26

Анонимен

преди 2 години

Еми когато си признаят че са българи не сърби, ще се отпуснем и са добре дошли :)) Обаче да ни плюят и да се изкарват некакви антички..... :)) Требва да знаят макетата, че с българина трябва да говориш благо, щото иначе се озлобява :))

25

Анонимен

преди 2 години

Приятели, роднини, ето вижте Мика Зайкова сигурно е бабата на Зоран Заев!

24

Асан

преди 2 години

Какво значи ВМРО някой да преведе :)))

23

Анонимен

преди 2 години

тоя никой не го пита, щото е аут от парламата, *** то си пее песните...

22

Владислав

преди 2 години

Май сега целият народ ще почне протести срещи партиите на протеста.

21

Анонимен

преди 2 години

Слави първи даде анонса с космическите полети на НАСА с български и македонски космонавти. Да не мислите, че Слави е толкова глyпав, че да изръси по своя воля такава дивотия.

20

Анонимен

преди 2 години

А стига с тая Мекедония, бе! Нека влязат в ЕС, да видите как ще им се разбяга населението, никой няма да остане - а Албания само това чака - да им лапне територията. Импотентния ЕС ще пописка малко и ще млъкне.

19

Кръстьо

преди 2 години

Каракачанов, защо не си подадеш отставката ?Политическата ти тежест ще потопи организацията ти ...

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли е говорителя на американското посолство ? От посолство ли се управлява България ?

17

Калеко Алеко

преди 2 години

Този с гумената лодка оправи България, та тръгна да оправя и Севрномакедонците ... Помним как беше застанал пред Европаламента да се жалва, черни и маскари държавата ни, като куче което чака някой да го поощри, погали и нахрани за предателството му, та сега като "Горд българин" се е загрижил и за братята си македонци ... да чака поне да се сформира правителство, щото такива като него брашно не мелят и тогава да прави реклама на популизма си, че сега май е впрегнал каруцата пред коня ... !!!

16

Нормално

преди 2 години

Българите се правеха на ербапи, но тонът започна да омеква.

15

САЩ

преди 2 години

Абе вие направета правителство, пуснете я Македония в ЕС каквато си искате и после си правете избори ако искате до дупка. САЩ повече не иска да чака васалите да се правят на интересни.

14

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов е за разследване за пистите за новите самолети.Арест за Каракачанов.Арест и за Милен Михов за източване на ВТУ в особено големи размери.

13

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах кой се обадил, Кара - Кой? Кои бяха тия, вмро, псевдо патриоти и т.н.? Преди месеци писах, че тия парламент вече няма да помиришат, а ще го гледат само отвън. Познах. Даже и като се УЖ обединиха безпринципно, само и само да се докопат пак до хранилката, пак не се получи. Нека свикват, защото така ще бъде.И да не дават акъл на парламентарно представените партии, никой не им го иска, нито ги пита.

12

Анонимен

преди 2 години

Дпс, Дб, Итн и Изправете се мутри на Мая- Четриглавата ламя ще продадат България, Бойкикев квадратни *** го каза директно без капка срам от народа ни! За предателството говори и оня Хаджигенов, но по завоалирано...Срам и позор сте пред майка България!

11

презкурин

преди 2 години

Кой каквото и да казва в това народно събрание е без абсолютно никакъв смисъл. Защото и то е мъртвородено като предното.

10

Мария

преди 2 години

Абе къде са тропиците?

9

Анонимен

преди 2 години

Всеки, глаувал за ДБ и този индивид от снимката, е 100 процента с хомо наклонности. Нормален човек не гласува за тези парапитеци.

8

Анонимен

преди 2 години

Къде си бе, Маджо?

7

Анонимен

преди 2 години

Господи, уплаших се! За миг си помислих, Христо Иванов ли ги е казал тия глyпocти за Македония,? А то бил агентът от Държавна Сигурност и фалшив македонски воевода от партията на българските нацисти...