48

моч

преди 3 години

До ШУБЕЛИЯ БЪЛГАРСКИУважаеми другарю , щом това е Вашето виждане по въпроса , какво дирите тук при нас Българите в България , що не си вървите у дома в СССР ? Някой Ви държи насила или просто с това се прехранвате - плащат Ви за обругавате и газите всичко що е Българско ?!

47

Анонимен

преди 3 години

Грях на душите ви ще е ако отречете, че Фандъкова е занемарила София за последните 10 години. В коя друга столица се налага да се правят всяка година ремонти на ремонтите на ремонтите на ремонтите? В коя друга столица подземния транспорт плува по водни възглавници? В коя друга столица пропадат пътните платна след ремонт на ремонта? В коя друга столица е позволено *** и пульо да ровичкат в електрически инсталации?Примери с престъпното нехайство на Фандъкова колкото щете.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо никога да ме накара да забравя мизерията по време на червените, БОРИСОВАТА зима,АЛО ВАНЪУО , ТИ СИ ГО ИЗБРА, ЕВРОФОННД ГЕПЕЖ, МИШО БИРАТА, СТРОИТЕЛНИТЕ ШАШМИ и куп такива мизерии. Никога вече червените.

45

Анонимен

преди 3 години

БСП утвърждава Борисов като могъщ и всички трябва да му се кланят и той да отговоря

44

Гражданин

преди 3 години

Никой: нищоБКП: за всичко са виновни Герб

43

Анонимен

преди 3 години

За ГЕРБ, когато не им изнася нещо, почват да викат да не се прави политика. Когато е за хвалби, тогава не е политика и няма проблеми.

42

Калеко Алеко

преди 3 години

От "БСП и СиЕ"АД пак надушиха кръвчица от която да лочат ... То затова цветът на вампирясалата им столетница е червен, наквасен с кръвта на хилядите жертви на комунистическият терор, който продължава и в наши дни, ако не пряко то поне косвено, като продължават да извличат дивиденти от всеки нещастен случай и битов инцидент ... !!!

41

Неанонимен

преди 3 години

Няма нищо никога да ме накара да забравя мизерията по време на червените, Луканова зима, Жан Виденов, Станишев и куп такива мизерии. Никога вече червените.

40

Анонимен

преди 3 години

Виновна е системата която позволява никой да не носи отговорност за действията и бездействията си , законите са за обикновените хора а поправките им са вратичките за измъкване на връзкарите и управляващите.Докато не сменим системата който и да е на власт ще бъде същото ! - и трябва да го направим НИЕ , всичко друго са приказки от 1001 нощ.

39

Анонимен

преди 3 години

БСП и преди казаха, че и Костов е удушил малкия Пепи и се спотайвал до езерото...

38

Анонимен

преди 3 години

А защо да ги изслушват в парламента, а не в съда? Обвинението може да е общо - умишлен геноцид.

37

Янко

преди 3 години

По принцип БКП винаги търсят под вола теле. Едното няма нищо общо с другото. Скоро ще искат оставки и заради лошото време. Много са смешни в желанието си да изкарат някой виновен.

36

Анонимен

преди 3 години

Според Караянчева не било редно да се извличат политически дивиденти от подобен инцидент. Председателят на Народното събрание дори призова компетентните органи да си свършат работата. Само че: - компетентните органи вече трети ден не знаят чия е шахтата-убиец- компетентните органи не могат да разберат чий е кабела- също така - самият инцидент нямаше да се случи, ако компетентните органи си бяха свършили работата изначално.

35

ШУБЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ

преди 3 години

ПРИНЦИПНО БЛЪГАРИНА ЗА МНИЩО НЕ СТАЯЗА ТВА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ

34

АнонимеН

преди 3 години

БУДАЛИСОВ И ФЪНДЪКОВА СА С ОТДАВНА В СИЛА ВЛЕЗЛИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!

33

ПАЗМОДИЙ

преди 3 години

САМО ГЕРБ

32

ПРЕМИЕРО

преди 3 години

АЗ ОТОГОВАРЯМ САМО ЗА КЕША В СКРИНА

31

ходете пеш

преди 3 години

Налазиха герберастите и веднага прехвърлят топката. Ок, районият кмет е от Да България. НО, кога бяха последните местни избори? Малко помощ -октомври 2019.Тия незаконните павилиони от кога са, от поне две години. И те не са общинска собственост, те са на територията на болницата. А тя чия собственост е?Иначе по думите на Караянчева ходете пеш, но и това вече не е безопасно в София

30

Анонимен

преди 3 години

Мултака Рашидов не е изтрезнвал от снощи. На кое ли частно парти с компаньонки е бил муlтака Рашидов. Пиянде неизтрезняващо!

29

Анонимен

преди 3 години

"за срутванията Бойко Борисов ви е виновен, за магистралите Бойко Борисов ви е виновен"Да видим двояния стандарт на Вежди и управляващите мозъци:Когато се открива някой обект с "усвоени" европари или някой ремонт на ремонта на ремонта, Баце е там да реже лентички и да ни каже какво собственоръчно "ни е направил". Когато деца умират по улиците, откритите преди месеци укрепителни съоръжения се срутват или рейсове падат в реката заради некачествен асфалт, виновни, видиш ли, няма.