75

Анонимен

преди 2 години

До Доктор Сън до 83Увеличетете доходите на цялото население в България и да видиш каква веселба ще настане, а курортите и ресторантите ще са пълни!

74

Анонимен

преди 2 години

Нали го предложихте за министър на вътрешните работи бе Славуцо, и вицепремиер та дори премиер. И всичко това за един фалшификатор на научни трудове. Всичките ви кадри са некви Измамници също като лидера и цялата ви измислена партия. Закривай.

73

Доктор Сън до 83

преди 2 години

Така е, всички са кисели, като се почне сутрин да си взема кафе от Нон Стопа до Народното събрание...много сме се наострили цялото общество тва е истината

72

Че Гобара

преди 2 години

Абе, защо всички в тази клета държава, когато станат политици и започват да гледат с една нацупена физиономия, сякаш всички са им длъжни за нещо?! Гледам западните политици - винаги приветливи, винаги с усмивка, ходят си с метрото на работа. Тук те гледа все едно си някаква последна утрепкаа и се вози в лимузини за по половин милион. Ние някаква бананова република ли сме?! Какво става тук бе?!

71

КОЙ Е ЛЪЖЕЦ N:1.??

преди 2 години

ПЕТЪР ИЛИЕВ.....РУМЕН РАДЕВ..... КИРИЛ ПЕТКОВ.......... 3 в 1.... копи-пейст

70

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАбе какво се правят на ударени. Преди 89-та година всички научни работници в областта на "Историята на БКП" и "Диалектическия и историческия материализъм" плагиатстваха от събратята в СССР. И си беше нещо нормално. ---------Ами те братята от СССР пък плагиатсваха от Маркс и "Капиталът", Енгелс,евреите,трудовете на Ленин, които са му диктували разни немски и други шпиони,Парвус и т.н., те просто си прекрадяха трудовете един от друг,докато Парвус и разни други ограбиха царска Русия

69

Пич

преди 2 години

Е, щом е от преди това, значи няма проблем. Той е лъгал и мамил в миналото, но сега вече е друг човек и повече няма да прави така. Благодаря ти, Слави!

68

До Тъпо

преди 2 години

"По-зле даже от Борисов".... - Не може да е по-зле, все същите мupuзливи л-й-на изплуваха. Просто единият има диплома за пожарникар, а другият за юрист. Но миришат по един и същи начин. А и пожарникарят има доста дълъг партиен стаж, което е предимство в съревнованието за непочтеност.

67

Дачоне

преди 2 години

Куха учиндолска кратуна, ще останеш в историята като един от най-големите национални предатели. Депесарска ***...

66

Анонимен

преди 2 години

Що не взеха Искра Фидосов за правен консултант. С нейна диплома по Нотариат от Свободния монтански юридически институт, щеше да им врътне на всички безплатни мезонети и коли.

65

Гореща новина

преди 2 години

Ех Славчо Славчо доказа приказката че никога не е късно да станеш за резил...Що ти трябваше да вдигаш крак да те подковават ? Седи си в чалгаджийското блато и си гледай кефа ама ти не та не ...сега недей да плачеш !

64

Вихрогон

преди 2 години

А след ИТН е абсолючтно нов човек.

63

Анонимен

преди 2 години

Абе какво се правят на ударени. Преди 89-та година всички научни работници в областта на "Историята на БКП" и "Диалектическия и историческия материализъм" плагиатстваха от събратята в СССР. И си беше нещо нормално.

62

анонимен

преди 2 години

Чета изумителните разсъждения на Слави за един престъпник, и колко е добре че чалгаджиите не направиха правителство. Между тях може да има и други престъпници, но според Слави това е нормално - било е преди да има ИТН. Някъква сила спаси държавата от престъпниците. Жалък си Славчо. Жалък.

61

Не на ЧАЛГАРИЯ

преди 2 години

Значи глвания чалгар казва: законите може да се нарушават. Щом е било преди създаването на "и така нататък" може. Главният чалгар се усети, че пешо го потапя и сега чалгаря се чуди как да се измъкне. Ама една част от народа, който гласува за чалгарите поумня и на 14 ноември ще се види това. И друго се видя - 6 месеца некъдърници управляват.

60

Анонимен

преди 2 години

До ШибиРибиКазаха ,че като юрист е бил добър в професията си и е добро момче, но просто е прекалено наивен , директен и импулсивен, не става за политик, ще се скара с хората, при първия труден момент

59

.

преди 2 години

Слави, и аз ще изнасиля *** много преди да си направя партия!

58

Анонимен

преди 2 години

Петка ,време е да се Преквалифицираш !Сега ,това е на мода !:)))Чувам ,че се търсят много шофьори на камиони !Възползувай се !Там ,не става с преписване !:))))))Поредния комплексар с мераци за политик !

57

към Тъпо

преди 2 години

....исках да кажа "По-зле даже от Борисов"....

56

Според лидера на ИТН

преди 2 години

плагиатството не е проблем, защото "Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт." Не ми се мисли какво щеше да бъде, ако този самозабравил се измамник беше се докопал до власт и пари...