това вече не е свободен и суверенен парламент. Ако например Бойко Борисов се появи загрижен пред парламента и обясни на депутатите си, че казаното от него вчера вече не е валидно и поиска да гласуват точно обратното, то това се прави веднага, отбелязва германският експерт.Все пак той е убеден, че Бойко Борисов е най-доброто, което България може да предложи в момента."Преди всичко той не е замесен в корупционни или някакви други скандали, което не означава, че е най-подходящият за този пост от гледна точка на произход или образование. Но за момента той, за съжаление, е най-доброто, което България може да предложи, заяви Шрамайер.

440

Сеир нюз

преди 13 години

Браво! След 20 години тарикатлъци дойде време да изгонят ченгетата. А сега закон за лустрация и шут за руските агенти и току - виж сме станали нормална държава. Ама българина , като нищо може да остави шумкарите / дедесари и пр. поне още 65 години да си гледа собствения сеир.............

439

Анонимен

преди 13 години

Как така Живков добър, а посланиците лоши?

438

!!!

преди 13 години

Вижте снимката МУ. Всякакъв коментар е излишен. Няма такава държава!

437

Анонимен

преди 13 години

nemi q qsno zashto vsi4ki se vazmushtavat-na vseki normalem 4ovek trebva da e qsno-Diplomaciqta(V tva 4islo poslannici,personal,kontacti)e svarzana s shpionaja-t.e. s agenturata na dadena strana v drugte strani.ima stotici knigi i naru4nici,i te obqsnitelno poqsnqvat tova.nqma strana bez agenti(kato naposledak izklu4vame BULGARIA).strana bez aparat,ili takava koqto go otkriva postoqnno e obre4ena da se pretopi ili da prestane da bade takava :)

436

до 455

преди 13 години

Ми нали сега на власт са откровени ченгета и агенти бе герберски тъпъко! Що виеш от радост?

435

Даола

преди 13 години

Не ми е ясно защо всички се очудват - преди 20 години Министерство на външните работи беше филиал на Министерство на вътрешните работи.Нито един служител в посолство не се е разминал със среща със "службите". А пък консулите бяха директно на служба в ДС. Очевидно след 1989 г е нямало подхоящи кадри за работа в посолствата - все пак необходим е един определен ценз. Освен това на разположение са били сериозни хора, на които може да се разчита.Все пак сме имали диопломати от кариерата.

434

Анонимен

преди 13 години

Ченгетата се уядоха достатъчно за 45 г. години!'Айде вън, продажни лапачи!

433

ХАХАХА

преди 13 години

Ако забелязвате ББ пак не е знаел, пак друг му е виновен. Наивник ли е нашия ***.

432

до 447

преди 13 години

Дай "по-задълбочено"!Първи, втори или трети братовчеди са баща му и П.Младенов !?Знаеш ли поне името на бащата на Николай Младенов или си лаеш заради 5-те лева!

431

Анонимен

преди 13 години

ДАА,БОЙКО.В ДОСПАТ УВОЛНИХТЕ ДИРЕКТОРА НА ГОРСКОТО СТОПАНСТВО-ВЕРГИЛ БАЙКАЛОВ-АГЕНТ ОДЕСА,НО ЛИЧНО ТИ ,БОЙКО ,САМО СЛЕД МЕСЕЦ ПАК ГО ВЪЗСТАНОВИ ТОЗИ ДОНОСНИК-*** НА ТОЗИ СЛАДЪК ПОСТ,КАКВО СТАВА?ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОП-САЙТ.

430

до 450

преди 13 години

Освен ако не си такъв!

429

до 446

преди 13 години

Теб пък кво те грее, че държавата е герб? Ще ти вдигне заплатата ли? Тъпо е да викаш ура за мутри, милиционери, агенти, консултанти и т.н.

428

бившето ГДР

преди 13 години

Т.н. герб ми прилича на бившето ГДР в крайната си фаза разложи се, разпадна се и след това някак си изчезна.

427

неуспешна терапия

преди 13 години

Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И ние гражданите не сме криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

426

Иван

преди 13 години

до 437: Чети , чети - много повърхностно изказване.Петър Младенов няма внук Николай.П.Младенов е братовчед на бащата на Николай Младенов.Злобари спрете се.

425

до 439

преди 13 години

Партия ГЕРБ е държавата и е време да свиквате червени помиари.

424

Анонимен

преди 13 години

Не са работили в полза на България, а в полза на комунистическата 16-та република на СССР, има огромна разлика. След като са били толкова големи гяволи да ползват облаги срещу тормоз на сънародниците си, сега да ги махат. Тези кадри на ДС където и да отидат само интриги и подлости плетат, това им е в кръвта. Болни мозъци.

423

до 437

преди 13 години

Явно, алкохолика тук си ти!Николай Младенов НЕ Е ВНУК на ПЕТЪР МЛАДЕНОВ! И син не му е! Извади си калкулатора и смятай годините! Народа казва: " Не само едно куче се казва Шаро."И аз служих с Николай Дойнов, но не дрънкам, че съм служил с Дойнов - син, или Дойнов - племеник.