61

Велияна

преди 3 години

Дай му да се снима на него и да нарежда, че другите са виновни за всичко. Ако си мисли, че така се прави политика....

60

Mopcku_

преди 3 години

До 61 - Анонимния/та. Какво имаш предвид старите софиянци? Лили Иванова, дето е от Кубрат ли? Докато цялата държава ви плащаме от държавния бюджет да ви се строи къде метро, къде нещо друго ще имаме и ще изразяваме мнение. Очакваме същото и от вас, когато се прави нещо в друг град, където финансирането е държавно, а не събрано от местните данъци.

59

ИЗБОРИ

преди 3 години

пинокио и гнома събраха от кметовете на ДБ в София около 4 милиона лева за да си проведат изборите на 04.04, а сега за 11.07 не се знае колко и от къде

58

Фъндъкова

преди 3 години

Всеки служител на СО, който не е влязъл и цъкнал минусче на коментар против мен, няма да види ДМС до края на годината!Хау!ДанчеТу

57

ДА ВЕ !

преди 3 години

Като се има в предвид , че само Бойко дава парите , но явно не стигат до опозиционните кметове , а само за приближената шайка !

56

българин

преди 3 години

Тая самоковска *** , още ли е кметица ??! Марш на село !

55

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Фандъкова е кмет на София вече 3ти мандат. Да, трети мандат и при предишния кмет е била зам. През цялото време е с мнозинство в столичния съвет и регионален кмет гербер. Резултата за тая година са 9800 приети деца в градина и 10200 неприети. Т.е. под 50% са приетите. И за това е виновен районния кмет (дето има почти нулеви правомощия) на ДБ, който е такъв от има няма година и половина.Гениална калинка е Фанди....

54

кофти , МНОО КОФТИ

преди 3 години

Системата-Фандъкова :Ремонт на ремонта , на ремонта !Така се ''гради'' , шайката да е доволна !

53

Анонимен

преди 3 години

Демократична България са абсолютни некадърници. Кметицата им в Красно село сключваше договори със себе си, обясняваше, че нямало други кандидати за общ поръчки.

52

Анонимен

преди 3 години

Старите софиянци знаят какво се случи със София. Другите не ме интересуват, на тях всичко им се вижда красиво, стига да са в София. И от кога пришълци спорят и ми обясняват какъв е бил и какъв е сега града в който се родих и живея. Аз коментирам ли вашите родни места и вашите кметове?

51

ХРИСТО БОЙКИКЕВ

преди 3 години

БОЙКИКЕВВ, КОМУНИСТЕЕ КЪРВАВО ЧЕРВЕН...ЗАЩО СИ СМЕНЯШ ИМЕТО И СИ КРИЕШ КОМУНАРСКАТА ФАМИЛИЯ ?...ТОВА Е АНТИ-ДЕМОКРАТИЧНО !...........САМО ГЕРБ !..ДО КРАЯ НА СВЕТА !....НОВИЯТ ЗАМЕСТНИК НА БОЙКО = ДАНИЕЛ МИТОВ Е ИСТНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН, БРИТАНСКИ ИМПЕРСКИ ВЪЗПИТАНОК на ЛОНДОН ИМПЕРИЪЛ КОЛЛИДЖ !......ТОМА БИКОВ, ГЕОРГ ГЕОРГИЕВ, ДАНИЕЛ МИТОВ = ТРИТЕ МЛАДИ ЛЪВА НА ДЕМОКРАТИАТА !

50

Даа!

преди 3 години

И Борисов иска да махне Фандъкова , заради изгубените избори в столицата , само Факултета гласували за ГЕРБ , Фандъкова била виновна ...Та такива ми ти работи !Всяка година Фандъкова измисля НОВИ правила за прием , баламосва родителите ,... това решава ли въпросът с местата ??Кога ще заработят тоалетните кабинки пред НДК и КРИСТАЛ , г-жо Фандъкова , защо заровихте толко пари за неработещо нЯщо !

49

Крас

преди 3 години

Права е ! От ДБ брадатия и оня дето не слиза от екрана и фалшивите сайтчета да се захващат на работа, а не да мляскат по медиите! До два месеца трябва да се знае кой ще върши работа или е приказчик за да бъде избран!

48

Анонимен

преди 3 години

Нека да се изясни - няма пари или няма контрол, а не само да се размахват пръсти. Важното е да има детски градини, а не дали е ГЕРБ или ДБ.

47

Анонимен

преди 3 години

Защо от вчера като пишеш обръщение, например, до кого ти е коментарът, и отминаваш място, то все едно не си отминал място и се получава слято?

46

Mopcku_

преди 3 години

Като знам как са се окопали във всички институции гербаджиите в цялата страна съм склонен да вярвам, че могат да си купят почти всичко и всеки, за да не вървят нещата, там където не са внимавали и не са купили достатъчно вот на избори. И да обикаля Фандъкова и тя и партията й са изпята, наизустена и омръзнала песен. Чаоо

45

ан те такаааа

преди 3 години

Всички други са виновни, но не герПаджийте!

44

Факт

преди 3 години

Нoв зaпиc нa Лaмбoвcки: Бoриcoв взe 30% oт крeдитa зa кoлeктoрcкaтa фирмaТвърди cъщo, чe eднa oт къщитe в Гърция, кoитo прoдaл нa Cтoян Мaврoдиeв билa зa Бoйкo Бoриcoв, кoйтo иcкaл дa прeмecти тaм любoвницaтa cи oт Бaрceлoнa

43

баш софиянец

преди 3 години

До истински софиянецАз дойдох с Аспарух на Дунава и после изгонихме турците. Имам повече права от тебе.

42

Кафяв гербер

преди 3 години

Типично по герберунгелски , трябва друг да е виновен , Тя НИКОГА .