263

помним

преди 2 години

Сега Бойко е "оня от Банкя" и "оня с джипката", ама преди 2009г. бяхте първи приятели с него. Три пъти ви е гостувал в шоуто. След като ви отказа 3 министерски кресла след като спечели изборите 2009г. изведнъж стана най-големият ви враг. Помните ли, чалгари?

262

Бенд

преди 2 години

Трифонов и ИТН търсят Георги Милчев за да го номинират за премиер. Може да предлогат и двойника му ген. Мутафчийски с чувалите, но той е от Герб. Честито на политическите лидери.

261

Анонимен

преди 2 години

Предлагам тези да се наградят с приза " Златен Клоун ".

260

Анонимен

преди 2 години

Брифинг се дава когато има какво смислено да се съобщи за обществото.Като не знаеш какво да кажеш и не си готов, не ходиш да се репчиш на хората в залата. изобщо не даваш брифинг. Елементарно, Токсъне!

259

Истукан

преди 2 години

ИТН така ще се издънят яко, че следващите избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ без съмнение. Ще има предсрочни избори.

258

Т>Ж>К...

преди 2 години

До Анонимен255.Ти пък кога си виждал диктатор?Изобщо знаеш ли значението на думата?

257

чалгари, сър

преди 2 години

Еми народът си иска чалгари, бе колеги журналисти. Гласуваха си за чалгарите. Така че не се възмущавайте от поведението им, говоренето им, държанието им. Това са си чалгарите, те са си такива. Преди да определяте какви били "новите политици", запомнете че чалгата е най-популярната музика в България и е олицетворение на културата на народа. Това е.

256

до анонимен

преди 2 години

Преди да извадиш сламката от окото на ИТН, изкарай гредата от окото на Герб или БКП! И на какво основание осъждаш ИТН след като не са били зад кормилото на пряката власт и управление на държавата нито един ден?????

255

Истукан

преди 2 години

Всичко е по-добро от ИТН. За ГЕРБ ще гласувам на следващите избори.

254

СМЕХ

преди 2 години

Тиква или не.....ГЕРБ Е ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ВИНАГИ ЩЕ трябва да се СЪОБРАЗЯВАТЕ С НЕЯ!ЗА СЕГА НЯМАТЕ НИЩО ..ОСВЕН МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ....!

253

Сат Н

преди 2 години

да, той използва коалицията за да граби, но самият факт, че е готов да преговоря, показва че има умение да убеждава други хора в каузата си -----/////------ нормално. Беше принуден от обстоятелствата да дели награбеното. Той не е печелил избори от 2009 насам. Винаги е в коалиция.

252

Истукан

преди 2 години

Има такива негодници. Как им регистрираха изобщо партията след като 3 пъти ги връщаха и те не се отказват. Явно Слави е платил солидна сума, за да му узоконят просташката противоконституционна партия. Това е партия на гаврата. Няма какво да управляват, те са се издънили предварително.

251

Прабългарин

преди 2 години

Министърката по римските въпроси ли е следващата дето ще си ходи? Или хамериканците са забранили тя да се пипа и ще издигаме римляните в култ, както правят с чернокожите на запад? Нека да почнат да доклаждат една гражданска война, току виж си решим част от проблемите.

250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276Не можем да сравняваме Т.Й. със Симеон Сакскобурготски. Моля Ви.

249

Анонимен

преди 2 години

"ще ви кажем когато решим" е отговор от типа "когато му дойде времето". Ама никой журналист не си позволи да укори Симеон Сакскобурготски за това му изказване.

248

Сат Н

преди 2 години

дали е пич или не е пич, никой няма право да дава такива квалификации. -----////------ Пич е комплимент. Ако фъфлякът се чувства обиден, да излезе и да вика публично "Аз не съм пич"

247

Истукан

преди 2 години

Браво, това се нарича пълен провал на ИТН. Никога досега кандидат за премиер не е имал 50% неодобрение сред обществото. Така рейтингът на ИТН слиза плавничко надолу. Досега се качваше нагоре, но като грабнат властта и като сложат некадърни хора, веднага ще загубят процентите дето имаха досега.

246

Анонимен

преди 2 години

До Сат Н - Първо името на човека е Бойко. Всеки който ще лепи прякори може да бъде осъден. ОСвен това желанието да слагаш прякори и етикети е признак за ниска култура.Второ - да, той използва коалицията за да граби, но самият факт, че е готов да преговоря, показва че има умение да убеждава други хора в каузата си - правилна или грешна. Другото е политичесак диктатура- дейтваш с улитатуми.Тошко Йорданов по нищо не е по различен от Чаушеску.

245

Анонимен

преди 2 години

Тиква чао,тиква чао чао чао.

244

Анонимен

преди 2 години

3 минути не успях да изгледам от това. Токича трябваше да го играе като плеймейтка - да мълчи и само да се подсмихва. Нямаше да е такава излагацията.