42

перач на пари

преди 1 година

Си и *** ще променят целия свят.С.Корея и Иран също са с тях.Краварите са в истерия.

41

Анонимен

преди 1 година

Чудя се дали наистина не искат да разберат някои хора какво се случи или просто неумерената консумация на пропаганда тотално ги е съсипала? Втората най-голяма икономика в света, която така или иначе беше въпрос на време да изпревари първата, с може би най-голямата индустрия, с огромен човешки ресурс, сключи договор за всестранно и все по-нарастващо сътрудничество с държавата с най-големите доказани залежи изобщо (оценени в паричен еквивалент). А тук някакви говорят за Украйна.

40

Анонимен

преди 1 година

Много се чуства злобата на хамериканофилите - ще мре-те като мравки

39

До 33

преди 1 година

Равностойни взаимоотношения викаш - махни си розовите очила. Лъвовете не тичат с други породи

38

Анонимен

преди 1 година

Руските суровини потекоха на разумни цени към Китай без особени усилия от тяхна страна а САЩ и Украйна доста хора ги намразиха заради инсинуациите.

37

Анонимен

преди 1 година

Френски експерти разсказваи на жур-те какво е дала подъжането на Укр-на !ВОЙНАТА е съкратила ползването *** , шампуан паста за зъби иили средства за хигиена до 6 млн броики. Парфум до 4млн. тоалетна хартия 2 млн и се съобщава за икономията на тази хартия ! НЕкъпещите ф-зи и разказват и намаленото време за секс !Погледнато отстани това показва че парите на Ф-я не вътът така както до войната (пари стока пари )а значи в хазната падът по малко пари и за което се увиличава възраста на пенс-те

36

Анонимен

преди 1 година

На Джу Пу Тин какво му е толкова весело? Ще отговаря за всички които е убил и разбил живота

35

Анонимен

преди 1 година

Русия беше като пиян гост с куфарче пари, а САЩ и Британия крадците, които да го зад Игнат от Европа. И го задигат и на сутринта, когато Европа изтрезнява, казват, че е Русия.

34

Анонимен

преди 1 година

И кво? И от Китай нищо. Поне ония от БРИКС няма ли да им помогнат или и те си гледат интереса? Май останаха само ония скъсаняци от Беларус, Иран и Сирия

33

Анонимен

преди 1 година

Мирният план на Киев е свързан с извънземните и с колонизирането на Гънимед от украинците. Вероятно затова са го пропуснали...

32

Анонимен

преди 1 година

И оттам им е непонятно и смятат, че Русия или Китай има за дни мисли до там, че да направи добро за САЩ.

31

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Обсъждали са само сериозни неща.Такива летящи украйнски хартиики изобщо няма смисъл да се споменават

30

Анонимен

преди 1 година

Краварите не могат да разберат, че хората искат да имат равностойни взаимотношения, а не единия да нарежда на другия.

29

Анонимен

преди 1 година

За Донбас обратен път няма. Жестокостите на украинците там вече са прекалени. Обратен път няма. Дори Украйна със сила да си върне областите населението на Донбас ще си поиска територията. В противен случай би било етническо прочистване. Не виждам как биха могли да съжителстват заедно.

28

Анонимен

преди 1 година

Как, сами себе си ли са нападнали руснаците??? Нещо не е ясно. Най-голямата държава в Европа се споменава... Какво? Русия да не се е разпаднала току що и вече да не е най-голяма в Европа?

27

Сата НАТО

преди 1 година

Не, изобщо не е имало руска заплаха! Затова нападнаха в гръб най-голямата страна в Европа.

26

Анонимен

преди 1 година

Не са обсъдили, защото не са си говорили глупосттти. Особено наркомански глупосттти.

25

Анонимен

преди 1 година

То действително руска заплаха нямаше. Лъжеха до последно като дърти ц-ни че правят само учения и реално нахлуха от 3 страни в суверенна държава да и вземат територии и да им свалят правителството с военна сила.

24

Сата НАТО

преди 1 година

Притокът на газ, ел енергия и нафта за Китай говори че им тежката индустрия ще доминира в Света и като отливки, прокат и полуфабрикат, както и с нови оръжия. -----////------ И? Какви оръжия ще произведат к накъде ще тръгнат? Кое е по-лесно - Тайванския проток с въоръженият до зъби Тайван + САЩ? Или току що пребитата Фашиска Просия, където да се разшири и укрепне още повече? Кое се строи по-лесно - флот кораби или сухопътна армия?

23

Анонимен

преди 1 година

Руска заплаха никога не е имало. Както и Ирак нямаше оръжия за масово поразяване, ама това се признава накрая, с половин уста.