174

Боко Тиквата

преди 2 години

Аз и интелектуалката от Кърджали сме моралните победители. Ще се върнем след 20 години от затвора.

173

Анонимен

преди 2 години

"дори няма да се сетя, че тази държава Русия дори съществува" Не бе, не бе, те не се интересуват от Русия, българите в ЕС и НАТО живеят добре, никой не говори за Русия, никой не се сеща за Русия. Впрочем новината е за резултати от изборите в България, не в Русия.

172

Разбойко

преди 2 години

Това е работа на Радев, Рашков, венецуелската мафия и сатаната.

171

до 213

преди 2 години

Вие русофилите сте виждали русия само на картата. Дори си нямате представа колко го мразят голяма част от хората в Русия или просто го приеамт като по-малкото зло. Обаче вие душевно болни твари захапвате всяка пропаганда идваща от там без дори да сте наясно за какво става дума. Ако знаехте само колко сте смешни.

170

Анонимен

преди 2 години

Истината за високия вот на Слави, е че голям процент от гласуващите решиха за първи път да упражнят правото си на глас (дори на 30 годишна възраст), защото е "мноо готин", "той ше ни оправи" и разбира се, защото е единственото разпознаваемо лице за тези хора. Ако ИТН беше представлявана от друг човек щеше да е до партията на Божков. Неслучайно сред избирателите преобладават хора със средно образование под 30г. Патриотите в чужбина може да започнат да се връщат да гледат сеира от близо.

169

Анонимен

преди 2 години

До до 205 - За лидер като Путин трябва народ. За народ като българите - Слави, Бойко, Корнелия, Мая, Доган...

168

Атака-0,47

преди 2 години

Преди два месеца-0,49.СТАБИЛНИ са хората на Белата Златка.Не помръдват надолу.

167

Анонимен

преди 2 години

Миланов цяла партия ви направи ама на :) оставихте го човека да го размотавата по съдилища :) русофилите сте главно из фейсбук където цял ден си поствате снимки на Путин в различни пози и снимки на деца в униформи и паради. То руснаците друго реално нямат. Цялата им нация се крепи на историята за една световна война преди 100 години и ще я дъвчат поне още 1000.

166

edin

преди 2 години

БСП даже вече не е и на трето място - съберете гласовете от чужбина и от България и хоп...трети са ДБ, така че какви мандати, какви правителства, Корни? Следващите избори сте и след ДПС (те са на 20 000 гласа под вас). А медиите не могат ли да смятат, че още пишат трета партия БСП?

165

Анонимен

преди 2 години

Тези избори показаха, че русофилите освен да се слюнчат безпомощно по коментарите за друго не стават. Е пратия си направиха и два пъти никой не гласува за нея :)))))))))))))))))))))

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203 "Абе русофилите нали уж бяхате 80% от народа нещо ... що така смешната ви партийка има няма 10 000 гласа и всичко гласува прозападно?" Даже и на руснаците вече им се налага да лъжат зад кои партии стоят, да се докопат до властта. В "русофилска" България БСП има колкото ДПС. :))))

163

до 205

преди 2 години

Ама вие наистина сте душевно болни това русофилите :) ама вие не сте и русофили вие сте путинофили :) русофилите имат поне нещо в главата.

162

Анонимен

преди 2 години

До до 201 - явно на такива като теб щом се обаждаш без да те питат, Путин много як шамар ви отпука с Крим, още ви святка пред очите.

161

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 "Руснаците идват в България щото ...." А "великите" руснаци защо не си седят във "великата" Русия, ами идват в "лошата" България? Защо не ходят в Гърция, Турция, в Сочи, в Кипър, ами се натискат да идват в България. Нашата министърка си върши работата, да ги кани, но никой не ги задължава, а те пак идват. Странно, защо така идват тия "велики" руснаци? :))))

160

Анонимен

преди 2 години

Абе русофилите нали уж бяхате 80% от народа нещо ... що така смешната ви партийка има няма 10 000 гласа и всичко гласува прозападно?

159

до 201

преди 2 години

На кой пък му пука на кого е Крим :)))))))))))))))))))))))

158

Анонимен

преди 2 години

До До 186 - Крим е руски. Въпросът е затворен.

157

до 195

преди 2 години

Пич ако не са новините дори няма да се сетя, че тази държава Русия дори съществува. До толкова ме бърка в ежедневието ми. Няма нищо за мен в русия или нещо да ме интересува за нея. Това русофилите наистина сте душевно болни хора. Като гледам не сте и много по гласовете за партията ви.

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Руснаците идват в България, защото в Русия е по-зле от България" - Руснаците идват в България щото министръката на туризма ще си счупи краката всяка година да ходи в Москва да се моли за рурски туристи да има работа за българите да им сменят чаршафите на руснаците да изкарат някой лев да не гладуват.

155

Состин

преди 2 години

Ква Русия бе онзи, що па не видях един от космонафтите да е завършил в Русия