29

Анонимен

преди 3 години

Едно правилно нещо приеха тия.

28

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ако Христос и Левски бяха живи щяха да лобират за българска ваксина а такава все още няма, нито руска нито китайска и тнт, нито пенсии , общо взето цял ден дебати и накрая се видя,че повечето народни представители са заложници на съюза, а съюза е заложник на САЩ, аз лично бих казал,че предпочитам българска ваксина някой ден а не разните ***, крайно време е да скъсаме примката на САЩ,Русия и тнт от врата на народа

27

Анонимен

преди 3 години

Урсулата още преди месеци предупреди официално европейските държави да се въздържат от руски и китайски ваксини. И ние слугуваме, съгласяваме се с всичко, което ни наредят. А бе няма ли мъже в тая държава да тропнат по масата и да кажат, че интересите на народа са по-важни от печалбите на европейските и краварските фарм. компании. Колкото по-голям избор на ваксини има, толкова по-добре.

26

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами докато има пациенти дето пъплят по клиничните пътеки към Бузлуджа и яз.Копринка да възраждат свастиките от времето на СеСеСерето и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" ще има и политици, които да им общеват руска ваксина за да ги ползват като предизборен електорат, само че децата на същите тези политици отдавна са в Щатите и страните от Западна европа, а благодарение на този електорат освен "БСП и СиЕ"АД, в българският политически живот проникнаха и партии като "Възраждане" и тази на Черепа...

25

Анонимен

преди 3 години

Забрана за руската партия БСП и техните протежета от ИТН..начело с Извънземното...

24

Анонимен

преди 3 години

Що бря..явно руската е по добра ,искате народа да си бие ментета на ес ,много на бързо ви купиха ,гадове че ***

23

Сплескан натовец

преди 3 години

западните био-оръжия дето все ден валят новии за умрели и парализирани хора от тях ,но за единствената ваксина която няма странични вредни ефекти не можело !САмо на дръвника всички американски предатели!

22

Анонимен

преди 3 години

Стъклените флакончета, които се отварят с "назъбено ножче" напомнят на съветски ЗАЗ (Завод Автамабильний Зверей.Заб. Въпросните ампули са ЗАБРАНЕНИ за ползване на Запад преди 50 години и кусур.

21

Българина

преди 3 години

Не разбрах кои партии са против? За антибългари на 11 юли няма да се гласува

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТака, продал се е и той. Разни познати заради неговите нови убеждения се набодоха с рнк ***.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10,нещо не си в час. Добър продукт и Русия в едно изречение не можеш да сложиш. В САЩ, Европа и Китай вече правят електрически коли, а руския ВАЗ още не е въвел автоматичните скорости.За какво подяволите говориш?

18

Анонимен

преди 3 години

"До Анонимен: Руската е векторна като АстраЗенека. Вкарват ти лека настинка с подменен днк код (ковид) и си караш настинка , но изграждаш имунитет за ковид ... уж. РНК ваксините боцват и няма вируси и глупости. Даже температура не вдигнах... да не говорим ,че работи и на новите щамове. Не случайно ЮА, Бразилия, Индия, Турция и т.н. ....."***, само един вид ваксина ли имаш? Истинските уважаващите себе си хипохондризи имат вече по над 2-3 вида

17

Анонимен

преди 3 години

Каква е идеята и ползата да купуваме още една ваксина, подобна на останалите? Освен бсп и итн да се намажат на електората си? Иначе ваксини вече има достатъчно.

16

Иво

преди 3 години

Европейските държави и Спутник V"Половин Унгария и половин Сърбия"Да плачеш ли или да се смееш.

15

Путиноидчи

преди 3 години

Призовавам дълбокоуважавания и обичан от мен Путинъ да обяви *** джихад на жендераско-капиталистическо-демократична България и да мета глава след глава до пълно унищожение! Напред другари!

14

Анонимен

преди 3 години

Този Андрей Чорбанов се оказа мацка на повикване. Първо отричаше вируса, после твърдеше, че е леко грипче и го е изкарал безсимптомно докато не се гътна и се оказа пациент с привилегии. Сега вече е ревностен защитник на имунизационната програма и чипирането на народа.

13

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Еми то просто няма по добра ваксина в момента от пфайзер и модерна. Това са числата :)

12

Анонимен

преди 3 години

тогава въобще няма да се ваксинираме, get rekt mafia

11

Анонимен

преди 3 години

Няма нано чип, защо да я купуват...ББ е обещал чипирането за България на 100% и са му платили...

10

Анонимен

преди 3 години

Щом видиш, че за сертификат признават само техните западните говори много. Голям страх ги тресе от конкуренция и правят спънки така при всичко, имаш ли по-добър продукт от западняците се поква със санкциите, спънките и номерата. После що ние сме бедняци, а те богаташи.