205

Талибан

преди 2 години

До Анонимен "223 с какво ще я предизвикаш тая гражданска война, бе ? С прашка ли?" --- явно и идея си нямаш колко оръжие има в народа. Малко ли ловни дружинки има? Малко ли кно? В СФ, всеки 3ти ходи запасан! А сега си помисли колко и какви военни складове има и на каква охрана са... само припомням де, някой да не си помисли нещо.

204

Анонимен

преди 2 години

Решението е само едно щом нещата са опрели до кокала трябва да се организираме днес в 12часа пред Дондуков и както братята от Бургас да си извоюваме правата друг начин няма Иде реч за нашите свободи дадени ни от конституцията която ушатия всеки ден нарушава

203

Анонимен

преди 2 години

Още не си избърсали сополите и млякото около устата, гражданска война ще ми правят.

202

Анонимен

преди 2 години

до 235 ти някога скачал ли си срещу пожарен маркуч или срещу автоматично оръжие с гумени патрони бе, отворко? Ами ако не са гумени ?

201

Анонимен

преди 2 години

Дали ще има достатъчно ваксини за чакащите на внезапно извилите се опашки? И ако Янсен е свършила за деня, дали ще се съгласят на Модерна?

200

Анонимен

преди 2 години

И като изтривате коментарите срещу Румен Радев какво очаквате? Ще му вдигнете електоралната подкрепа , ли? Ще спечели изборите на първи тур?

199

Анонимен

преди 2 години

Чл.29, ал.(2) от Конституцията на Република България. Прочетете го! После - омбудсман - Конституционен Съд - решение.

198

Хаххахаха

преди 2 години

До АнонименКЪде са бе тези мераклии за учители че на месечна база има недостиг на такива в зяла България....кой учител ще ти бачка за 600 лева на първа линия.........я ходи лягай....от ваксината нещо няма връзка с пипето......

197

Анонимен

преди 2 години

Австрийският художник беше само слуга на европейския фашизъм, просто умело го използваха таланта му на оратор. Фашизмът никога не си е отивал, Европа е развъдника и люлката на фашизма. Просто бяха победени от Русия и само слклониха глава. Сегашните са много по опасни от художника, но Путин им разказа играга с анимационните филми, и сега нямат избор - зелена сделка, зелени сертификати, съкращаване на населението - няма енергия, няма ресурси.

196

Анонимен

преди 2 години

до 227 полицията и армията е с народа,

195

Отвратен

преди 2 години

Самозабравилите се нашенски управници явно са решили окончателно да прогонят хората от работа. То и сега няма кадри, но след поредното им безумие, ще си работят сами.

194

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 155.Като не може да устои на натиск отвън , да си стои в къщи, не да се бута да управлява държава. Аман от страхливи слуги начело на държавата.

193

Анонимен

преди 2 години

На който не му харесва, да напуска работа. Мераклии за чиновници и учители много!

192

Анонимен

преди 2 години

Стига ще пищяли, ако още не сте разбрали това е наредено от Европа, така че който и да е на влас щеше да го въведе. Друк е въпроса че нашите политици са дупедавци и не отстояват правата на народа си.

191

Анонимен

преди 2 години

223 с какво ще я предизвикаш тая гражданска война, бе ? С прашка ли? Войската и полицията са организирани структури, най много да изядеш един бой. Много сте надъхани всичките а сте такива смеш.ници.

190

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин забрани да принуждават руснаците да се ваксинират и да ги уволняват за отказ от ваксинация. "Задачата на властта е да разяснява ползата от правилния избор, а не да принуждава хората да се ваксинират". Никой не може да бъде уволнен от работа заради отказ от ваксинация.

189

Анонимен

преди 2 години

В Израел анулираха зелените сертификати на 1.6 милиона души (електронно, с едно кликане на мишката), a според Jerusalem Post броят е дори 2 милиона, заради изтичана нa 6 месечния срок и трябва отново да се ваксинират ако искат да получат достъп до посещение на обществени места.

188

Антифашист

преди 2 години

През 1933г. Адолф Хитлер решава да въведе т.нар. родословен паспорт, потвърждавайки, че притежателят му е от арийски произход.Оторизиран достъп до музеи, обществени сгради, театри, училища и на работното място. Историята се повтаря...

187

Анонимен

преди 2 години

Върнете Законно калашниците на народа !

186

Анонимен

преди 2 години

Искат гражданска война да предизвикат май