50

Анонимен

преди 2 години

Гасуваме за генерал Радев!! Спасителя на България!! Унищожителя на мафията ГЕРБ-ДПС!!

49

АБЕ , РАДЕВ ....

преди 2 години

..ВИЕ У ТОВА Т.Н. "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО"---ВСИЧКИ СТЕ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ,БЕ ДАЛАВЕРДЖИЙ ТАКИВА ......САМО ГДЕТО ОЩЕ НЕ СЕ Е НАМЕСИЛ ГЕШЕВ...ХА,ХА,ХААААААААААА

48

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА: Тежък хейт над мен вали, Вие от ПП ГЕРБ ще видите Парламент, дали ??? Уважаема Г - жо Атанасова, хич не Ви прави чест, защото СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ, ясно ?!!! Дано да Ти е ясно, само да ми паднеш в кулоарите или на трибуната ще Те превърна в геройня от виц за к.р.а, мила ми Дуловска АЛЧНА ГЕРБАДЖИЙКЕ !!!

47

Анонимен

преди 2 години

лидерите на ДПС ще останат непроятно изненадани че обикновения турчи в Делиормана и Кърджали пак ще подкрепи Радев.Дори тези в Бурса са за Радев, там имам инфо от председателя на бг турската общност

46

Анонимен

преди 2 години

Ако зависеше от мен за тези крадливи "политици", не юмручета ами шамари и конфискуване на всичко придобито по време на управлението, колкото и да са се узаконили. Не може Пеевски да влиза в политиката със стара кола и 3000 лева и сега да ми е мултимилиардер. Майка му офшорни фирми...Абе ние *** ли сме? Българските турци работят хората от сутрин до вечер и нЕкакви местни феодали ги използват. ДПС е опорочена партия, свързана само с далавери, Бойко съсипа идеята Герб и ги превърна в отрова.

45

Анонимен

преди 2 години

Балотажът Радев - Панов ще е изключително интересен.

44

Хахаха

преди 2 години

До гроби На червените олигарси "народа" ли им викаш хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха

43

457

преди 2 години

Зелен чорап и миризлив ботуш, това си ти Радев. Пълен некадърник и празнодумец.

42

Анонимен

преди 2 години

Герджиков добави към прекрасната си биография на титли и лъжата. Не заема никаква позиция и не отговаря на важни въпроси. Обединител на нацията е Радев, а Герджиков е представител на обединението на определена класа. Не може да състави кабинет, защото не е политически анализатор. Общи приказки с което показа какъв безличен льольо ще бъде. Панов- безспорни качества, но не лидерски. Ако не беше закона Магнитски другаря Пеевски щеше да си краде и до ден днешен. Време е и другите от Герб или ДПС ?

41

Марин

преди 2 години

Радев разбра ли, че Асен Василев също е в играта. И сега Спецов ли ще го разследва?

40

Анонимен

преди 2 години

Радев дава указания на котституционният съд,на службите на министрите,но не отговори за Киро Петков и за Спецов.

39

Тони

преди 2 години

Аз нямам дебат със зелени чорапи. Не сте от правилната страна ШАПКАРЮ!!

38

Да Триморски...

преди 2 години

....и да сключи договор с Русия , ЦЕНАТА ПАК ЩЕ Е СЪЩАТА ЗА НАС---САМО ГДЕТО ОТ ЕС , ЩЕ НИ ВРЪТНАТ КРАНЧЕТО НА СУБСИДИИТЕ...ХА,ХА,ХАААААААА

37

БГ Гражданин

преди 2 години

Бейците винаги са играли подмолна игра. Лозан няма никакви качества за президент. Защо ни е съдия за президент??? За президент си трябва Генерал, да ги строява онези ду-***-давци в Безнародното Несъбрание. Само че Бистришкия Геройко уж тигАр ама се пона-ака и го хвана страх да излезе в Генералски двубой. Отделно, че му подариха пагоните и до Румен стои като селски апаш. Дано сега, след като разбра че Винету е 3 тома а не 2, да намери време да си дочете любимата трилогия.

36

до 21

преди 2 години

Радев бил избран с гласовете от ДПС , ок но като видяха фесоовеете че не играе по свирката им и хоп стана лош. А и дори без ДПС пак щеше да е избран. Гласовете на ДПС бяха 9% а разликата беше 35/58 % за Радев.

35

Анонимен

преди 2 години

Прав е Радев,трябва да се обърне особенно внимание на едно Лоесто Недоразумение,ама като гледам кой дърпа конците в службите,следствието и прокуратурата съм скептичен!

34

Анонимен

преди 2 години

Русия предложи дългосрочем договор 127$ цена за газта. ЕС се тръшкаха, реваха, плакаха пред съдилищата - "нас ни ограбват"! Искаме цени които да се определят на пазарен принцип от спотовия пазар европейски пазар. Добре, Газпром вече няма никакво влияние върху определянето на цените на газта - ето ви сега цени от 1200$.

33

Ясни са работите

преди 2 години

Eдиния е Шиши. Другият е Бочко.

32

А норада

преди 2 години

Зове да кажеш Що така ни посипват отгоре ??? Къде си президента? Играете цирк по тв докато ни съсипват здравето ! Нещ.а..стници! ИМА ГОСПОД !

31

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, Уважаема Г - жо Атанасова - Дуловска, от момента на изказването чуя ли някоя/някой от Вас да говори/хейти започвам да ЧЕГЪРТАМ, ясно ?!!! Дано да Ви е ясно ?!!!