80

Аз

преди 2 години

Държавата дава на всички деца стартова стипендия от 50 лв. За добро държание и добри оценки, тази стипендия се покачва, в отрицателния случай се отнемат пари, когато парите свършват, мама и тати да плащат глоба. Тази мярка ще струва около 1 млрд. лева. Не е много.

79

дкшщи6шии5

преди 2 години

правителството върви против народа правителството трябва да се оттегля

78

Яснооооооо

преди 2 години

Страх от нови избори и купуване на твърд електорат.Страх лозе пази.

77

Анонимен

преди 2 години

До Аз, я пак? Знаеш ли как л'бимите ти учители наричат децата? Без оглед на това дали знает или не? Не знаеш! Знаеш ли как наричат и вас ртодителите? Не знаеш! Щот ако знаеше нямаше да пишеш подобни простотии тук! За тях сте ***! И вие, и децата ви! Запомни го!

76

Анонимен

преди 2 години

БГ *** като види че на някой ще му дават повече пари и се изприщва от яд

75

Анонимен

преди 2 години

То и пенсиите преизчислихте, и 75лв на пенсионерите давате за ваксина, но само на думи. Никой нищо не е получил освен трохите от вашата трапеза. Абе, има ли още вярващи на лъжите им???

74

Ямболски цървул

преди 2 години

Хайде да не се лъжем.Минималната заплата в момента трябва да е 1500 лв. в България...За що годе нормален живот.

73

кщкщкщщкк

преди 2 години

правителството трябва да подава оставка кирил петков върви против народа да не се прави на сляпо и хитро а да подава оставка

72

Анонимен

преди 2 години

Фаучи

71

Аз

преди 2 години

Не е времето за вдигане, тъй като всички са пред фалит. Предстоят още много предизвикателства пред, държава, бизнес, общини и общество. Но, сигурно сте забелязали упадъка на обществото ни, нали? Спрете да плюете учителите, те са пред пенсия, младите трудно се задържат там, поради ниски доходи, излишни документации и никакви права над децата, да не говорим, че малките са тотално изпуснати с възпитанието на мама и тати. Трябват мерки.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58, много правилно! Точно преди Коледа измести синът ми в частно училище. Разликата е от тук до небето. И отношението човешко, и преподаването качествено! Държавното образУвание е тотална порнография! Злобни учители! Злобни директори! Зверове! А масата деца и родителите им са просто под всякаква критика! Да, плащаш си и получаваш качество! Това е бъдещето! А масата да си приказват в 5ти клас за секс и побоища в държавни и общински училища!

69

Ямболски цървул

преди 2 години

Ама само за набодените ли,или за всички?

68

Анонимен

преди 2 години

Даскалята трябва да работят без да получават заплащане,така само наистина отдадените на професията ,качествените и истинските педагози ,и будители ще останат да преподават. А директорите трябва да се сменят на всеки пет-шест седмици,че много се увличат в краденето.

67

До ...

преди 2 години

Забравяш частните уроци, имам позната учителка, покрай Ковида не е ходила в училище почти, свързва се онлайн, взима 50так на час вече - мин. 2 бона отгоре за месеца. Нека ѝ е зле

66

Анонимен

преди 2 години

Нека взимат, за да има адекватни хора учители. Изкуфелите бабички на нищо не ги учат.

65

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПОМНЕТЕ! Социализма нищо не създаде, социализма само разруши създаденото! Става дума за недоразвито общество - социализмът е едно недоносче.

64

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ СЪЗДАДЕ ПРЕСТЪПНО ОБРАЗОВАНИЕ

63

Анонимен

преди 2 години

Комунистите вдигат всичко и теглят огромни кредити. Хиперинфлацията започна, следва фалита. Загробени сме отново за десетилетия.

62

...

преди 2 години

1520 средна +25% = 1900 бруто основна. Оттам вече плюс за всеки час, плюс за класен 200лв., плюс някоя програмка я заедно в час, я интеграция хайде още +250лв. Познавам учителка с 3г стаж, която взима 3200 бруто всеки месец през учебната година, а през лятото 1800 бруто. Като добавим парите за дрехи и 50 дни отпуск /имат и синдикални дни/ и нещата не звучат толкова зле.

61

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

социалистическото образование създаваше интелектуални и нравствени инвалиди, това особено важи за децата на партийните другари