112

Ала_Бала

преди 5 години

Браво на Православната Църква! Миналата година застана срещу Истанбулската конвенция. Тази година ни пробутват по нов начин най-човеконенавистната джендърска идеология. Като привърженик на дясното политическо мислене категорично смятам, че основната отговорност за възпитанието на децата е на семейството - майка и баща, които имат различна роля в отглеждането и тяхното възпитание. Държавата не се меси в икономиката, но ще отнема децата. Див комунизъм!

111

Анонимен

преди 5 години

БПЦ трпбва да се закрие. Съвременните проблеми на обществото изискват съвременно мислене и средства. Не може с горене на клади и замеряне с камъни (именно такива решения са предлагали редица пъти нашите православни свеченици) да бориш наркотичната зависимост или упадъка на ценностите. Да не говорим колко дискредитирана е тази институция....как не ги е срам. И са на държавна хранилка освен това.Закривай!

110

Георги

преди 5 години

До extremist Ти си мъртъв от вътре братле

109

Грудю

преди 5 години

По-просто и разбираемо казано - ябнята разваля семейства

108

Бау

преди 5 години

Не пускат кокала. Даже и да обиколим вселената пак ще обясняват как има господ и той се крие от нас, понеже е мистериозен :D

107

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ти?

106

Анонимен

преди 5 години

прав е духовника, силна ръка трябва за да се възпита детето, инак става аутсайдер като се сблъска с реалността и най-често го избива на агресия

105

Анонимен

преди 5 години

Чудно долу прочетох върховната глупост че едва ли не закона прави непълнолетните пълнолетни.Явно според някой разликата между пълнолетен и непълнолетен е че неоълнолетния можеш да го биеш и възпитателно и за кеф без законови последици а пълнолетния не.Самк че това не е разлика между пълнолетен и непълнолетен а между роб и господар в Древен Египет.

104

Анонимен

преди 5 години

А за стандарт на живот както в КНДР 80% от българите само могат да си мечтаятКога посети КНДР?

103

Анонимен

преди 5 години

Е те една част от възрастните знам че обожават боя но когато е на чужд гръб, а когато е на техен стават върховни либерали.Като е за бой ка деца са за, като обаче е за бой на разпищолени възрастни са против.Възпитателния ефект от боя го има така детето научава че дете се възпитава с бой а възрастен дивак с много бой, така възрастния нагледно показва на детето че той не си е изял боя когато е трябвало.А църквата да се занимава с духовността, ама бивши агенти и гей.ове от ДС какво ли разбират.

102

extremist

преди 5 години

До 104: ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ СА ЗАКОНИТЕ В ЕВРОПА БЕ МОМЧЕ ? ОСВЕН ТОВА РЯДКО СЪМ В БЪЛГАРИЯ, ПРОСТО ПИША ВЪВ ФОРУМА ЗАРАДИ ПРОПАДНАЛИ *** КАТО ТЕБ ПРЕДИ ВСИЧКО; ТАКА ЧЕ АЗ СЪМ СЕ ИЗМЕЛ НО КОГАТО СЕ ВРЪЩАМ ИСКАМ КАТО В ЦИВИЛИЗОВАНА ХОЛАНДИЯ ДА Е

101

Анонимен

преди 5 години

До extremistA ти що не се изимиташ в САЩ там, там нали е много яко, а? Ама за САЩ трябват визи! САЩ нали имад договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи, те защо не го спазват - открито се подиграват с България и я подритват като изтривалка.

100

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВсичко ще избяга на Запад, далеч от комунизма. А тук ще останат само платени червени ***, които да обясняват колко е лошо на Запад и колко е хубав живота в КНДР.Е нали комунизма бил неефективен и рухнал, защо не си живеят хората добре при демокрацията, ами бягат на Запад да мият улиците и да слугуват. А за стандарт на живот както в КНДР 80% от българите само могат да си мечтаят.

99

extremist

преди 5 години

ДО 100: Я СЕ ИЗМИТАЙ В РУСИЯ БЕ КОМУНИСТ

98

extremist

преди 5 години

До ДЖЕНДЪРСКА РАБОТА 84:ТО ТАКА И МЕНЕ МЕ ШАМАРЕХА; ПОСЛЕ КАТО ПОРАСНАХ ВСИЧКИТЕ ГИ БИХ, БЕЗ ОГЛЕД УЧИТЕЛИ , РОДИТЕЛИ /НЯКОЙ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ/.ДОТОЛКОВА ЗА ВЪЗПИТАТЕЛНИЯ ЕФЕКТ ОТ БОЯ - ТОВА СЪЗДАВА МОРАЛНО ИЗКРИВЕНИ ИНДИВИДИ

97

Анонимен

преди 5 години

Масово при демокрацията се продават наркотици на децата и започват полов живот на 12 години, момичетата мечтаят да станат мутреси или скъпо платени пpocтитутки но завършват изхабени на 30 години в някой вертеп на Запад.

96

Анонимен

преди 5 години

И червените *** са бира карта.1. Измирате. ЕГН-то не прощава.2. Не останаха българи да ви четат глупостите. Тези в чужбина не се занимават с четене на тролски глупости.

95

extremist

преди 5 години

АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА НА ВСЯКАКВИ РЕЛИГИОЗНИ ПРЕДМЕТИ В УЧИЛИЩАТА.КАТО ИСКАТ ДЕЦАТА ДА СТАВАТ ПОПЧЕТА СЛЕД 18 САМИ ДА ГО РЕШАВАТ

94

Анонимен

преди 5 години

Всичко ще избяга на Запад, далеч от комунизма. А тук ще останат само платени червени ***, които да обясняват колко е лошо на Запад и колко е хубав живота в КНДР.

93

Анонимен

преди 5 години

По проекто закона не можем да насилваме или принуждаваме децата си, а само можем да им обясняваме. По другият закон закон малолетните са абсолютно недееспособни без родител или настойник, защото не разбират или не осъзнават достатъчно добре последиците от постъпките си.