110

Анонимен

преди 2 години

До До 110 /120 "Знам че нарязахме всичко" Кое е това "всичко" бе, другарю? Аз съм служил в ракетни войски, баш обслужвайки нещата които нарязахме. Знаеш ли какво е то и за какво щеше да "стигне"? Я обясни да видим!

109

анонимен

преди 2 години

Може и това да се случи, с машините на Мадуро, всичко се натъкмява! Обаче, Костадиниов също ще си бъде експеримент като просто Киро, а генерал-пенсионер Янев е толкова безличен, че Бълрия няма шанс с такъв човек! Мислете преди да гласувате, нищо че мадуровките ще ви вземат вота, но все някога ще ги махнат!

108

Зозо

преди 2 години

На новите избори Боко ще мачка с 200. За яд на всички руски болшевики от Вгъzраждани, Атака, БСП, Рундювците и др. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

107

Анонимен

преди 2 години

До Баста "Докато не се върне на власт БКП, няма да има справедливост в нашата Родина" "Справедливостта" на БКП беше да изпрати няколко десетки хиляди политически неудобни в лагерите на смъртта, за да могат примитивни индивиди с животинско поведение да се гаврят с тях, да създаде политическа каста, която да се къпе в западен лукс и привилегии, докато обикновените българи опъваха каиша и чакаха по 5-10 години за "автомобил" и да си "отглежда" с най-грозни методи, послушна машина за репересии.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Стефан Янев е поредния руски спасител, труп

105

До 110

преди 2 години

Знам че нарязахме всичко заради НАТО, но какво правим сега ако излезем от НАТО без оръжия и армия ?

104

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Пенсионера се възходи весело шуми, бум...

103

Анонимен

преди 2 години

БСП е труп, а Стефчо Янев е поредния американски спасител, мерси.

102

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД НЯМАТ БЪДЕЩЕ.

101

До 105

преди 2 години

България няма нужда от Нато иима нужда от предоговаряне на условията от Еврогейският съюз защото в момента те не са изгодни за БГ. България получава пъти по малко дотации от много по богати държави. Затова ядем полски ябълки гръцки домати итн....

100

Анонимен

преди 2 години

НЕ, НЯМА ТАКАВА ОПАСНОСТ.

99

А дано

преди 2 години

И да винарска Коцето до един в панделката . Продажници!

98

Зозо

преди 2 години

До Анонимен..........Възраждане ще гони 30%............... Хахахахааа, ех руски мечти :)))))))))))))))))))))))))))))))

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 Селяните със средновековното мислене си мислят, че света се обяснява с това кой с кого бил спал и кой на кого не бил дал. Дядо ти, като е бил такъв разбирач, що не си е взел шапката и да отиде да се ДОКАЗВА. Да стане и той като тия, дето уж не били "нищо особено", ама, на, просто са се родили "с късмет". ВСИЧКИ неграмотници и пройдохи така си обясняват успеха на останалите, но за да не е съвсем да си личи какви са мизерници - бутат в "историите си" яко жълто.

96

До106

преди 2 години

Ами това състояние на армията беше докарано след влизането в Нато. Точно Нато ни накара да си нарежем най качествените ръкети да сакрщаваме армията итн..нато една мутренска групировка която работи за американският оръжеен комплекс.

95

казино роял

преди 2 години

Попитайте само Костя каква е политическата платформа на ,,троянската'' му партийка,и го наблюдавайте много внимателно как ще ви реагира.Отровата която ще излъчи би смутила и околоорбитните сателити.Надменен и брутален като Ленин.В това нагло създание няма и капка сърдечност.Но то у комунист от къде толкова хуманност,та чак и човещина да търсим? Тия кремълски отходници трябва където и да ги видите да ги биете с шутове в малкия мозък.По времето на българските царе такива са висяли по върбите.

94

Анонимен

преди 2 години

Мои лични наблюдения - от моите познати всичко що беше за Слави и БСП вече са Възраждане, гербаджиите твърдо си остават. ПП-та почти не познавам, за мен е загадка техния процент на последните избори, почти съм убеден, че са играли яко машинките, затова психодесните яростно се противопоставят на броенето на разписки или на хартиения вотм друг начин да спечелят нещо явно нямат. Ако са честни изборите - Възраждане ще гони 30%, Герб 20, ДПС обичайното - всичко останало ще се бори отчаяно за 4%

93

Анонимен

преди 2 години

До Потъващите "Я да видим сега, на Кирчо, кой му плаща за да защитава Американския интерес" Я да видим дали знаеш за какво говориш. Какво общо има "американския интерес" с действията на Петков?

92

Анонимен

преди 2 години

В това състояние на българската армия не можем да си позволим да излезем от НАТО! Ердоган само това чака!

91

Зозо

преди 2 години

До Възраждане......Ако ЕС и Нато не са изгодни за нас аре баста............ Хахахааа, а кое еизгодно бре вата? Беларус 2 ли да станем, а 1000% руска колония? Ай сиктир!!!