76

MaйMyнатa

преди 4 години

Нетно салдо?! Тая мома кво изчислява бе, човеци или стокооборот....?! Накъде върви светот, мамaмy cтара

75

Жоро

преди 4 години

До Истина 93 Сложих ти минус само защото половин истина НЕ е истина.Не е само Бойко другарю.Всички други също и най-бече БКП(май се прекръстиха на БСП). Останалото е истина.

74

до друг емигрирал

преди 4 години

Може да съм идеалист, но наистина е гнусно как всички толкова лесно си даваме живота за пари. Дори и 6.000 евро да получаваш, пак си оставаш навлек в чужбина. Избор между достойнство и кинти е всичко. Не искам да живея в държава, където нямам дори право да се оплача за нещо, ако е политически некоректно..... Аз за жалост направих грешния избор, но нямам търпение да се прибера у дома.

73

Анонимен

преди 4 години

Докато управляващите не разберат, че най-голямата инвестиция е в човешкия капитал, сме загубени. Защо са ни болници без лекари, училища без учители, производства без работници, няма да мине много време и ще се усети остър дефицит на кадри. Относно раждаемостта всичко отдавна е изпуснато, дупката последните години, даже десетилетия няма да може да се запълни. При първа възможност още качествени хора ще избягат и няма да искат да се върнат в страната на разбитите надежди.

72

ЛОШО, МНОГО ЛОШО!

преди 4 години

Жалко, че българите намаляват, много лошото е, че ромите здраво се увеличават!

71

ШМАТКА

преди 4 години

....да бъдат откраднати.Българинът след 89г се оказа в ръцете на на-некадърната част от обществото преди 89г,която го доведе до пълен фалит и с живот на кредит

70

Друг емигрирал

преди 4 години

До от един емигриралAми ти си един от малкото, който знае че печеливш ход в емиграцията няма. В БГ зле, и навън е зле. Там поне физически оцеляваш, но си никой и никога не можеш да станеш един от тях, колкото и да ти се усмихват.

69

ПроСоТо

преди 4 години

да направим справката:-Смъртност ДО СЕГА-33525.;-Нетна миграция ДО СЕГА:-3034.?!?! Е,ПРЕДМНО "емигрираме",или предимно МРЕМ?!?!..(въпрос с понижена трудност)..

68

ШМАТКА

преди 4 години

До Кармен Златарева В това лудо време пълно с кра,дци безсра.мници ,лъж.ци и всякакви шантоци не остана място за нормалните хора ,които не искат много ,не желаят да глътнат целия свят, а искат много малко- нормално и достойно заплащане за по-добър, а не мизерен ,както сега живот! Бившият социален строй-социализма даде на хората ,спокойствие,глътка въздух след ВСВ, това време народът ни използва за да построи богата в материално отношение държава,но някои тези натрупани пари решиха че трябва

67

Анонимен

преди 4 години

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИАбе и тука има свестни българи, но този човек ме впечатли, говоря за магазина на Адидас...Към 1'90 едър но много учтив, нещо нетипично за нашите ширини.Просто имам чувството че най читавите ни хора емигрират, не виждат някакво развитие в родината си, което е жалко.

66

Анонимен

преди 4 години

Силно впечатление направи, че много от неговите приятели, които дефилираха през последната седмица из телевизионните студиа и открито се рекламираха покрай трагедията, не отделиха един час от времето си, за да се простят с Милен Цветков. Това е типично нашенска проява на неблагодарност към човек, който ти е дал мъдри житейски уроци и ти е помогнал да израснеш в професията.--------Българската работа събрана в две изречения.Човешкият материал е наистина лош.Ей затова племето изчезва.

65

от един емигрирал

преди 4 години

Тикви, мога да ви кажа от собствен опит, че по-добро от родината няма. Но, който под щастие разбира голяма къща и скъпа кола (след много години мъка аз притежавам и двете), нека се пробва в Лондонистан, успех. Щастието не може да се купи с пари, а когато родината ти се превърне в гето пълно с римляни, защото всички напускат, няма да имаш дом вече. Също така помни, че на запад ти винаги ще си останеш чужденец и много добре го знаеш. Там също е пълно с римляни, но там и ти спадаш към тях.

64

Когато

преди 4 години

един човек е специалист в своята област, винаги е добре платен. Може за си водопроводчик и да печелиш 10 пъти повече от програмист, защото си търсен. Просто бъдете най-добрите в това, което вършите. Вече отдавна никой не се интересува къде си завършил и каква диплома имаш или нямаш, а какво можеш за вършиш. Разбира се това не се отнася за професии, които изискват много учене и после практика.

63

Анонимен

преди 4 години

Ко?Не!

62

Анонимен

преди 4 години

Без корона емигрират по 300 души всеки ден при св.Петър...

61

Ицо

преди 4 години

Една от причините за жертвите на пътя е, че няма нито законови действия нито действия на изпълнителната власт да бъдат спряни джигитите. А ВМРО е и в двете власти имащи власт за такива мерки. Първо убиха Милен Цветков, после си правят пиар с неговата смърт.

60

:)

преди 4 години

До ФактМи давайте им по-големи пенсии и няма да ***!Вече 30 години живеем в демокрастия,какъв е проблема!?

59

Бубето

преди 4 години

Резултат от некадърното ни управление.

58

Защото има за какво

преди 4 години

В България отдавна живота е загуба на времес почти незабележими изключения и всеки един от малкото мислещи и градиращи много добре знае какви умствени и човешки капацитети вече ги няма с техните деца и това е най-страшното за нас.... те няма да се върнат защото нивото им няма да го позволи.Страшната истина:Всеки ден в голяма част завинаги си тръгват смели, умни и работливи българи.Българи които могат да променят България, но и българи които искат да могат да мечтаят, надяват и живеят!

57

ICO

преди 4 години

Откриха топлста вода