60

tttc

преди 2 години

До 76. Чакай, чакай... Как разбра, че той си е уморил пациента? Това е шеф на Регионална здравна инспекция - не е лекуващ лекар!

59

Ваксър

преди 2 години

Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?

58

Анонимен

преди 2 години

"Категорично е отричал съществуването на заболяването и се е съмнявал в ефективността на ваксините. Десет дни е бил вкъщи в тежко състояние. В последните дни е потърсил лекарска помощ. За съжаление, изходът е летален. Приятелката му също е била положителна, влезнала е в болница и го е изкарала леко" --- Как да знам, че тоя не лъже "благородно" за да накара хората да се ваксинират? Тия са готови на всичко да ни бодат.

57

Анонимен

преди 2 години

Как ще докажат, че, ако се беше ваксинирал нямаше да почине по-рано?

56

Мисъл.

преди 2 години

Значи. Имаш всички задължителни ваксини, плащаш осигуровки, решаваш да не се ваксинираш веднъж и вече си антиваксър. Да си представим това в други теми. Цветовете са замо за пример. Харесваш зелено, жълто и червено, но не харесваш сиво. Значи си анти/цвят. Аха. Много започнаха опитите да харесваме неща, които не харесваме. И ако си позволим да не харесваме дадена подкатегория неща, значи сме директно АНТИ цялата голяма група от неща.

55

А

преди 2 години

аутопсия направена ли е???? Поредната постановка, просто има нареждане да се увеличават бройките и всички смъртни случаи да се пишат К19, дори имат право и да те убият без да им се търси отговорност....Подли и долни същности....

54

Анонимен

преди 2 години

По реакцията на Калоянов след смъртта на негов пациент ми се струва, че етичната комисия и прокуратурата незабавно трябва да проверят конкретно този случай

53

Анонимен

преди 2 години

Умрял от вирус, когото отричал до последно. !

52

Кекс

преди 2 години

До Юрист проваксИ фашизма е започнал по подобен начин. Трябва да се криминализира всякакъв опит да се внушава или задължава свободната воля и правото на избор на всеки човек и такива като вас Юристе на дъното на океана!!

51

Анонимен

преди 2 години

Човекът е починал не защото не се набол. А защото не е лекуван. Ковид дава усложнения, както всяко едно друго вирусно заболяване.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Починал е щот е бил 10 дни в къщи и е отказвал да се лекува не щот е антиваксър" Те тия две неща вървят заедно. Не е искал да отиде в болницата щото си е мислел, че е "обикновена настинка" заради която няма да се боде с "неизпитан препарат". Тия хора са завършени кукута: имат "обяснение" за всяка глупост, която си мислят.

49

Анонимен

преди 2 години

ПОСЛЕ РЕВАТ, ЧЕ ЯДАТ БОЙ...

48

Върза гащите

преди 2 години

Пациентът му издъхнал, а лекарят тутакси излиза да обяснява с назидателен тон, че починалият е антиваксър. Без коментар!

47

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМ ДА МИ ПОКАЖЕТЕ ВАКСИНА С ПОДПИСАН ОТ КУНЧЕВ , КАНТАРДЖИЕВ И ВИТАНОВ СЕРТИФИКАТ!!!

46

Aнонимен

преди 2 години

"За момента се справяме добре". Кое му "добрето"? Учебната година започна преди 5 дни и вече има карантинирани паралелки. А след 2 седмици?

45

Хайде бе

преди 2 години

Толкова гнусна новина, че чак не може да се коментира. Лекарите да паднат толкова ниско. И така ни разаделиха вече, че никой вече не се усеща даже и злорадстват. Да ни пази Всевишния, не ми се мисли какво ни чака!

44

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите и лакеите на фармамафията по болниците в страната започнаха да ликвидират противниците на корона режима чрез отрови и отказ от лечение! Гешев да се сезира!

43

daweda

преди 2 години

как па един не почина като си е вкъщи? щом идат в болницата и чао... май интубирането ги довършва

42

Анонимен

преди 2 години

И като си чешите езиците тук, да не мислите че сте голямата работа ??? Едни мижави мижитурки, на никому ненужни. За вас даже и медицината трябва да се откаже да хаби ресурси, камо ли държавата. Както е казал народът...за никакъв х*й не ставате !!

41

Леша

преди 2 години

Някой ще ходи на съд за такива квалификации и за сегрегация.