29

До Робин Худ

преди 3 години

Голям наивник си, ако си мислиш, че нещо ще се промени ей така, с вълшебната пръчка.

28

Анонимен

преди 3 години

"щото народа от провинцията е свикнал да живее на 15 мин от работата си"То и в София не беше по-различно до 93-а.

27

Анонимен

преди 3 години

До КараибрахимКлючовият момент е, че фирмите от бизнес парка в Младост пуснаха служителите си хоум офис.И изведнъж Младост се превърна от привлекателен квартал (щото народа от провинцията е свикнал да живее на 15 мин от работата си) в презастроен квартал с лоша инфраструктура и тесни улици.А точно тези с парите, почнаха да избират по-нормални квартали или направо се изнесоха извън София и по родните си места (както обича да казва един познат - най-добре е да си харчих парите в провинцията)

26

Анонимен

преди 3 години

И средбата била 1350 лева, ама след таксите е 1050. Акобсте двама, инате 800 лева наем, 250 сметки, 300 лева за храна, поне 100 за транспорт. И оставате с 300 лева човек. Изчакай и за деца :D

25

Анонимен

преди 3 години

Щото основните наематели са от един бизнес който е затворен, но те и взимат по евтините апартаменти. Които са нови и добре обзаведени винаги държат цената.

24

Анонимен

преди 3 години

до робин худ"новото правителство на Слави като направи ревизия всичко в Тухлоикономиката на Гроб ще цъфне"хахахаха, you made my day!!

23

Робин Худ

преди 3 години

Хора не се лъжете схемата свърши, купуват се апартаменти колкото Моловете се пълнят в момента :-). Иде видов ден за гербавите фирми , само гледайте новото правителство на Слави като направи ревизия всичко в Тухлоикономиката на Гроб ще цъфне , сода ще е за начало с 20 % ... мафията и калинките залагат за Гроб 4 правителство точно като дебелите котараци на Уол Стриийт ама тея седмици гризнаха дръвцето.

22

=

преди 3 години

Имах предвид, че брутния продукт на глава от населението е 4 пъти по-голям от този в Пловдив и Варна.Така че, в София работят не по 8, а по 32 часа на ден и заплатите са поне 2 пъти по-големи.С други думи, София източва финансите на цялата държава, младите хора го виждат и отиват да живеят там.Останалата част на държавата,кучета я яли.

21

Анонимен

преди 3 години

До 16Ние па па си жиееме тама.

20

Анонимен

преди 3 години

Пазар. В мездра сигурно наемите са по-ниски.

19

Анонимен

преди 3 години

До 18Баш това няма общо.

18

Animal

преди 3 години

С тия брокери май не живеем в един и същ град - София, България. Не само, че не се вдигат ами една камара имоти стоят на пазара супер дълго време и няма кой да ги наеме. Защото разбираш ли всеки "инвеститор" купил двустаен, който ще се изплаща от наемателите. хаха. смях в залата.....

17

Анонимен

преди 3 години

800 лева за двустайка...

16

Анонимен

преди 3 години

Пускайти ги на Илитниту в Манастирски ливадити чи в старити квартали ни можи да съ живеи.

15

=

преди 3 години

Тези процеси се дължат на свърхконцентрацията на властта и финансите в София.Скоро статистиката обяви,че брутния продукт в софия е 4 пъти по-голям от този в Пловдив и Варна,за другаде да не говорим.Но какво наистина произвежда София на фона на мощната индустрия концентрирана в и около Пловдив и Варна?Ами нищо особенно.Просто в София са регистрирани всички големи търговски фирми-Лукойл,Кауфланд,Била,Метро,Юск ,държавните БДЖ,Маистралии пр и прИ отчитат в София оборотите реализирани в страната

14

дядо праз

преди 3 години

според брокерите нищо не падало само се вдигало .Моята баба е на друго мнение.

13

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

До АнонименИма и такива, обикновено без акт 16 и без разрешение за ползване :) Демек, не стига че хвърляш пари на вятъра, ами и нямаш право да живееш там.

12

:)

преди 3 години

е чакайте , много бързате . Като спрете да подавате газ на една кола тя почва да спира НО и трябва време да спре напълно и да тръгне назад ако е на наклон. Скоро бензина в този имотен балон ще свърши ...

11

Кара Кольо

преди 3 години

Само гледайте след 4.4 ще е като 9 септември , Слави ще спре всички поръчки на Боци от еврофондовете тоест ще ги иземе ... следва масов срив на тухлената цена офертна понеже тия строителни калинки препират мръсни пари дадени като еврофондове , Ще има масово сладко отмъщение , герберасите унищожиха конкуренцията прецакаха много хора с рекета си е сега ще им се върне тройно от новият ОФ .

10

Анонимен

преди 3 години

Какъв двустаен за 250 евро... ? Тоя който го е видял е на кафево....