51

Анонимен

преди 1 година

До 58.....Какви бойни действия бе??...На украинска земя нали се провеждаше ,,специална военна операция ".бе?Вие русофилите помните колкото един при* мАТ.До вчера бяхте миротворци.От днес сте пратеници на ,,божия съд"...Вчера комунисти Днес оциалисти.Фо вчера българи.Днес македонци ..

50

анонимен

преди 1 година

Откога децата на Донбас станаха украински . Порошенко беше на друго мнение .И сега крокодилски сълзи . Москва не вярва на сълзи .

49

Анонимен

преди 1 година

Дано не се налага на русофилите да им спасяват децата по този начин...Хитлер така спасява и еврейските деца.Инте заминават щастливи с играчки, без да подозират крайната си спирка.Историята ще покаже истината и за Путин.Няма да обиждам заслепените русофили.Тези зловещи техни изказвания са срам за човечеството.Комунисти или както се наричат доказаха, че са не човеци.Дано не усетите страданията на тези хора от Украйна.

48

Анонимен

преди 1 година

Путин е военнопрестъпник и ще бъде подсъдим скоро.След войната.

47

Анонимен

преди 1 година

Нагли либepacтки лъжи, няма 1 вярна дума в тези обвинения, децата са ЕВАКУИРАНИ от зоната на бойните действия за да им спасят живота!

46

Анонимен

преди 1 година

За какви военни престъпления говорим, след като децата са живи и здрави?!?

45

Анонимен

преди 1 година

Кае дете е отвлечено бе лъжци да ги оставят насред войната ли бе ,това да не са хохлите.

44

Анонимен

преди 1 година

Най-срамните страници от историята на Русия, след Ленин и Сталин се пишат сега, от Путин и всички негови придворни военнопрестъпници. Путин стана равен с Хитлер!

43

321

преди 1 година

Русофилите пак почнаха с тъпите начини на изместване на темата "ама вие помните ли незнам си кво?" Еми да, помним. Помним, че Югославия разпали война в Европа нападайки непредизвикано съседите си за територии които никога не са били сръбски, помним, че избиха десетки хиляди цивилни в Сребреница и Маркале, помним и Сараево, помним и колко бяха жертвите от бомбите на Белград - 1 200 души. А вие помните ли ? Сега същото прави Путин в Украйна и крайния резултат ще е същия

42

Анонимен

преди 1 година

Като евакуираш деца от бойното поле ти не оставяш хляб за антируската пропагандна машина, което е престъпление. Ако ги оставиш там излагайки ги на риск за да може Ройтерс да получи пикантен материал с трупове на деца, тогава спазваш Хартата на правата.

41

Анонимен

преди 1 година

Русофилите квичст като прaсe на заколение, не взимат под внимание фактът, че световната общност на най-високо ниво обвини руските държавници в геноцид и военни престъпления. Факт, който ще бъде свързан на Русия докато съществува. И не това не е дели на един диктатор, а на целия народ

40

да

преди 1 година

казвал съм и преди - руската мечка ще си прибере мечетата - няма да ги остави в лапите на фашистките вълци и на тяхния водач-зеления плъх, да бъдат истински славяни и християни!.....пък нека западните дже-ндъри да си крякат като жаби в гьол!

39

Анонимен

преди 1 година

Слушайте руZZофилската логика и се смейте - като укрофашисти/нацисти/биоинжинарите американски роботи са убивали деца в Донбас - голяма трагедия. Като руската армия убива и депортира деца от Украйна - добре е. За 50 рубли и майка си ще продадете.

38

Анонимен

преди 1 година

Явно според ООН вече е военно престъпление да евакуираш деца от зона на бойни действия.

37

Българин

преди 1 година

А "Алеята на ангелите", не е военно престъпление? Когато укронацисти избиваха руски деца на тези територии - за ООН, това е било наред. Когато руската армия изнася децата от полето на военните действия, за да не станат жертва - това е военно престъпление? Какво се случва с този свят.

36

Ицо

преди 1 година

До #13,,,ми ходи го осъди бе отворен , мечтите са безплатни....

35

Анонимен

преди 1 година

"В публикувания в четвъртък доклад на комисията, която работи в Украйна от няколко месеца, се подчертава, че международното хуманитарно право забранява - с някои редки изключения - евакуацията на деца от страна във въоръжен конфликт.".........................Не е отвличане когато няма при кого да отидат докато се водят бойни действия наоколо. Ако ООН разчита на норвежките разбирания за правата на децата, значи е време да се закрие тази институция.

34

Някой си

преди 1 година

До 27 И аз така казвам! Майната му на ООН!Това е Американска организация! Странното е,че е създадена През далечната 1945 г,ако не се лъжа! А нашият"ЕС"жалък и вече Корумпиран,през 1953 г! Странното също е,че ЕС ,до 1989 г,беше " мижав"!А ООН,си беше гола вода,както и ЕС,до 1989 г! Какво се случи обаче след 1989 г.Америка наля огромен паричен ресурс в ЕС! За да Придобие тежест и привлече държавите от Варшавски договор,да не залитнат пак към Русия! ООН обаче,си остана никоя! Фирма с малак капитал!

33

Анонимен

преди 1 година

До До 30. Въобще не ми е проблем тоя въпрос и не го мисля. Гледам че ти си фантазираш някакви фантазии. Който го мисли да се притеснява.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 Истината зашлевява като с мокър пешкир.