124

Анонимен

преди 2 години

Този е видимо неадекватен.

123

защо

преди 2 години

Браво на поръчителят. Интересно, за колко се е продал Слави /като му познаваме апетитът/, че да приеме Тошко за екзекутор. Но и Тошко се представя перфектно. С всяко показване сваля ИТН стремглаво надолу.

122

Do 130

преди 2 години

До анонименКакъв номер са извъртели Мая и останалите, бе?ИТН имат ли 121 гласа? Нямат.Какво значи това? Означава, че трябва да дтърсят партньори.Партньори, които имат, естествено, своите искания.Сядат, разбират се, стискат си ръцете и продължават.А, какво иска Тошко и дългия?Ето ви имената, няма да ви слушаме какво ни казвате и какво искате.Или ни подкрепяте или сте джжеендъри, предателли и т.н. Обиждат, уж, партньорите си, заплашват ги.Тези на коя планета живеят?

121

Анонимен

преди 2 години

Представители на тази партия са видимо нестабилни психически. Този на снимката щял да реже журналист на парчета. От двамата предложени министри на ИТН засега имаме един с фалшиви дипломи/образование, а другия дето крещеше като сектант по Нова и говори за атака с нож и героични родове очевидно има нужда от професионално лечение в някоя омекотена килия, а не от министерски пост. А лидерът им някакъв сърдит вампир/цигулар, който ръководи държавата от социалните мрежи. Идилия

120

свинска опашка

преди 2 години

До Турист Туристе , явно не си ходил до Бургас щом ми пишеш подобни врели некипели . То така е била замислена АМ ,,Тракия,, ама не стана бе момче . Краде Бойко от асфалта,от дебелината , от нам кво си за да напълни чекмеджето и те ти магистралата всеки ден в ремонт и до Бургас за 24 часа , и то ако стигнеш и не се претрепеш някъде. А Бойко,той Бойко отече в канала и няма да дойде па и да ги почне.

119

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

Ни моа да ги разбера - от една страна за Тошко министерствата са порции. От друга избирателите не са им дали мандат за 121 депутата, но искат всички порции. Изтъкват се като НАЙ-ГОЛЯМАТА партия - НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИТЕ с 1/4 от креслата в НС.Много е просто, ама Тошко е още по-***, защото не го разбира - имаш 121 правиш своите политики. Нямаш 121 но правиш правителство с ПАРТНЙОРИ - правите обща програма от програмите на партньорите където нещата са еднакви. Правителството живее дакто не ги прокара.

118

Анонимен

преди 2 години

Дребно, злобно човече с мислене и изказ подходящи само за махленската кръчма в Учиндол.

117

анонимен

преди 2 години

Тоше, не реви сега, казах ли ви, да не се заигравате с каките Мая и Корнелия и че ще ви извъртят такъв сценарий, че ще ви е бедна фантазията?! Така и стана! За вас няма да е пагубно, вие си имате телевизия и шоу, а ние обикновените хора, пак ще го теглим!<

116

Анонимен

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИ, той ги хранеше, те го хвалеха и възнасяха.

115

Анонимен

преди 2 години

Времв е Тошко да бъде отстранен от политиката, защото компрометира ИТН (освен ако не му е поставена такава задача).

114

Тошко Африкански

преди 2 години

И той се остригал до кожа, сега политическа мода ли е да си плешив, или признак за интелект?

113

Картината

преди 2 години

Картината никак не е радостна: народът се излъга по Слави, не поради качествата му, а поради липса на друг "герой"! Сега народът вече е крайно време да осъзнае, че около Слави свестен човек няма и не може да има! Всичките му приближени, които уж се канят да ни управляват са ей такива пациенти на психиатрии като този. Въпросът е какво става с България оттук нататък? Кой ще ни управлява след като е очевидно, че в момента никой няма нито морално, нито институционално право?!?

112

Анонимен

преди 2 години

А кои са промяната ? Мая дето предложи Пеевски? Или Христо дето беше министър на Боко тиквоко? Давайте пак ГЕРБ ,че още милион искат да напускат

111

Анонимен

преди 2 години

Съгласен, но леко коригирам: след изцепките на банкянския неук кофпомпаджия в продължение на двадесет години ...

110

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТОШКО ТОШКО НАМЕРИЛСИ И ТИ ОТ КОЙ ПОДКРЕПА ДА ДИРИШ . АМИ НАЛИ 12 г. БОРИСОВ ГИ ХРАНИШЕ ТЕЗИ ДЕТО ИСКАШ СЕГА ДА ЗАСТАНАТ СРЕЩУ НЕГО.

109

БСП

преди 2 години

С мандата на БСП служебния кабинет ще бъде избран за редовен. Това е решено още преди изборите. Чакаме само ИТН да се провалят грандиозно с техния кабинет, което ще стане до дни.

108

анонимен

преди 2 години

Майко мила, да се смееш ли, да ревеш ли?! Какъв политически "елит" си имаме! Страшното е, че много хора са гласували за този и неговата шайка! Страшното е, че Мая, Корнелия, Татяна, Пинокио и новите Хаджикян се опитват да завземат влстта, въпреки нищожната електорална подкрепа! Въпросът е, как се стигна до тук и кой вдигна юмрук?!

107

2Loop

преди 2 години

Някой *** май е с пяна на устата и нещо го стяга шапката след като явно е взел едни пари, а сега не може нищо да свърши. И сега някой ще му търси сметката. Обаче пък някой друг му е виновен, че не е пожелал да изпълни ролята на презерватива.

106

Анонимен

преди 2 години

Излъгали народа.А народът защо вярва.Много по лесно е да те заблудят,отколкото да те убедят, че си се заблудил.А като си помисля какви елементарни хора ни вкарват в заблуда ви съветвам да запушете с восък ушите си като хитроумния Одисей край острова на сирените ,за да спасим държавата си.Не гласувайте за никого.Всички мислят единствено за себе си и гледат от своята камбанария.

105

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее с тази уста хляб ядът а само говнарски приказки приказват бе...Тази сутрин малък Тошко пак такива ги изкендза по телевизията... Ами то едно куче като се научи да яде ***-отърване няма... Ама как пък се е остригал тоз човек бе-едно време така на стрижеха като хванехме въшки.Да си трие главата с дървесна газ, че като му порасте малко косата и гнидите пак ще се налюпят-много са хитри бе...