155

В Италия хората...

преди 4 години

..ръкопляскат на лекарите за самоотвержената им работа / въпреки че там ситуацията определено е изпусната/, а у нас банди от едноклетъчни мало.умни поми.яри вилнеят / анонимно, разбира се!/ по адрес на лекарското съсловие, наричат един достоен лекар, ген. Мутафчийски, подигравателно "Годжи", раздават присъди, колят, бесят...Жалко за нацията ни, че тонът се задава от подобни човешки отпадъ.ци!

154

SS

преди 4 години

До 118.Най важното нещо е да мислиш като добър шахматист с два-три хода напред,и да предвиждаш накъде отиват нещата.*** е мърляч,безодговорен тип ,некъдърник който винаги все някой му е виновен.Два месец.пиша,подгответе се идва лоши.Купете си провизии,маски,гориво въоръжавайта се кой с каквото може,предвиждам лоши неща,като анализ обстановката.Ниц.Сега плачем!!

153

Анонимен

преди 4 години

Когато искаш да си лепнеш един вирус, няма кой да те спре! Ни летища, ни автогари, ни фериботи. Палиш газ от Варна в час пик към епицентъра на заразата в Европа, достигаш до целта, откриваш съдействащ вирусоносител. Веднъж болен, зарязваш колата да не губиш цено време в инкубационният период, минаваш още една пламнала страна, да не би да не е било успешно заразяването и самолети, автобуси и ето в отново си у дома, с хиляда лева и една кола назад, но болен. Кажете сега не е ли за разстрел този?

152

Анонимен

преди 4 години

Вечерта ще обявят още 5-6 заразени, вече им хващаме спатиите на тези от щаба. При 60 заразени, сложи още 130, които са пламнали покрай тях и още 300 покрай тях и по тая крива след 20 дена ще имаме четвърт София и епидемия ще е слаба дума.

151

Анонимен

преди 4 години

До Русиякакви хиляди проби в Русия правят бе, правят само в Москва и Петербург, всичките засечени са от тези райони, абсолютно нищо не правят в Русия, е преди седмица в Израел засякоха 2 рускини на летището с коронавирус, тръгнали на ексурзия, а работили на гише в банков клон смятай колко са заразили там, да не говорим в далечния изток, където се предполага че вируса е влязал още преди месец, ама там никой не изследва

150

ири

преди 4 години

До В. МагриотовЕ, ще си минеш и без печалба. Ключовата дума на безпардонния, безкултурен, глупав ***. Готов да мачка хора. Скъпи Магриотов, ако има в живото ти поне една книга, щеше да знаеш, че уюта ти може за един миг да се преобърне... Не се взимай за Наполеон...

149

71784

преди 4 години

Защо продължават полетите от Италия?!? И сега ли далаверата е по-важна от живота на българина?!?

148

Война

преди 4 години

Този вирус си е ТСВ с биологично оръжие. Война, *** от МС май не желаят да го разберат. Полиция и граничари са без предпазни средства. По магазините касиерките не са изолирани от клиентите. Предпоставки да стане като в Италия е 200 процента. От МС са абсолютно безгрижни. Хората си ходят и на гости, на пазар. Голямо щъкане, с утре ще бъде още по-голямо

147

Анонимен

преди 4 години

До 178 От здравето по-важно няма.

146

Не извратен тип

преди 4 години

До два месеца ще стане весело във цяла Европа,най предпазени са хората от селата,българина разбира само от полицай с палка

145

989

преди 4 години

Недоуммявам защо идващите в България не ги задържат на съответното КПП под карантина, докато се изясни дали носят зараза или не? Как да се ограничат пораженията, като ги пускат да бродят по цялата територия? тя *** от Бергамо, който с транспорт е прекосил цялата страна, на колко места се е спирал п пътя от София до Варна2

144

Анонимен

преди 4 години

ДО 178МОЛИ СЕ САМО ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ТОВА Е НАЙ ВАГНО ДРУТУТО Е ПРАХ ПАРИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ

143

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха признали в началото, че си имаме работа с биологично оръжие, може би хората щаха да се отнесат по-сериозно. В началото ни успокояваха че е просто по силен грип.

142

Сиь

преди 4 години

Няма ли да затворят тези граници? Само така *** няма да скачат от клон на клон, и да разнасят зараза. Вредител и мърсител. Няма да им стане нищо за две седмици без да летят до Италия и да безчинстват.

141

Русия

преди 4 години

В Русия на ден правят хиляди проби и излизат толкова. Ако у нас направят поне 1000, ще цъфнем и вържем! Без мислено е извънредното положение, щом не е затворена границата, щом ще се работят повечето магазини, за да се плащат данъци и сметки. Мерките на правителството ще до ведат до скок на болните. Мерките им водят до Орландовци. Не мислят за населението си. Д-рът го каза, но няма кой да го чуе!

140

В. Магриотов

преди 4 години

До АнонименАз хубаво ще седя вкъщи ама ти ли ще ми платиш пропуснатите печалби ??? Няма такъв филм, всички в моята фирма НА РАБОТА !!!

139

Анонимен

преди 4 години

Сложете по-красиви продавачки! Ще привличат клиенти! :)

138

Анонимен

преди 4 години

НА ГЕНЕРАЛА МУ Е МНОГО ЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЪВСЕМ СКОРО А ГОРАНОВ И БОРИСОВ МИ ГОВОРЯТ ЗА ИКОНОМИКА.ХОРАТА УМИРАТ РАЗБЕРЕТЕ ХОРА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СИ СТОЙМ ВКЪЩИ.

137

Анонимен

преди 4 години

Кажете откъде е всеки един случай! Постоянно генералът крие информация.

136

Анонимен

преди 4 години

И кога ще има маски по аптеките?