55

до 74

преди 2 години

по добре продавач на плувни аксесоари отколкото рекетьор и пазеантин на муттри

54

миро

преди 2 години

До Анонимен74 По-добре продавач на бански, отколкото пожарникар! ХА ХА ХА ,то като си глупав е за цял живот!!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Харвардюги и оксфордисти. Йейладжии. Ще ми се кембриджосват те.. най мразим такива МИТаджийства от бръшлянови лигл ьовци!

52

Анонимен

преди 2 години

"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец" Човек не трябва да се обижда от истината. Не му завиждам на Пламен Николов ако го изберат за премиер на какви подигравки ще бъде подложен както в НС от депутати така и от народа.

51

до 22

преди 2 години

българина на 80% е спец по всичко, присмива се на какво ли не, на имената на хората ,на външния вид на професията , произхода. Общо взето все неща говорещи за нисък интелект първосигнален. Иво Христов го обобщи с една дума...дeбuлu

50

Напоител демократ

преди 2 години

Госпожо Капон, бихте ли коментирали аспектите от програмата на ИБГНИ свързани с реформата на напоителната система. За да има повече напояване на почвата и по-висок добив на селскостопанската реколта за да живеем добре при демокрацията.

49

Пламен Николов

преди 2 години

На канибала от Банкя ще му подаря един шнорхел да не се удави хехе

48

вестник МОНД

преди 2 години

До Анонимен значи славчо и тошко могат да се вземат ДА НЕ ГИ МИСЛЯ че се притесних след интервюто със славуца

47

Анонимен

преди 2 години

По-добре продавач на бански, отколкото пожарникар!

46

Анонимен

преди 2 години

Бойко го наричаха тиква от трибуната и капон се радваше, сега нещо плаче. Принцип имате ли или сте същите като предните?

45

Асан

преди 2 години

Коя е тая руса...:))))

44

Анонимен

преди 2 години

Тази един от приватизаторите на миналогодишния протест ли е? Заради такива като нея, Мая Манолова и Хаджигенов, вече хората и протест несмеят да направят. Незнаеш кой ще го приватизира и какво чудовище ще създаде от него..

43

горкия народ

преди 2 години

До Анонимен "Този Юда се подигра с милиони българи, които искат управление без мутри,задкулисие,опигархия и корупция." - - Аааах, горкият народ, пак излъган, вече 30 години го лъжат, а народът един такъв добър, добър, добър и честен и страда несправедливо - как да не го ожалиш. Ами лапнeте си по един банан, това ще облекчи страданията.

42

Анонимен

преди 2 години

Госпожо Капон, като опитен политик и юрист бихте ли коментипали дали лъжлива биография в опит за облага и вземане на държавен пост не е документна измама по силата на НК. Защото лицето не е било никога служител на Финис, както и управител. В свто се говори за мениджър НА ГОЛЯМА мултинационална компания, а цялата е с 25 човека, 8 от които са в България. Ще има ли смелост някой от адвокатите да пусне сигнал за извършеното престъпление?

41

Абе

преди 2 години

Купон ще му каже къде да седне, като дойде в парламента.

40

хайше от лондон

преди 2 години

няма обидна работа и професия включително и амбулантен търговец !!! а обидното е амбулантен търговец-чалгар да ти е премиер

39

Сатир

преди 2 години

Капон, интереса клати феса. При теб и други присъщи на тялото части.

38

Блъди Мери

преди 2 години

Ами то е обидно и да наричаш пубични личности и представители на държавни институции "мутри" и "мафиоти" и да водиш целенасочена кампания в тази посока включвайки фабриката за фалшиви новини на пълни обороти...все още чакаме доказателства за подслушвания и корупционни сделки, но на този етап ни подхвърлят само някакви мистериозини листчета, част от които са и вече "изгорени" ... така че каквото си посееш това и ще жънеш, а точно шайката на Капон и Сестрите галеви се превърна в кошче за отпадъци

37

Гербаджия

преди 2 години

До БългаринДа не стане после, ние да те изчегъртаме,а?

36

aa1830

преди 2 години

А какви премиери е имала България до преди да дойдат комунистите.... Били са в елита на Европа, и са били българи до дъното на костите си. А тоя шнорхел щял да променя договора с Македония щото те не могли да го изпълнят - да пренапишат учебниците и да спрат да горят български знамена и трошат паметници. Майко мила жална....