47

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не, откъдя на къдя на дъното бря, още помним как по времето на БСПдираста Жан Кво Даям, пенсията беше 3 долара бря. А ся имам джип вместо магари, и плосък телевизор дори и на барбекюто бря, и то без да съм крадлив БСПдираст бря.

46

От БАН

преди 3 години

Ами аз това и правя. Играя си. Само че в чужбина. В социална страна живея, понеже в Швейцария див капитализъм не съм усетил. Неприятно е да се прибирам само за 2 месеца в годината в България, но емиграцията си отдавам на вродената ми тъпота, която не може да възприеме чудесата създадени от краля Т.иква. Добре, че има хора умни каъо тебе, визионери, които се радват на успехите на гроб.

45

БАБИКЯН

преди 3 години

БСП в такъв случай са много напред с материята, при такива видни експерти Р.Овч, Р.Гечев, но имат и в резерв ИСТИНСКИ ЧЕСТНИ ПАРТНЬОРИ И НАЙ-ВЕЧЕ С ОБОСЕБЕН принос в обсластта на повишаване на доходите в лицета на Славчо Трифчо, Тошко Африкански, цял отбор сценаристи, ще има да слушаме вицове, вицове, а те ще повишават доходите, НАЙ-ВЕЧЕ СОБСТВЕНИТЕ, а за народа безплатен 7/8

44

Анонимен

преди 3 години

Но $ беше на стойност около 3000-3500 лв. за 1$, но инфлацията беше огромна. След това дойде длагалевският бай Иван и окастри пенсиите на хората след деноминацията до около 120-150 лв. масово. Просто българска трагедия.

43

Има и по-зле !

преди 3 години

Доходите са на дъното ?Мин.раб. заплата в Русия е 254 лв. ( 12 000рубли )Мин.раб.заплата в България е 650 лв.

42

Анонимен

преди 3 години

До От БАНМай ти си тоя, който ще ги прави вискчи тия неща. Ако и това имаш де, щото ти се издъни разказчето с глупостите дето ги говориш за Виденово време.

41

Анонимен

преди 3 години

До От БАНХАхахахахахаххахахахахахахааааааа.Ти дори не знаеш какво говориш бе, хлапе. Било му "безплатно". Повтаряш опорките от социализма, но дори по времето на Виденов не успяха да го върнат (за щастие). Безплатно му било. Абе, хлапе, я си вземай пюренцето и отивай да си играеш на площадката.

40

От БАН

преди 3 години

Цъкайте ми минуси. Слагам си го на дедовия. Само че на връщане от работа, внимавайте в междублоковите пространства някой млад ромей да не ви атакува с брадва, демократична брадва, по демократичната ви кратунка. Яжте гумени кюфтета, карайте 30 годишните бангии, бъзикайте Самсунгите и сънувайте че сте в рая. Амин

39

Анонимен

преди 3 години

Сега пенсиите на пенсионерите са в чекмеджета на сигурно да не ги открадне някой.

38

От БАН

преди 3 години

Нвма значение колко пробити долара вземаш. Важно е колко добре можеш да живееш с тях. Аз по времето на Виденов бях ученик. Транспорта ми беше безплатен, закуските по 5 стотинки, учебниците 0 лева... Не знам как родителите ми успяваха с тези 3 долара, но аз израстнах без лишения и нерви, и щастлив.

37

ДДРОнег

преди 3 години

гербаджиите к'во искат да кажат, че понеже някога си пенсиите и заплатите били 3 долара, те могат да ни ркадат колкото си искат ???!!!Това не е наглост, ами наглост на нагла степен !!!Ние помним как и други са се оправдавали с управлението на бсп през миналото хилядолетие !!!Миналит управления не са оправдания, особено за герП, които управляват вече около ДЕСЕТ години, цяла вечност ли ще се сравняват с едно провалило се упрваление !!!

36

БСП то

преди 3 години

ако толкова ги е срам от ИЗЯВЕНИТЕ им експерти Руменовци, Курнели и т.н. крадци да вземат да ги изгонят от партийката си, както и техните изчадия и да си сложат някой дето няма да ни напомня за Виденовско, Лукановско и Живсковско време. Иначе с тези партийни номенклатури трябва само да си мълчат и да потъват в земята от срам.

35

От БАН

преди 3 години

Смятам ги по- обективно от някой гербафродит, бъдете сигурен.

34

Анонимен

преди 3 години

32- ТОВА СА СЪЩИТЕ КРАДЦИ И ВЕЛИКИ ИКОНОМИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ДОВЕДОХА БГ НАРОД ДО ГЛАДОМОР- ХОРАТА УМИРАХА ПО УЛИЦИТЕ ОТ ГЛАД С ОБРАНИ СПЕСТЯВАНИЯ И ИМОТИ ОТ ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ- НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ТАКОВА ЗЛО НА СВОЯ НАРОД- ТИ ВИКАШ СПРЕТЕ- НЕ НЯМА ДА СПРЕМ- ГЕЧЕВ ОЩЕ ИСКА ДА РЕДИ ИКОНОМИКА И ДАВА СЪВЕТИ- НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ЧЕРВЕНИТЕ Г А Д О В Е.

33

Анонимен

преди 3 години

Колко фалита имаше по времето наСОЦ-а, че не се сещам ? Май наближават избори, червените клоуни изпълзяха от миризливите си дупки. Раздайте им клоунски дрехи и оранжеви перуки да ни забавляват поне. Шоуто на Нинова започва със политическата си чалга.

32

Пенсията

преди 3 години

Да де, ама с тия 3...4.. долара успявах да си плащам мизерните сметки. А сега просто няма начин, просто няма!

31

северозапад

преди 3 години

До Никой не може - Е ама и по тяхно време станахме и милионери когато вземахме заплати не можехме нулите да преброим ,а какви хартиени левове бяха само ,като подлистник на вестник ,,Дума,, ,благодарение на великият ум и финансист Гумен Гечев се събудихме с по 3 долара пенсия бедни и гладни като църковни мишки .Забравихме вкуса на маслото ,кашкавала ,даже по един хляб даваха с купон ,еех носталгия по времето на тяхното управление колко псувни и колко клетви отнесоха и пак не се свършиха.

30

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм харесвал ГЕРБ, но БСП и Нинова са ми просто отвратителни. Все едно като дойде БСП на власт и ще потекат реки от мед и масло. Айде стига вече, видяхме не едно и две ваши правителства какви ги натвориха. Само корупция, изтичане на средства в нечии джобове и хиперинфлация. А самата Нинова каквото е пипнала е съсипала, да не говорим, че е уволнена за финансови злоупотреби и корупция в правителство на БСП, което не уволнява просто така. И тая ще ми се прави на светица.

29

до 29 От БАН

преди 3 години

е да вие така ги смятате парите, когато не става дума за вашите

28

Анонимен

преди 3 години

ЮЛИ 2008Г ЕВРО КОМИСИЯТА СПИРА НА БСП УПРАВЛЕНИЕ НАД 500 МИЛ ЕВРО ПО ПРОГРАМИ ФАР, САПАРД, ИСПА, А НА РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ АГЕНЦИИ СА ОТНЕТИ ЛИЦЕНЗИИТЕ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА ОГРОМНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ И ТОВА Е САМО ГОДИНА СЛЕД КАТО БГ ВЛИЗА В ЕС- СЪЩИТЕ ТИЯ КРАДЦИ ДЕТО СЕГА ВИКАТ ГЕРБ КРАДАТ И ДЕТО ПЛАШАТ ГАРГИТЕ КРАДЯХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО - ЧЕРВЕНИ Г А Д О В Е.