117

за Витков!

преди 2 години

Пълна подкрепа за правителството! Стават ми все по-симпатични. Абсолютен контрапункт на тъпата борисова мутра която му направи потока на джуджето за да си откупи кожата.

116

u2

преди 2 години

Поредната национална катастрофа, пак сме на куцата страна. Партньорите гледат на нас с нисхождение, а Русия с отвращение .....

115

Българин

преди 2 години

Тоя поне си го каза, че е агресия срещу независима държава! Докато мижитурката Янев мънкаше под носа си и се чудеше какво да изфъфли! Ония нахлули с танковете, а той продължаваше да дипли за някакви "дипломатически"решения! Жалка работа! Поръсиха един с Новичок ,и всичките се наведоха!

114

Анонимен

преди 2 години

Пряка заплаха може да няма, но е добре Юрофайтърите да стоят тук.

113

Анонимен

преди 2 години

До БРАТСКИ НАРОДИ..Руската интелигенци не може да направи нищо срещу бандита Путин Само да напишат нещо срещу него в нета и идва полиция на вратата Какво могат да направят в една диктатура Всички чакат Путин да умре и тогава може би да стане нещо

112

kukoto

преди 2 години

До АнонименТи ще участваш ли? Или от дивана е по лесно.

111

БРАТСКИ НАРОДИ..

преди 2 години

БИЛИ............. РУСИЯ НЯМА БРАТЯ..... РУСИЯ СА АЛЧНИ, НАХАЛНИ МУТРИ....... КЪДЕ СА ИМ ВЕЛИКИТЕ ПИСАТЕЛИ, КОМПОЗИТОРИ, УЧЕНИ.??.... ЗАЩО ТЪРПЯТ УБИЕЦА ПУТИН..??........ ЗАЩОТО СА МУТРИ.... ЗАЩОТО ТОВА Е РУСКАТА ДУША-КРЪВОЖАДНА АЛЧНА, МЪРЗЕЛИВА

110

Двоен аршин

преди 2 години

А допустимо ли беше осем години украинската армия да стреля и да загиват мирни жители?

109

Анонимен

преди 2 години

Доларът мина 100 рубли , рублата се срина спрямо еврото Защо ли ? Уж Русия е много силна , цъфти , може да нападне където си иска , но виж икономиката и се оакала и рублата става само за задни цели Ето това постигна Путин - разори Русия

108

Анонимен

преди 2 години

125 прав си! Но пък как всички одобряваха нахлуване в Сирия, в Ирак и Иран? Как всички мълчаха когато се избиваха хора в бивша Югославия, дето ни е до дъто? Та като са почнали да мълчат от десетилетия, логично е и сега да мълчат, нали?

107

този е трагедия

преди 2 години

Явно сме толкова т ъ п и че ще осъзнаем военната заплаха, чак когато някоя бомба ни падне на главата.

106

Гост

преди 2 години

Веднага дежурните по русофобия от Атлантическия клуб и тем подобни - Паси, Поптодорова, Захариева, Тафров, Събев и т.н. да тръгнат по масовите и алтернативните "национални" телевизии, финансирани от Америка за България, за да неутрализират руската "агресия". Да ги обслужат журналистките на Америка за България - Златарева, Б. Василев, Ризова, Св. Петрова и т.н.

105

Анонимен

преди 2 години

А в следващия момент?

104

Ъхъ!

преди 2 години

"Няма да бомбардираме Русия - каза Зеления чорап. Утре заминавам за Москва да ударя едно шахче с другаря Путин. Няма страшно ! "

103

Анонимен

преди 2 години

Хе хе Щерю, та викаш ваксината била лечение срещу лъчева болест и за това точно старците ги защитават тройно. Яко си промит, пич. Да не излезе, че конспираторчетата са прави, като казват че ваксината е с цел контрол на населението и бърза елиминация на неудобните, например тия дето не искат война с руснаците защото я помнят или са живели във следвоенно време? Нещо за тая теория да измъдриш Щерю?

102

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам как може да се одобрява такова нахлуване в чужда страна от някои хора Може би това са хор ас психични проблеми ? Нормален човек не може да харесва когато една държава нападне друга

101

Шефа

преди 2 години

Има сериозна заплаха и закана от Путин за прочистване на съседните страни от неонацисти !България е фрашкана с неонацисти , които свободно маршируват посред нащите със запалени факли , провеждали "Луков марш"!Нима мислите че Путин и Русия ще спрат до Украйна?Глупости , може и след 5 години ,но и тук неофашистите ще бъдат прогонени навеки!Лозунга на Русия е "Смърт на фашизма"!

100

Анонимен

преди 2 години

Остава сега България да обяви война на Русия. Навремето така обявихме война на САЩ само и само да изпъкнем и да се харесаме на Германците.

99

Подкрепящ Кирето

преди 2 години

Да пращаме най-после нашите F-16 да защитават Укрйана, да не се бавим. Така Русия ще разбере, че не се шегуваме, че ние имаме модерно вуоръжение, имаме F-16, и така Русия ще спре с агресията и ще се оттегли. Нали затова ги взехме тези F-16 преди 5г.?

98

Въпроси към Радев

преди 2 години

Украйна руска ли е, а България и нея ли продадохте?