128

Безплодие 2020

преди 3 години

До Анонимен"Колко сте сигурлни само в безсмислиците""СигурЛен" съм, защото Бил Гейтс говори за това най-открито от край време. Дори си качва такива клипчета на официалния канал в тубата.Аз съм се информирал и представям моя пиперлив и пикантен прочит на думите на г-н Гейтс.

127

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев, нелепо и несериозно е от позицията, която заемаш да коментираш подобни смехотворни нелепици, по-добре осигурете нужното количество ваксини за рисковите групи /възрастни, хронично болни и т.н/ а не да ги поставяте на 4-то място

126

ха ха хо хо хи хи

преди 3 години

А тая ваксина няма да ви чипира, няма такава опасност - виж Николай Банев се е опитал да се "чипира" в 600 села. Чипирано за да облагороди с неговото свещено днк, където и каквото може! Тоя още ли мърда?

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124А на теб май ти пречи правописът:"почтенността и законноста" - ХА-ХА-ХА!

124

Няма мърдане

преди 3 години

Няма къде да бягате. Само лаете "няма да се ваксинирам". Тия дето най-много лаят, ще са първите ваксинирани. Като ви спрат заплатите и ви искат имунизационен картон в който да пише: "Ваксиниран/а срещу Ковид-19" ще се почудите умно, ще "размислите", че не е толкова страшно да ви боднат. Пък и като ви забранят да се качвате по самолети и да ходите в чужбина съвсем ще сте доволни, че сте ваксинирани.

123

аман

преди 3 години

Докато ние не спираме да обясняваме, че ваксината не е завършила клиничните проучвания, и даже не е одобрена по нормалния ред, а вие продължавате да ни се подигравате, говорейки за чипиране, няма да се разберем, г-н Кунчев! Нещо повече - ще зепочнем да се отдалечаваме все повече и повече един от друг, и повече, и повече. Продължавайте да се правите на ощипани! На вашата сметка се пише.

122

Анонимен

преди 3 години

аре стига сте ни занимавали с тоя китайски грип

121

Анонимен

преди 3 години

Кой пръв спомена за чипа? Помните ли?Аз помня! Беше дъртият крадлив мадридски старчок, същият дето ни остави за наследство пазвантина си, та да ни чипира! И оправи себе си и многобройните си внуци за 800 дни, даже ожени за наша сметка и дъщеря си, също като в приказките.Такъв *** народ като нашия си заслужава чипиране, а на стригането, боят и яденето на сол отдавна е свикнал !

120

Не го слушайте

преди 3 години

Вземете информирано решение за ваксините. Отговорете си на въпросите:- Как ваксината преборва ковида, как работи?- Какво съдържа?- Защо се държи на -70 градуса?- Какви странични ефекти би могла да има?- С какви лекарства не трябва да се комбинира?Отговорете си на всички тези въпроси, защото ЩЕ ТРЯБВА да подпишете декларация, че сте си отговорили на тях.А след тази декларация, Кантарджиев ще ви каже "Подписали сте тук, че сте запознати. Оправяйте се - лек ден!"!!!!!!!!!!!

119

Анонимен

преди 3 години

До ЕлиДа, не е известно това още и е притеснително. Но изборът в момента е дали да си отидеш от Ковид19 или да рискуваш все пак с ваксината. Нямаме време да чакаме 10-20 години, защото дотогава може и да ни няма.

118

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл от бебешки думи. Тия политици можеше да бъдат избити още преди година, но никой не прояви смелост да отидем и да ги избием! Сега нито щяхме да им носим калъфите за лице нито щяха да ни говорят за някакви ваксини!!!

117

Анонимен

преди 3 години

На управляващите им пречи частната собственост, свободата на словото, почтенността и законноста.

116

Васко

преди 3 години

Oтдавна сте чипирани, глаавочи!Всеки е чипиран със смартфоун, дебитна/кредитна карта, ГМО храни, никакво критично мислене!Сега като ви забранят да ходите в Гърция без ваксина, като кученца ще чакате да ви боднат пред кабинетите. И ще имаме ефекта на доминото и офцете: "Ми той брадчеда се ваксинира, каза, че не е страшно и сега е на Халкидики, почива си. Говорих с жената, тя вика да се ваксинираме. В квартала всички са ваксинирани и са доволни".Знам ви кътните зъбки, българчета!

115

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В СТРАНА НА НАЙ-ГНУСНИТЕ ЛЪЖИ.

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Откъде знаеш, малките зелени човечета ли ти казаха? Как само си дращите нелепици и окото ви не мига. А шараните се пулят и лапат ли лапат.

113

Баче Кико

преди 3 години

Тошко Кантара - любимия ми комик

112

СТЕРИЛИЗАЦИЯ

преди 3 години

Няма труп - няма убийство - няма престъпление - няма виновен.Отговорността е прехвърлена във вас - за това подписвате декларации, че знаете какво правите, когато се ваксинирате.Не ги слушайте тези от щаба. Те говорят защото изпълняват договор за реклама.

111

Анонимен

преди 3 години

Лъжа като една човешка дланно по-голяма ти не си ни нужназащото малка стана нашата странапрез вековете на лъжи ненужни

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Защо, ти откъде си?

109

Анонимен

преди 3 години

Няма чипиране, няма мама а тате ще ти купи колело ...ама някой друг път.ХА-ХА