176

Турци Паток

преди 5 години

Както уточниха редица експерти, основната тръба на трасето, съвсем резонно и очаквано, ще минава през ... Дупница.За изграждането на газов хъб все още се водят преговори.

175

Един от Северозапада

преди 5 години

А Баце съгласува ли с Помпео тази си позиция, или пак ще се налага по всички сутрешни блокове, поне седмица, герберите да се гърчат и да обясняват, какво всъщност е искал да каже Вожда?

174

Анонимен

преди 5 години

щяхме вече да имаме газопровод със половин милиард печалба на година и аец белене ако не бяха гербавите послушници на клаваршингтондето сега ще дадат и 2 милиарда за нероден петкотакава търговия за пръв път се прави - задължително с българияи сега хленчим да си запазим квотата и ако може да ни направят аеццял свят знае че руските реактори са най-надеждни само българите не знаят затова чехине си поръчаха два и унгарцитеами тия дето ги ке.нза.т глупостите за руснаците - сега пълзят

173

Анонимен

преди 5 години

До БонобоА кой е този енергиен корифей Милош Земан?

172

Анонимен

преди 5 години

До БонобоВече го писах, но ме изтриха, че Милош Земан е казал в прав текст, че американският газ е с 30% по-скъп от руския................--------Аз гледаох и четох по тази тема,американския шистов газ наистина е с 30% по-скъп от руския,но това е без превоза и втечняването,а си представи с превоза колко струва. Някои американци си правили далаверата,като са купували газ от руснаците и са го продавали в Америка като шистов газ,защото не влагат средства и труд,а и е по-евтин и екологично чист

171

Анонимен

преди 5 години

не виждам боко с какъв електорат остана след днес? всичко е свършеноза бсп е ясно, че никой не гласувабатака - изчезва от хоризонтавмро - никога не са били на хоризонтавинкела го намразиха заради инвалидитемасона магарешки има сама масонски електоратдоктор менгеле е фашистт.е. виждам едно 80% - берачи на гъби от тук насетне и постепен разпад...

170

Анонимен

преди 5 години

Герберите трябва да си ходят на всяка цена,цялата партия!

169

Бонобо

преди 5 години

Вече го писах, но ме изтриха, че Милош Земан е казал в прав текст, че американският газ е с 30% по-скъп от руския. И няма как да е иначе - едно е да го добиваш със сложни и скъпи технологии, да го втечняваш, да го караш с кораби на хиляди километри, да го декомпресираш в приемните станции или да го получаваш по тръби, където единствените разходи са няколко помпени станции по трасето.А това за националните предатели е самата истина. С тях трябва да постъпим като през военно време!

168

Мариела

преди 5 години

Браво на г- н Борисов. Трябва да балансира и наистина Черно море за туризъм а не за военни. Само тъка, мира трябва всячески да се брани, че безотговорни военнолюбци колкото щеш.

167

Анонимен

преди 5 години

Хора,на европейските избори,гласувайте масово за истински левите партии и ПЕС,никакво дясно и ЕНП повече,те са антисоциални партии!И в България за АБВ,комунисти и БСП,а ако дойде Станишев още по-добре,Нинова е дясна!

166

Анонимен

преди 5 години

Да живее Доналд Тръмп

165

Анонимен

преди 5 години

нито един значим, държавен проект, от тук насетне не трябва да минава без референдум, защото вие ще бъркате с него в джоба на хората и те трябва да взема информирано решение за това тяхно евентуално бъдещо плащане! Нали сте уж европейци и демократи, или от европа ви трябваше само еврото и ецб, която да ви спасява гнилите банки, след поразиите които сътвориха през 2005-2009 г, а за всичко останало - караме по сталински - тоягата и моркова!Ей, ше стане страшно! Много ограбихте хората!

164

Анонимен

преди 5 години

Ако това се случва в демократична страна, като Швейцария например,за такъв голям държавен праект, ще има широка обществена дискусия, като се изложат пред обществото всички плюсове, минуси и цената, която ще плати всеки гражданини, след което ще се направи референдум със задължителен характер. Всичко друга е ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И ГРАБЕЖ на населението, използвайки тази власт!РЕФЕРЕНДУМ ЗА турски паток, след широка обществена дискусия и пълен икономически разрез! Нали сте ...европейци ве, КРАДЦИ

163

Анонимен

преди 5 години

Защо не пуснете турски поток,нали щяхте да пускате смесено от три различни източника през хъба?Германия каза така - който иска да си строи терминали и продава си шистова газ,но СП също ще минава.И бас ловя,че това няма да е шистов газ,защото е много скъп и трудоемък за извличане,а ще ни продават руски газ,като шистов газ,те вече го правиха този номер.

162

Анонимен

преди 5 години

Борисов за 10г. царуване ни ощети с 50милиарда в полза на САЩ и Турция.. Борисов е предател..

161

Анонимен

преди 5 години

Тези проекти,и АЕЦ Белене и Южен поток,бяха идеални проекти за частните пенсионни фондове(а защо не и за държавния)да се включат като инвеститори и да печелят от енергията която ще се ползва от цяла ЕвропаАма простотията на управляващите е ненадмината.30-ет години само простотии и идиотии.Е затова нито пенсии нито заплати като в Европа,никога няма да видимОсманците 500 години са ни грабили а тия сигорно 5000 ще ни грабят,защото трети път няма кой да ни освободи след като сме толкова неблагодарни

160

Анонимен

преди 5 години

Пед,ерас,сега гледах видеото,турски поток няма да има през БГ,защото искат да ни набутат със скъпия украински поток и високите такси и накацалите западни посредници, които ще лапат за наша сметка,за сметка на бедния българин!И забележете - скъпия украински газ е за страните източна Европа!Бас ловя,че западните държави имат пръст в тая договорка.Скъпия украински газ с посредници за бедните източни страни,а евтината газ за западните!

159

Анонимен

преди 5 години

Това което е на четри очи. Не е това което се пише. Така ми се струва. Защото това за което се пише е неясно в бъдещето .

158

Анонимен

преди 5 години

До 172Има паток действащ през Украйна.Да се проведе публичен дебат и икономически разрез за практическият икономически смисъл от този турски паток - какво, къде, как и защо! След което да се проведе референдум, както беше за гьола!Всичко друго ще бъде ГРАБЕЖ на хората, с цел лично облагодетелстване на шепа олигарси от транзитни такси! НЯМА да я бъде тая! Няма да плащаме повече ПЕЧАЛБИТЕ НА БЪЛГАРО-РУСКАТА МАФИЯ, която има 240 депутата!

157

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Москва не вярва на...сълзи,нито на Боко Тиквата.