203

рашън форумен спам

преди 1 година

Над един милион млади и образовани ЗАВИНАГИ напуснаха Путинска Русия след началото на мобилизацията, а у нас изкукали и неадекватни бг-рашистчета със зъби и нокти бранят един режим отречен от целия свят !

202

Маршал Жуков

преди 1 година

Ние освободихме Европа от фашизма, но те никога няма да нш простят това!!

201

Анонимен

преди 1 година

До До 202 Това изобщо не е вярно Марк Солонин дава други числа за загиналите във ВСВ 9 милиона украинци, 6 милиона беларуси и едва 3 милиона руснаци, въпреки че никой не знае къде всъщност е ареала на етноса руснаци.

200

До 214

преди 1 година

Не бъркай желанието ни за свобода и независимост от САЩ с рессо робство бе!! От 34 години сме американска демокрация, членове на Нато и ЕС!! Какво реско робство ти гони индоктринирана с нео либирална идеология, американска кукла на конци такава!!

199

999

преди 1 година

Още един специалист,който убеждава,че уранът е безвреден за нашето здраве.

198

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

197

#404

преди 1 година

кен*ефът, който днес е бивша окраина, умря. западналяците използват лошият генетичен от*падък, който воюва с Русия, за да възродят ВПК на лайномерика. Но това скоро ще приключи, планът им се провали, Беларус придобива ТЯО. С това планът на либерал-джендаите приключи. Не е жалко за избитите нацисти, добре е че са все по-малко и намаляват все повече с времето. Безценно. Колкото повече мобилизиран нацистки изм*ет на фронта, толкова по-малко нацисти на Земята. Демокрацията побеждава, хаххаахах

196

NEW рашизъм

преди 1 година

Истинският русофил може да бъде само УБЕДЕН АНТИПУТИНИСТ, защото е прозрял, чекакто Хитлер и хитлеристите се оказаха най-големите врагове на немския народ, така иПутин с путинистите, тръгнали по пътя на фашизма, са всъщност най-големите врагове наруския народ. Водещи го към епохална катастрофа.

195

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът се изцепи:Нацисткият главатар Володимир Зеленски каза, че ръководителите на НАТО ще трябва сами да воюват, ако не искат да дадат достатъчно оръжия:"Съединените щати ще трябва да изпратят своите синове и дъщери по същия начин, по който изпращаме нашите синове и дъщери във войната и те ще трябва да се бият ... и ще умрат." Честито на русофобите-краваророби-фашисти! След като направихме първите стъпки:Подкрепа-->Воръжаване-->Солидарност-->Помощ ще се иска безусловно изпращане на жива сила да се бие и да умира за IV-ият Райх(САЩ и ЕС).

194

До 202

преди 1 година

1 380 000 украинци и 8 000 000 руснаци загинаха в борба против нацизма в Европа приз ВСВ! Порегаха ги тези които върнаха нацизма в Екрайна и Ивропа и продължават да го финансират!! Зеленски, Байдън, Урсула и Шолц !!

193

Анонимен

преди 1 година

Дааа, сега си обяснявам поведението на русофобите! Даже съм виждал, как един индивид се клатеше точно, както е описано тука, като абортирала гугудка, но не знаех, че то е вследствие на лечение с АМ. Между другото, като го видях как се клати се изплаших и го заобиколих от много далеко. После го съжалих завалията, казах си сигурно е болен. Сега когато разбирам какво е било, още повече го съжалявам, той не е виновен човека - ЛГБТ общностите са го направили такъв, тези евроатлантически ценности са го докарали до това състояние!

192

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване,водещо да деградация на личноста.ДИАГНОЗА:Обсесивно-компулсивното разстройство свързано с тревожност, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Започва да приема тези натрапчиви мисли, развива тревожност, основана на страха, че Русия е зла, кървава и въплъщение на абсолютното зло.ЛЕЧЕНИЕ:Няма ефективен метод на лечение, но засега в практиката е доказан само един що годе сполучлив метод и той е ампутация на мозъка(АМ).РЕЗУЛТАТ:След АМ пациентът се чувства спокоен, но ако чуе думи като Русия,Кремъл и др.почва да се клати, като абортирала гугудка.

191

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се сложи край на руското робство затова гласувайте за ПП-ДБ единствената сила в България която може да я освободи.

190

Анонимен

преди 1 година

Цъкни аз не съм част от това .Спрях данъци спрях осигуровки базъци с мене не може цъки

189

NEW рашизъм

преди 1 година

По време на втората световна война от страна на СССР са загинали 1 380 000 украинци. Русия начело с Путин и неговата имперска, братоубийствена война , поруга смисъла на тяхната гибел и отврати целия свят от себе си !!! Думата рашизъм стана на практика синоним на фашизъм !!!

188

Анонимен

преди 1 година

Този е толкова очевиден шаран, че ме е срам, че някой го изтъква за авторитет и показва мнението му. Държал обеднен уран, държал си дедовия.

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 203 Украйна съществува и това е най-големият кошмар на Русия. Кошмарът който ще приключи с руската империя на злото завинаги.

186

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

185

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

184

до 191

преди 1 година

***! Ти си не просто предател, ти си животно! Нищо човешко не ти е останало, за да ни блъскаш към войната, ***! Като искаш да воюваш - воювай, но доста такива като теб ще убия, преди да ме пратите на фронта. ***