23

SPQR

преди 1 година

Нашта Чалгарска благородническа класа поздравява вашта плебейска класа по кръчмите и чалготеките с песента Месечина, месечина, йойой!

22

Анонимен

преди 1 година

Направо сюжет за Холивуд. Новият терминатор Първа. Големи очи и широка задница.

21

Сина

преди 1 година

Господин пщПутин добре се справя с проблемите, насадени от сащ в украйнините на Русия! Ние да не го мислим! Да видим сега дали обратния Асен ще се хване за парапета в зад Ника на лена?

20

Анонимен

преди 1 година

Не съм нито русофил, нито Путинист, но не понасям предателите! В началото на ВСВ мнозина в Съветска Русия ненавиждаха Болшевизма и Сталинизма, но въпреки това не се превърнаха в предатели и избраха да защитят държавата и народа си от хитлеристка Германия за разлика от тази юдена твар.

19

Гост

преди 1 година

Съд за всички българи които поддържат руския нацизъм и разпространяват лъжи. Фактите са, че за 8 години нямаше нито една жертва на т.н. укрофашизъм извън зоната на военни действия и извън единичния случай в Одеса преди 8 години. За 2021 имаше общо 25 цивилни жертви от двете страни на барикадата. 2022 хиляди убити, град с размера на Пловдив сринат до земята. Факт е, че Зеленски бе избран при демократични избори докато в русия убиха Немцов, затвориха Навални, прокудиха Каспаров.

18

SPQR

преди 1 година

Присъединете се към нашия легион Велика Чалгария! Да освободим Крим от руснаците и украинците и да ги цивилизоваме с чалгарската култура! Чакарака ще триумфира над казачока!

17

рН

преди 1 година

""Всички ние трябва да спрем войната заедно и да донесем истинската свобода на Русия""" --- Да, бе, навремето и Власовците говореха същото (военопленици воюващи на страната на Хитлер). Нямате търпение да предадете държавата и народа си на англосаксонците, които да я нарежат на парчета и я превърнат в малки резервати, а населението да бъде превърнато в бели роби, америанците имат богат опит в това отношение! Няма по-жалка и нищожна т.вар от предателя!

16

Анонимен

преди 1 година

Много вие стара новината бе. Тази отдавна изгни а вие я представяте за жива. Така е като не черпите информация от извора. Гледайте телевизиите които предоставят ежечасна информация а не тези дето цял ден въртят едно и също.

15

Анонимен

преди 1 година

12 руски склада с оръжие са занищени за 2 дни

14

Четете

преди 1 година

бойна организация на анархокуминистите действа като партизанска група в русия, борят се против мобилицацията на млади хора

13

Анонимен

преди 1 година

"Какво стана със славния чуждестранен легион? Нещо спряха да пишат за него" - Понякога казват, как някой известен чужденец е умрял на фронта, като например бразилския модел Талита до Вале. Ама легионерите са свободни да си ходят, когато им омръзне да воюват а и не ги включват в ключови битки, че да не дават много фира.

12

Слава

преди 1 година

Слава на отряда "Свободна Русия"

11

Кольо Кара

преди 1 година

Ако още някой русоробец се чуди, защо Русия гори от месеци насам - ей го на. И това не са някви случайни хора от този легион за Свободна Русия, а повечето са млади майки и бащи чиито млади деца Путин изпрати за пушечно месо в Украйна и в повечето случаи Кремълския режим дори ги лъже, че са били просто "изчезнали", та те дори не могат да си погребат децата, ако това не е мотив за отмъщение, не знам какво е...

10

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си почиват и си преместиха част от войските в Сирия и докато тече почивката западните медии си чешат езиците.

9

Анонимен

преди 1 година

За българина - русороб всичко е глупости . Глупост е и това че когато Райха напада на СССР всяко трето семейство е чакало Хитлер да ги освободи , армията на ген Власов воювала в редиците на немците , чийто флаг е бил ДНЕШНИЯТ ФЛАГ НА РУСИЯ ,всичко това са " глупости ".На всичкото това ще те срещне някой зомбиран руснак и ще ти каже вие българите и в двете световни войни сте били против нас - БИЛИ СМЕ - И .

8

София

преди 1 година

Само като видях, че валутата от рубли е обърната в паундове ми стана ясно, че това е статия на БиБиСи, което автоматично ме загуби. Бих желал само да кажа на БиБиСи преди да бързат да пишат ирелевантни глупости, че един апартамент в Москва, двустаен 67квм струва около 51млн рубли края на миналата година. Вие си го обърнете колко е в лева, паунди, долари, евро и прочее.

7

Смех

преди 1 година

Нелка преписалка. От ББС или Дойче зеле копи пейст с помщта на гугутка преводача. Смех. А натовските инструктори в Украйна са там за коли и големи къщи в щатите. Френския легион какво е? Чужди наемници избиващи африкански бунтовници срещу пари.Алоо ...

6

Анонимен

преди 1 година

Урките и "общите" ли започнаха да ползват в жалката си пропаганда?

5

Фантаста

преди 1 година

Какви са тия измислици, продажни джорналя?

4

Анонимен

преди 1 година

С 60 хиляди евро ще може да си купи в Русия само някой маломерен апсртамент в дълбоката провинция