210

Хора

преди 2 години

Тази война има 9 годишна пред история и ако я потърсим и разберем фактите ще осъзнаем защо Русия влезе в Украйна и че това влизане е предотвратило с дни голямата война.

209

Анонимен

преди 2 години

До Антон Русия има хиляди по добри танкове. Но за обиране на ракети, по добре старите. Тва са реалностите на войната.

208

ЗДРАВЕЙТЕ РУСОСВИPИ

преди 2 години

Да погледнем от тоя ъгъл! Украинците пускат фъндък на руснаците! Руснаците налапват джама и влизат навътре в капана откъдето по трудно ще избягат! След бой по кyxите руски мaнepки следва паническо бягство и тpenaнe! Стратегия! Нали рибарят не хваща рибка ако не сложи стръв?

207

Антон

преди 2 години

Руснаците от Т-72 слязоха на Т-62. Последния е дълбока модернизация на Т-55 който е още от времето на Хрушчов. Очевидно е че обират последните остатъци техника от складовете така че очаквам в следващите дни до една седмица да настъпи оперативна пауза на фронта. И двете страни са изтощени и имат нужда от прегрупиране и попълване на резервите.

206

Мдааа

преди 2 години

Значи всеки момент от Донбас ще се "евакуират" хиляди, както от Азовстал към Сибир да строят комунизЪма..... А рашките като губещи ще капитулират чак до полската граница!!!

205

Анонимен

преди 2 години

Пита се в задачата,можеше ли Украйна да избегне тая своя съдба,тия разрушения,жертви,обедняване и задлъжняване?Със сигурност Украинците ако бяха взели главите на марионетките още в началото на конфликта всичко това нямаше да се случи,за жалост те не го направиха и сега страданието им ще е пълно!

204

Анонимен

преди 2 години

Украинците и запада, включително и ние ще платим,такава висока цена че свят ще ни се завие.САЩ са престъпна държава,те предизвикаха този конфликт.Те ще платят най-скъпо.

203

***

преди 2 години

Зеленски Евакоира ''Азов'' в руски затвор. Да се евакоира и той и да се свършва !

202

Новина

преди 2 години

Днес Макарон и Шулц са разговаряли с Путин по тяхно настояване,няма подробности.

201

Анонимен

преди 2 години

Ами нещата логично отиват към своят край,след толкова еякулация от Зеленски и Ко,трябва да дойде и капитулацията!

200

Идва края

преди 2 години

Щом вчера cnn,показа как всу бяга и изоставя ранени и убити войници а оцелелите в паника скача в коли и камиони и бягат.

199

Анонимен

преди 2 години

Какво се промени? Вече даже краварофилите не вярват на официалната пропаганда против Русия.

198

Ехааа

преди 2 години

Киев е изоставил войниците си в Донбас и те предпочитат плен пред смърт...

197

Факт

преди 2 години

Зе продаде народа си за пушено месо на сащ и скоро ще свърши като Мусолини.

196

Анонимен

преди 2 години

Като гледам модела на суперкомпенсиране (да се говорят като факти неща, които не са станали) се притеснявам колко събрана негативна енергия има сред русофилите. Малко е странно, като се има предвид, че страната се управлява от техните шефове назначени от Москва, а техния другар Бог Путин според тях върти Света на малкия си пръст. На теория това трябва да са най-щастливите хора на планетата. Притесненията ми са защо това не е така? Само празни закани и детски глупотевини.

195

Зеленко Зеленков

преди 2 години

Тази статия е написана от прокремълския, путински вестник Independent. Истината е че славната украинска армия, вторник, в 14:26 ще обсади кремъл и Put-in ще капитулира. След завладяването на агресора (Русия), славната украинска армия ще превземе Китай ( някъде към 7-ми юли).

194

Анонимен

преди 2 години

Май дойде краят на западните медийни лъжи истината взе да излиза наяве.

193

не може да бъде!

преди 2 години

Искам да припомня най-категоричните твърдения на украинската пропаганда1.Кримски мост не може да бъде построен технически2.Путин лъже че мостът се строи-това е имитация 3.Мостът може и да е построен но скоро ще паднеи сега новите ВСУ са убили над 30000 руски войника/не се казва в кои сражения и род войски/,свалили са 207 руски самолета/не се казва какви ,вероятно хартиени/,192 или не знам колко въртолета -не се казва от кой вид и т.н.3.Азовците никога няма да се предадат... и т.н

192

До218

преди 2 години

Ами не мислиш ли,че 603 хиляди квадратни километра площ са си баш добра репарация,след капитулацията на Покрайнината!

191

Анонимен

преди 2 години

Много е интересен въпросът с репарациите. Капитулация ще има, но каква цена ще се плати за войната?