45

Татко Барба

преди 1 година

Цезаре такива като теб през ВСВ се биха на страната на германския вермахт за светлото бъдеще на Европа.... останалото е история и много студ в Сибир.

44

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия напредва със страшна сила и почти без съпротива. Червеноармейците основно се предават. Всички легионери и украинци са живи и здрави, не съм видял досега жертви от украинска страна.

43

Украйна

преди 1 година

Не искате наследството на СССР! Не иската електрификация - електрификацията е дело на Ленин. Добре, оставате без ток.

42

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин: "В средносрочен план Европа ще се превърне във второстепенен пазар за руските енергоносители."

41

Анонимен

преди 1 година

До ХОРА! И ще бъдеш роб на извратеняците ,надрусаните пияндурници от Брюксел ...

40

Анонимен

преди 1 година

Целите на специалната военна операция която провежда Руската федерация на територията на бившата УССР вече са променени. Вече не става дума само за Донбас и демилитариязаци и денацификациа както в началото.

39

Анонимен

преди 1 година

До Васил само не мога да се съглася със сравнениет о защото става въпрос за едни продажни кукловоди.

38

до 42

преди 1 година

Русия не може да използва ядрено оръжие, защото е записано в доктрината и, че ще го използва само за отбрана при нападение с такова ... Понимаеш ли oxлюв?

37

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - бедност, студ, глад, мрак и жажда, болести, висока смъртност - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, бежанци, каквото и да ни струва това.

36

И това

преди 1 година

Ще стане ! Загубят ли руснаците тази война в Русия ще има революция и КГБ диктатурата ще се свърши веднъж за винаги . Има го и точния човек - Навални

35

Анонимен

преди 1 година

Шолц: Путин няма шансове да спечели на бойното поле в Украйна.

34

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори, какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Защо не пишете за успешното контранастъпление на успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори?

33

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия се оказа по-стабилна от която и да е друга - падането на БВП е по малко от 3%, в ЕС и САЩ е над 10%. Инфлацията е много по ниска от ЕС. Безработицата е незначителна.

32

Анонимен

преди 1 година

Крейг Робъртс: "Русия може да унищожи Украйна за един ден без да използва ядрено оръжие. Сдържаността на Кремъл според мен е стратегическа грешка, тъй като позволи на Запада да се намеси и да разшири войната".

31

Анонимен

преди 1 година

Постоянни неспирни лъжи и инсинуации. Нарочно използват много дълги статии за да не запомнят хората подробности. Журналистиката достигна не бивали висоти надмина и депутатите дори. Явно добре им се плаща но това са лъжи няма кого да заблуди. Всичко което става от ковитодеветнайсе до сега ме възмущава ai si.

30

Анонимен

преди 1 година

Режимът в Киев призовава украинците да копаят дупки и да се облекчават там. Листовки с такова искане се появиха в жилищните квартали на Киев. "Не трябва да ходите до тоалетната дори със собствена вода, да изхвърляте остатъците от храна в канализацията, тъй като системата ще прелее и всичко ще излезе навън", се казва във важното съобщение.

29

(-_-)

преди 1 година

Значи първо това не е война. Да има военни действия, но не е война. И второ тия самозабравили се укри са просто пушечно месо. Тук целта е Русия, а тя ще си брани интереса, та ако се наложи до Атлантическия океан. Агресор? Да бе, ми то щото всичките останали са агънца, нали? Щото до вчера тоя и ония не заробваше и не изтребваше местно население ей така за короната!? Нали?

28

Караджата

преди 1 година

Защо журналистите мълчите за наводнените села Богдан, Каравелово, Слатина всичко е в руини а кметовете начело с ЕМИЛ КАБАИВАНОВ още се чудят как да си разпределят милион и седемстотин хил. Кои ще го открадне по евроатлантически пфууу. Ще ядете бахура някои тая зима да знаете, София не е България.

27

до 31

преди 1 година

Пaпaгал см'oтан. И 100 пъти да напишеш тази глyпост... няма да стане истина. Само се хабиш на вятъра.

26

НКВД

преди 1 година

Укрите ще го закъсат след днешните удари по руски територии..Ще видат какво значи ад.