90

Herr Otto Schmidt

преди 5 години

Два велики филма за подводници -- ''Бездната'' на великия Джеймс Камерън от 1988 г. ,и на Автора и Режисьора на Хищника 1986/87 г. и Умирай Трудно 1 и 3 --- Ловът на Червения Октомври от 3 март 1990 г. с музиката и композицията на двукратния Носител на Оскар за Филмова Музика - великия Гръцки Композитор Базил Поледурис (Автор и на музиката за Робокоп от 1986/87 г. ) .

89

УМЕН ГУЩЕР

преди 5 години

Путинизма уврежда трайно мозъка както алкохола и няма спасение за индивида заразил се с тази опасна болшевишка идеология. Путинизма е по опасен от дизайнерската дрога щото само за 10 секунди изпържва всички неврони и форматира паметта до 0 гигабайта и става роб зомби на господаря си и изпълнява първосигнално всяка негова заповед

88

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАА краварите изоставят ли своите ? Кой ще спасят по-напред ако трябва да изибарат между Англя и тебе ?

87

Да

преди 5 години

До Охобохо Ами дано да го направят.И дали няма да е само за избрани.Щото това което бяха тръгнали да правят беше да ни съкратят чрез война с Русия."Нема место"

86

Анонимен

преди 5 години

До 189 Странджата. В моят род също се е случило подобно нещо, но без изнасилване и го знам от покойната ми баба, която е свидетел. При освобождението ни от руснаците, няколко руски войника са нахълтали в дома им. Изгонили ги да спят в мазата, а те заколили прасето, изяли го, спали в къщата и след два дена си тръгнали. Минала е през града ни и т.н. фашистка армия, но подобно нещо не е имало. Дори баба ми е разказвала колко дисциплинирана армия са били. Това е което знам и ще помня от нея.

85

Тодор

преди 5 години

Някой бил ли е в Мурманск ?Гробището за подводници виждал ли го е ?Добре , че бяха германците , да платят за тяхната утилизация , иначе до сега да е станала най - голямата екологична катастрофа по онези ширини !

84

Охобохо

преди 5 години

Надпревара за по-модерни оръжия имаше през 20-ти век.Днес трябва да се влагат пари в космическите технологии за достигане до други планети а не да се дрънка оръжие.Земята започва да става тясна,ето китайците взеха да колонизират обратната страна на луната.

83

Хм

преди 5 години

До тттттт"...до 2050 числеността на африканците ще достигне 2.5 млрд.Това ще бъде едно много младо население....миграционният натиск ще бъде чудовищен!"Населението на Африка ще бъде голямо,младо и ...некачествено!А чудовищния имиграционен натиск спокойно може да бъде спрян с наличните ВОЕННИ средства!Фактически най-големият проблем на европейците е в главите им-да осъзнаят,че собствената им земя трябва да се защити по категоричен начин.Почнат ли да говорят оръжията,нещата ще се подредят сами!

82

Крим е руски

преди 5 години

Другаря Ким може да очатка краварите, когато си поиска не му трябват балистични ракети натоварва 1 бомба на един пътнически АН-2 и я пуща над каварника и туй е... само краварите харчат милиарди за оръжиял Обаче заспи ли слона мзавката става по-силна от слона разбрахте ли ве мъpши скапани.

81

УМЕН ГУЩЕР

преди 5 години

А,нищо не е това.Пр0сто подводниците са направени от мукава и ще се разкашкат и разтворят във водата да не ги открият радарите.....Русофренията е в магарешки екстаз от СССР реликви за трепане докато останалата част изследва луната и края на слънчевата система....

80

NN

преди 5 години

Като я построят следващата подводница , ще им вдигнат пенсионната възрас с още няколко години.

79

до 8

преди 5 години

25 пък написал - агресорът САЩ? хем превъзхождат, хем САЩ агресори.

78

Факт

преди 5 години

До *_*Естествено,важно е как живеят хората в дадена страна,но е по-важна перспективата за години напред.САЩ дълго време бяха далеч напред като жизнен стандарт,но сега вървят само надолу и са изпреварени от поне десет страни,повечето европейски.Русия както винаги тъпче на едно място.Обаче Китай....Тия вземат десетилетието за 3 години!И ако нещата вървят по същия начин,след 10-15 години ще са неоспорим лидер във всичко!Къде е клетата Европа?Ами нищо добро не я чака-заложник на САЩ и ислямизация!

77

*_*

преди 5 години

Има ли значение дали руска или американска бомба ще ви убие?

76

Жо

преди 5 години

КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА е една подводница, толкова по-лесно е да бъде следена от спътниците и да стане мишена.

75

тттттт

преди 5 години

Браво, развиват се страхотни технологии за убиване. Бомбите не подбират русофили или русофоби, те носят смърт за всички. В същото време афиканското население се увеличава много бързо и скоро африка няма да може да изхранва населението. Според доклада на фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, след няколко десетилетия африканците в Европа ще са повече от европейците. Бъдещето е доста тъмно.

74

Анонимен

преди 5 години

Не съм нито русофил, нито американофил. Но факт е, че само за няколко месеца в Русия се срутиха част от два жилищни блока, следствие взрив на газовата инсталация. Преди дни се сблъскаха два руски бомбардировача СУ, с фатален край за единия екипаж, доколкото се пише в пресата. Да не чуем скоро, че въпросната подводница "Акула" се е сблъскала със свой събрат. Явно е, че в Русия контрола за всичко е занижен, така както и в България, където почти липсва.

73

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера за какво спорите :) коя подводница може да унищожи половианта свят по-бързо ли? :))))

72

Анонимен

преди 5 години

НАТО на веро.

71

Анонимен

преди 5 години

До 161Тез С 400 още чакаме да ги видим в действие ама интересно нико не ги ползва дори ония в сирия докато евреите бомбандира с "хвърчилата"