51

Анонимен

преди 3 години

Стискайте си каквото си щете. Отдавна установих, че това е една огромна глупост и нищо не стискам. Живея както мога, поне не са ми забранили световните фашисти да ходя, да дишам и да се радвам на природата.

50

Ганьо

преди 3 години

Разхабвай, после ке му мислим!

49

Анонимен

преди 3 години

Иво Христов се оказа прав. 80% ***. С такова мнозинство ще ни държат като опитни мишлета колкото си сакат. Леле майкууу. Много простотия по тоз свят. Че и настояват да ги затварят и да ходят с бурки по разни коридори

48

Анонимен

преди 3 години

Ако българската ваксина бъде готова ще се ваксинирам само с нея. Нямам вяра на Зенеки,Фазйзери и тем подобни фазери. Нашите учени са едни от най-добрите в света и е добре да им имаме вяра. Жалко че властта не ги подкрепи с нищо, което много жалко.

47

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се допуска никакво разхлабване, даже мерките трябва да се стегнат още повече, както и трябва да започне таргетирано тестване и карантиниране на положителните и контактните им лица от страна на държавата.

46

x

преди 3 години

Отваряйте всичко. Вирусът не е толкова страшен, смъртността е около 1%. Убихте хиляди бизнеси и животи. Икономическата криза ще убие повече отколкото вируса. Депресия, самоубийства, безработица, стрес, замислете се.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Ба`мааму. ти кво ядеш за 2500лв бе?Да`нси 300 кила?

44

Баче Кико

преди 3 години

"нека да не виждаме повече линейки с пациенти, които се задушават и няма къде да бъдат приети, призова Маджаров.А бе Маджаров, такива работи няма - питай шефа си Ангелов, ако не вярваш - място има за всички, всичко друго са "инциденти".

43

Николов

преди 3 години

Мутафчиски пролетта с затварянето остави над 100 хиляди българи безработни, причини загуби за милиарди, ако беше съден за това, сега нямаше пак да ни затварят, все едно сме в концлагер!Милиарди в здравната система се крадат от лекари, фармацевти, здравни министри, а ние на едно кафе да не можем да идем, за да могат те да си крадат на воля!Всеки починал се пише от К19, заради пътеките и финансирането, за да КРАДАТ!!!Отворете всичко незабавно!!!

42

ей кияциии

преди 3 години

И докога да стискаме бе, лекаретеее........изпаднаа ми зъбите от стисканье?!

41

До 40

преди 3 години

Поне добре си хапнал !

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Аре, бе. Знаеме ви Християнските ценности. Християнин, па смирен, па пости, па вика срещу емигрантите и ЕС, па после го фанали на гeй оргия с още 25 човека.

39

Анонимен

преди 3 години

Ееех сега да имаше един като Ботев. Сигурен съм че от Козлодуйския бряг до софия от чета щеше да стане армия. Кой с кирка, кой с лопата. Ама няма такъв Човек. Само шведски тройки на площада, мунчовци гологлави с голяма уста и обеци, обратни воеводи хвърлящи пиратки от прозорци, насмъркани боленлидеровци и всякакви ***. Жалко

38

Атанас Велмазов

преди 3 години

До 32, защо некой друг трябва да ти плаща сметките бе,,,, бед.няк ?????????? Защо бе ***.ю ??????????? Като не ти харесва тука се пръждосвай, отивай да береш мандарини в Испания и не се връщай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Продължителните.....

преди 3 години

.....мерки в Германия не дали резултат / и забележете / и за това ги продължавали ! Къде били сбъркали и т.н.т. Колкото карантини толкова и пикове ....Въпроса е наистина ли хората трябва да се ограничат по домовете точно заради короната или заради нещо което не знаем ? Параван ли е короната и докато всички гледате нея фокусника ще извади гълъбчето от някъде другаде без зяпачите да забележат ?

36

Николов

преди 3 години

Здравния министър и инсектора се Провалиха КАТЕГОРИЧНО в неспособността си подготвят болниците за увеличения брой заболели, вместо ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ, те взимат заплати, но затворят градини, училища, хотели, ресторанти... останах безработен, без пари! За лекарите по 1000лв. бонус, пожарникарите да искат и те, че те поне наистина си рискуват живота, но не са нагли като лекарите! Източват милиарди, а ние безработни, бизнеса затворен! Отворете всичко НЕЗАБАВНО!!! Затвор за вас!!!!

35

Атанас Велмазов

преди 3 години

Никакво отваряне, трябва ПЪЛЕН ЛОКДАУН минимум до април месец , а после по 24 лева на ден за хората на Лоренцо Ламас, да не мрънкат много ! След това ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ, а на анти-ваксърите да им бъде отказана лекарска помощ независимо от заболяването и категорична забрана за пътувания в чужбина !

34

Анонимен

преди 3 години

Ясна е ситуацията, да се готвим за затваряне на всички магазини, освен аптеки и хранителни стоки. Коледа както Великден- без пътувания.

33

Анонимен

преди 3 години

Искат да си клатят краката и да си работят в болниците и по частните кабинети .Мангъров нали си каза 100 лева в кабинета преглед 200 лева домашно посещение!

32

Анонимен

преди 3 години

американска отрова не слагам...ще се приготвя за война...тя ще бъде на живот и смърт...трябва да извоюваме свободата си ...