55

Анонимен

преди 3 години

До 61Мани са уеее!

54

ДоБългарин 56 и до46

преди 3 години

Човек наистина трябва да излезе извън България, да обиколи повече държави и да се опита да прави обективни сравнения и анализи.Навсякъде може да се научи по нещо и да се направи разумна преценка кои са нашите преимущества и къде сме забатачили нещата.

53

Анонимен

преди 3 години

Отмъщение! Кога?Първо тея двамата издирвате! Вече има група във FB!И дали това, дали другото лято БОЙ ЯКО !

52

Анонимен

преди 3 години

Съвремена дребноБритания няма нищо общо с аристократична Британия от началото на миналия век!Демократичните преобразования от края на 50-е и началото на 60-те години на миналия век изтласкаха аристократичните традиции.Дребни търговци, позабогатели фермери, доктори, инжинери, мошеници понатрупали състояние.., всички измъкнали се от низините заеха мястото на аристокрацията!Съврменият англичанин е - необразован, агресивен, шумен, брутален с много ниска култура и е облякън в"костюмиран" анцуг

51

Анонимен

преди 3 години

Англичаните си изразиха вече мнението по отношение на имиграцията чрез Брекзит. Какво искате?! Страната си е тяхна. Който е поел риска - да си носи последствията.

50

Анонимен

преди 3 години

Щом е българин все е направил за бой

49

Предупреждавам:

преди 3 години

Протестна нота в съда на Хага и Страстбург ще бъде внесена!На вниманието на Европейската общност ще изложа фактите,че този феодализъм е абсолютно неприемлив за обединена европа и ще изисквам най-сериозни наказания, заради това, че моята родина и страна са системно и нарочно разграбвани и тук все още има последният нацистки концентрационен лагер,който не позволява Втората световна война да приключи!Единственото нещо, което пречи на Европейският съюз е не коронавирусът,а последният от Третия райх!

48

Съдът в Хага

преди 3 години

Има извънредните правомощия да налага следните наказания: за водене на културен и физически геноцият доживотен затвор без право на обжалване или Смърт чрез обесване! Логиката, която следва е: Николай I Романов по време на възстанието на декабристите в Русия, което е извършено по мотиви същите на моите разтреля всички възстанници с изключение на няколко, чието спасяване е било уредено по много други начини. Николай 2 Романов беше разстрелян с цялото си семейство като наказание за предшественика

47

Анонимен

преди 3 години

Не се лъжете да ходите в тази кочеена. Пари нема, мизерници бол. Живот в дървени скърцащи къщурки - тераси немат и се живее с цяло село в къщата! Пият само в дворовете си. Дискотеките смешка и половина. Пъбовете пълни с ивливи спинозни свинарки - два каапута не помагат. Живот нема. Това по-филмите е маскара! Скъпотия до шия! Култура - никаква! Пакистанци, нигърийци и индийци повече от свинарите! Зная само да ходят за риба, развлечения - никакви. Като се къпиш в банята, ти замръзват топките...

46

Съдът в Хага

преди 3 години

Ще обясня - рано или късно този случай ще стигне до Хага, административният съд в своя архив пази всички нормативни актове довели ни до това положение! Вижда да се ясно и с просто око, че тези нормативни актове са писани с ясната идея не за просперитет на нацията, а за нанасяне чрез злоупотреба с публични средства на огромни коствени щети върху интелекта и образованието на цял един народ, чрез система, чието приложение е довело до тотален срив на интелектуалната мисъл в пет млади поколения!!!

45

българин

преди 3 години

До: номер 48Имаш развинтено въображение. Нищо подобно няма в Лондон.Аз първия път като кацнах там щях да се загубя на терминала на Хийтроу.Е, оправих се някак.Като се върнах, именно летище София ми заприлича на някое село.Уточнявам, че това беше преди да построят новия терминал.Лоши впечатления имам от Кентърбъри - на автогарата тоалетните бяха по-зле от тоалетните във Видин или някой друг западнал български град.

44

Анонимен

преди 3 години

при условие, че преди 30 години нямаше такова нещоНямаше, защото границите не бяха отворени.

43

Според :

преди 3 години

Конвенцията за защита правата на човека, според международното право, според историческите факти само един термин определя сегашното състояние на нещата: геноцит, културен геноцит, холокост, което е обединено под един общ знаменател: Престъпление срещу човечеството. Обвиняемият Симеон 2 Сакскобурготски, чиито "баща" е пряко и коствено отговорен за смъртта на големите български модернисти на 20 век е признат за виновен. Според съда в Хага - а той още има право да налага смъртно наказание СМЪРТ!

42

179

преди 3 години

Чернокожите в Англия са най-мърсното племе там. Мързеливи, високомерни, двулики. И в България се навъдиха такива печки от там защото видяха ,че тук е благоприятна средата да си правят каквото искат. На тези и въобще тярбва да им се спре достъпа до нашата държава. А всички знаем ,че английското племе е съставено от пияници и наркомани и то може би най-големите в света.

41

Две неща:

преди 3 години

Две неща не ми се връзват никак: Първото бедността в една много богата на ресурси страна, но ресурси, които вие задушихте - говоря за кабинета на Сакскобурготски. Второто нещо, което не ми се връзва е демографската смъртност номер 1 в света при условие, че преди 30 години нямаше такова нещо, както и всеобщия спад на интелигентността.Има само един отговор:Планирано унищожаване на цял един народ, които явно е много неудобен особено за една нация изгонена позорно за шовинизъм, защото ядат "шкембе"

40

Анонимен

преди 3 години

До 48Така е баце! След викторианската епоха много спада Англията. Едно време са били горди лордове и Лейди та, имали са силна полиция, навлеците са ги пребивали от бой и са бачкали нон стоп, а бедните са ги оставали да мрът от глад и д Ане с е множат. Ама пусти му *** ценности после - педерастиинот рода на равнство, човешки права, не знам синкви, 8 часов работен ден, свобода на словото, моля ти се, равенство пред закона, такси за богатите и .. запушен пропаднал стана това село.

39

Анонимен

преди 3 години

На българина угодия няма ей! Хората безплатно го гримирали и разхубавили балканския дивак, той недоволен криводзурллатия му балкански амджъкказзлия неблагодарен!

38

ЦИНИК

преди 3 години

Едно време тато бог да го прости казваше.Носи винаги нящо а са пазиш.По добре а та разкарват по съдилища отколкото а лежиш студен у моргата.Маж дека не носи нож у себе си къф маж е? Вутьо.Мека китка.Секи мой да го фане и а го маризи.Па и нящо друго.Тоа нашенец нек го бият ростбифите,кът е ***.От не набият некой шиптър?

37

Анонимен

преди 3 години

до 42Първия път като кацнах в Лондон имах чуството, че кацам в накое село - по-точно много свързани села. Първото ми впечатление наистина беше, че ходят ДРИПАВИ и целите мръсни, дори някакъв 18 годишен се разхождаше чисто гол по средата на пътя между колите. Викам на моя авер - кви са тея индианци тука вре? Щяхме да бием преди това двама патладжоона на магистралата, моя приятел знае, че сме луди майни, ама онея като видяха българския флаг на задното стъкло и драснаха на секундата! КОЧЕЕНА ВЕ

36

Анонимен

преди 3 години

Българин ... къф българин си ако нямаш я пищак в нож я невко пушкало да ги разфасоваш тея!?Истинския българин, щеше свга гордо да се усмихва от съдебната зала :)