59

Анонимен

преди 2 години

До До Пуржо "Руски деца не работят за американски компании за сега" Хъхъхъ. Правилно, работят за руски мафиоти.

58

Анонимен

преди 2 години

Лошото е,че май е прав Путин.Загина наш пилот в едно учение,в Черно море,което е на НАТО но противникът в учението де,беше Русия.А щом се разиграват такива учения,значи е ясна работата,предстои война!

57

Анонимен

преди 2 години

Мушмуроци ,осъзнавате ли ,че Русия само кранчето на газта да завърти и в Европа ще настъпи глад и .....др.

56

Анонимен

преди 2 години

86, колкото си решат

55

Анонимен

преди 2 години

81 Ти кажи кой се изнесе на бегом от близкият изток и кой смачка джихадистите. От нато *** за зеле не става, даже французина каза че е в мозъчна смърт.

54

Анонимен

преди 2 години

...Ще има разни трусове, слухове за войни, смутове, глад и мор по лицето на земята. Но всичко това ще само началото... Исус Христос /Ев. от Матей/Който е вярващ да се покайва!

53

Анонимен

преди 2 години

Скоро кока кола в щатите ще се продава в рубли

52

дедо Ташунко

преди 2 години

Путин, недей да плашиш НАТО, защото си по-дребен от него. Не обичам хамериканците, но тебе те бива да плашиш гаргите. Не можа да подобриш с нищо живота на обикновените хора в Русия, време е вече да те изритат в пенция.

51

До Пуржо

преди 2 години

Руски деца не работят за американски компании за сега. И дори има шанс да не се случи никога. Ще видим до къде ще устискат.

50

Анонимен

преди 2 години

Китай вече е най-богатата страна в света, като измести САЩ от първата позиция според данни от доклад на консултантската компания McKinsey

49

Пуржо

преди 2 години

Руснаците ще свършат като китайците. На колене и в пълна икономическа зависимост от САЩ

48

Анонимен

преди 2 години

Хич не е добре щом Путин се изказва така.Ще има война в Черно море за съжаление.Украина ще стане полигон за военни действия както беше Афганистан.

47

Анонимен

преди 2 години

68 Китайската комунистическа партия и лидера Си не мислят така. А ти си просто един грантов *** и то загубил изборите.

46

Анонимен

преди 2 години

66 няма как да сам да си направиш чашка от твойто черепче

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "Китай е соц" Хахахахахаха. Ц, другарю, Китай е капиталистически авторитаризъм утопия.

44

Анонимен

преди 2 години

58 тая опорка с кой къде ходил вземи си я заври вече знаеш къде. Като не ги пускат що не ги пускали, като ги пускат що ходили, тролски тъпотии на квадрат не ми се четат. Китайците ходят да учат от руски професори в щатите как да изкупуват американски предприятия. И го правят, цяло подразделение на дженерал електрик вече е китайско. Самият факт че Тръмп му се налага неуспешно да води търговска война е показателно

43

До Шотландски Боец

преди 2 години

Финландия и Полша са руски земи? Спри да пиеш медицински спирт, г*ведо. Сигурно 8 клас образование нямаш, ама с голяма уста и без никакво покритие.

42

Анонимен

преди 2 години

58 тая опорка с кой къде ходил вземи си я заври вече знаеш къде. Каъо не ги пускат що не ги пудкали, като ги пускат що ходили, ъролски тъпотии на квадрат не ми се четат. Китайците ходят да учат от руски професори в щатите как да изкупуват американски предприятия. И го правят, цяло подразделение на дженерал електрик вече е китайско. Самият факт че Тръмп му се налага неуспешно да води търговска война е показателно.

41

До Русофил

преди 2 години

Определено не толкова колкото СССР изби руснаци. Пък и близкия изток винаги е бил разграден двор, арабите се колят помежду си нонстоп. Аре вземай влака и заминавай, многознайко.

40

Шотландски боец

преди 2 години

До когда тая Украйна ще прожинира между запада и изтока? Това е руско парче земя и то трябва да бъде анексирано! Нато се заиграва и с Литва, Латвия и Естония, тея държавки за 10 минутки ще са капитолирали и ще са Республики в РФ! Същото чака отворените поляци и Финландци, те са на руска земя! Надявам се шефчето на Нато, което е от Норвегия, да остане бъз Държава, чрез връщане на Финландия, превземане на Швеция и после Норвегия! Така ще се отвори фланг към Великобритания, който насъскват всички.