22

Асан

преди 2 години

Румънците от "Vera Su" да плащат за апокалипсиса :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости, герберясалите вече от всичко правят политика. Апропо, къде се покри Главната мутра, защо още не е изръсил някоя простотия по въпроса

20

Анонимен

преди 2 години

До до 20нищо не каза! Дай по-конкретно!

19

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин по Нова тв.,един специалист каза,че нямаме никакви технически съоръжения за подобни случаи.Че от 30 години това се неглижира и затова сега нищо не може да се направи.Същото е положението и с медицинските хеликоптери за спасяване на живот в планината.Ако не се крадеше толкова много и ако имахме умни управници нямаше да е така.

18

Анонимен

преди 2 години

Що го теглят тоя танкер с 2 влекача и 4 въжета??? Още преди 10 дена писах, че трябва да идат 7-8 влекача и да го изтеглят навътре в морето! Нима от Морска Администрация не знаят колко може да изтегли 1 влекач?! Заспи!

17

Асан

преди 2 години

Калкани не ям 20 лева килото :)))

16

Кънчо

преди 2 години

Рундьо и ко се вайкат за оградата долу...ами тука цял кораб навлезе в акваторията нии 2 часа няма връзка с него, и никой не изпраща един катер да провери какво прави този кораб на наша територия. Ами ако е с мигранти, ако е с военни, ако е с талибани и ги стоварва някъде. Една проверка можеше да предотврати това нещо, нооо..това е промяната. Близо седмица се чесаха по главите докато узреят да викнат помощ, а можеше до сега да е издърпан и да няма еко последци. Безхаберници Радеви...

15

Анонимен

преди 2 години

Научих нещо ново от статията, а вероятно и ще е сензационно откритие в океанологията. Рапаните били филтратори на морската вода. Сразен съм!

14

до 20

преди 2 години

Доста адекватно, ако трябва да сме точни.

13

евтина пропаганда

преди 2 години

......бездействието на служебното правителство....Дайте един репортаж от Хитрино, да видим как гербаджийското правителство се е погрижило за хората!

12

Анонимен

преди 2 години

10дни вече нищоправене по въпроса - гарантирано от Рундю.

11

Анонимен

преди 2 години

та лесно е да разследваш далаверите на предишните, но като стане напечено се вижда какво можеш. Тоя директор не знаел, че кофите изипваат тора в морето -типичен бг меринджей нека дурник!

10

Анонимен

преди 2 години

До до 5 - Я покажи как става?

9

Анонимен

преди 2 години

Чорапа не е по бързите работи, 4 месеца му трябваше да изпрати черната кутия на потопения изтребител в масква, докато се потулят нещата. Сега ще чака всичките торове да изтекат в морето да не се мъчи да разтоварват, а пък е зает и с по-важни неща да си подсигури безделието в следващите 5 години.

8

ФАКТ

преди 2 години

Умишлено е предизвикано това ''бедствие'' и всички хора, които сме с малко ум знаем от кой :) Шофора на дронове, пилота на валяк или още известният Фигурант.

7

Гроби Таласомо

преди 2 години

Слава на Тангра! Слава на Чулман, Домостроител на Земята и владетел на водите, който сдуха Децата на Самозваната Светлина - българските управляващи! Поклонете се, на Тангра, Деца на Тъмнината!

6

Анонимен

преди 2 години

Медиите преиначават вълнението. Септември месец не може да е толко силно вълнението, че да разкъса танкер, но наистина трябва час по - скоро да се махне този танкер оттам!

5

до 5

преди 2 години

''виде'' ли се гру-ю? Има течения, тва че НА ТЕЛЕВИЗОРА си видел квот не си видел не означава, че няма катастрофа !!! *** сега на балкона....и се метни с надолу главата !

4

Еврика

преди 2 години

Абе определено ''промяна'' има ! Са не може си кривим душите ! хахаххахаха

3

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Айде стига ни плашихте! Видя се, че има некакъв разсип на тор около кораба, не по-вече от радиус 200 м. Там ще е поражението, няма съмнение.... Дори и 1-2 км да е радиуса - това е точица в Черно море! Какъв апокалипсис?! Бездарници