134

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с героями на Покраина бе? Нещо няма новини. Иначе продължават да ядат як пердах в Северодонецк и Лисичанск. След Херсон скоро Одеса, Харков и Николаев ще се завърнат в лоното на Майка Русия. Покрайнината е от Днепър на запад. Това са и историческите й граници.

133

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е евреин и като всеки евреин си мисли, че само той има право и че целият свят му е длъжен за нещо.

132

Анонимен

преди 2 години

От зеленилски, освен изгорени българи в Одеса, друго получихме ли ?

131

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, приемай условията на Путин, че всеки загинал от тук на татък, украинец, ще ти тежи на съвестта ! Не знам как спиш.. или шмъркаш нон-стоп...

130

Антон

преди 2 години

Сигнала за преврата срещу Путин ще бъде след провала на жалката му армийка в Украйна. Тогава в знак на отчаяние може да се опита да натисне копчето, но трябва още пет човека по веригата да одобрят използването на ядрено оръжие. Ако заповедта не бъде изпълнена това ще е знак за началото на преврата. Това естествено е само един от възможните сценарии. В руската история провалените императори не живеят дълго.

129

Анонимен

преди 2 години

Украйна бива унищожавана от Зеленски и неговите пъпети уж бойци, а всъщност убийци на невинни и невъоръжени хора.

128

Анонимен

преди 2 години

Европа и САЩ няма да позволят на фашистка Русия и нейния Хитлер да спечели нещо в Украйна... Лошото е, че ще има много убити и от двете страни.

127

Анонимен

преди 2 години

Вчера в разговорите със Зелински , и президентът Макрон, и канцлерът Шолц, и министър председателят Бенет са го посъветвали да прекрати съпротивата поради пълна безперспективност.

126

Анонимен

преди 2 години

Тези всеки ден обещават и наливат все повече пари в Украйна и очакват войната да свърши. Ами Зеленски при този поток на пари ще проточи войната до последния нормален украински гражданин, важно е пари да се наливат. Я да обявят ще дадем пари след приключване на всички военни действия да видите колко бързо ще подпишат примирието Украйна ама уви и ЕС и САЩ имат интерес тази война да продължи много дълго за да фалира Русия.

125

Белото знаме и мир

преди 2 години

Спаси народа и да ти остане поне малко от държавата .. .На тия дето те ръчкат им е лесно и нямат проблеми, ще те оставят, но и ще те обръснат на сухо та ще плаща народа дълги години. Няма безплатен обяд.Проблема на ДАВЕЩИЯТ се, си е проблем на ДАВЕЩИЯТ се!!!Така че овреме белото знаме, иначе лошо ти се пише!!!

124

до Василев

преди 2 години

Ходи в Киев тогава. Какво търсиш още в България? Евтин ***.

123

рибока

преди 2 години

Не е хубаво империя да ти е на границата и затова с тях трябва особено да се внимава и умело балансира,а не да и се показва кукиш,защото ще вземе да го клъцне.И не печеят еди милиард на ден от газ и петрол,а 900 милиона,а от тях само малка част е от ЕС,но тези 900 са 36% от износът им на ден,примерно торовете за Бразилия и Аржентина,всички петролни инсталации на Саудитска Арабия е с тяхна подръжка.Дори Лукойл има 15% от кладенците в Ирак като свои.След малко почва Дънди 2.

122

Лелепутин

преди 2 години

Достоен опонент на кремълските главорези в момента е само един човек и той живее сега в България, което приемам като особена чест. Моля се да бъде следващият и, дай, Боже, истинският президент на Русия и Руската федерация. За него Зеленски е един много мъдър и смел човек и се моля двамата да застанат рамо до рамо колкото се може по-скоро.

121

Анонимен

преди 2 години

Хайде днеска още едноАлкашко Су-35 край Херсон падна отвесно в някаква нива. Няма да е последното, дерзай!!!

120

Анонимен

преди 2 години

Свободният свят и Украйна ще смачкат фасона на фашистка Русия и кремълския пcиxoпат. Въпрос на време е...

119

Путин=Хитлер

преди 2 години

Имам мнение по темата но поради доброто ми възпитание засега се въздържам от коментар.

118

Слава КокаинЕ

преди 2 години

Половината световни кртели за Киев работят да снабдяват Зеленката и нацисткото му обркръжение!

117

Анонимен

преди 2 години

Там война няма и нашите екскурзианти се връщат в западната част след като ги махнапа от 5-звездните хотели на морето.

116

Опънали са му

преди 2 години

кончетата от Вашингтон и е измърморил нещо пак с дрезгав и прегракнал от коката глас! Слава КокаинЕ!

115

Анонимен

преди 2 години

Украйна се беше превърнала в една бандитска територия на абсолютния хаос ,където цари беззаконие, разруха и мародерство, а населението живее в страх и глад, дори българи са били убивани, други са умирали от глад, отделно и нацистките групи убиваха масово населението и ограбваха хората, населена с кръвожадни олигарси и криминали, а самите управляващи, дори не са украинци по произход и не въведоха никакъв ред в Украйна.