110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен157 Дай хамериканския дълг в рубли, или юани. В долари всеки може. Или направо го дай в левове- Колко лева трябва да платят на България хамериканците, за да си нулират дълга?

109

Bad Company

преди 5 години

Пропуснал съм. На 08.08 1968 потъва К 129

108

Анонимен

преди 5 години

В сърбия като чуем за България се изпycкаме в гащите от страх - голямо мачкани са ни мачкали и то при положение че ние винаги сме им скачали когато войската им е на другия край, защото сърбите сме страхливци и мижитypки, ама пак са ни клeцaли където ни хванат.

107

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не си научиха урока от времето на СССР,че може да имаш силно развит ВПК,но това няма да ти осигури превъзходство над противниците си ,ако нямаш развита работеща икономика!По времето на Елцин стана ясно ,че СССР са отделяли 35-40% от БВП за армията!Смайваща цифра за нормалните хора!Сигурен съм ,че сега е същото ,но Китай ,ще им покаже ,че си хвърлят парите на вятъра!Ще има,нови революции и сътресения на политическата с-*** в Русия!

106

Bad Company

преди 5 години

На 08.03 а атлантическия океан се самоубива съветската подлодка К 129. През 1974 американците вадят част от нея от 5800 м. дълбочина което и за днешно време е свръх постижение. Намират телата на шест моряци и предлагат да ги предадат на СССР за да бъдат погребани с необходимите почести. СССР ОТКАЗАВА! Отказва да прибере телата на собствените си моряци за да не се разчува случая в ***! Американците ги погребват с почести в морето......Има го филмирано. Та това е.......русската ***.

105

Да

преди 5 години

До Анонимен 173 Искаш да провериш ли какво ще стане ако отвърнат.Брой ни 300 млн на Планетата.Отпиши Европата, Британските Острови,Япония,Половината Америка .Русия като цяло се запазва почти непокътната.А провери !

104

334

преди 5 години

Тези освен с оръжия с какво друго могат да се похвалят?

103

Анонимен

преди 5 години

В момента спорите коя подводница може да унищожи половината планета по-бързо ли? :)))) общо взето това се получава.

102

Анонимен

преди 5 години

Видяхме им подводницата, някво корабче им потопи Курск и тия даже не посмяха да отвърнат. Имат една камара свалени Миг-ове 29-ки и все имат оправдания, Турците им свалиха и СУ-то. На Руснаците техниката им е сделана то си пише. Постоянно са пияни и немогат нищо друго да свършат освен да се вържат за някой стълб.

101

Анонимен

преди 5 години

Скоро някоя пак ритуално ще се самоубие със собствените си торпеда...............като Курск

100

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е, как в една страна която е производител номер едно в Света на нефт 42 милиона души могат да гладуват и правителството във Вашингтон е принудено да и дава купони за храна - food stamps - защото иначе ще излязат да мародерстват по улиците и в САЩ ще започне гражданска война. Спрът ли купоните за храна със САЩ е свършено.

99

Анонимен

преди 5 години

Путин скоро призна, че САЩ превъзхожда в пъти Русия по военна мощ, а разликата с НАТО е смазваща.

98

Анонимен

преди 5 години

Значи, руският Гулаг напълно си е заслужил прозвището империя на злото !

97

Анонимен

преди 5 години

"Пътнически или селскостопански Ан-2 ?"----------В Б-я "Ан-2" се използва само за селскостопански нужди, но има труднодостъпни селски райони, където "Аннушка" превозва пътници, поща, лекарства и тн. Универсален.

96

Анонимен

преди 5 години

Да можеш да унищожиш половината земно кълбо е голям успех за руския народ ! Завиждам им на успехите.....

95

УМЕН ГУЩЕР

преди 5 години

Е то след 50 години тази супердупер подводница ще е заминала на вторични за тенджери в някоя китайска фабрика а хората тогава ще са минали на летящи чинии вече

94

Руски робот

преди 5 години

Руската подводница е голяма бавна шумна и се потапя на дъното когато аварира но превъзхожда Американската която е бърза безшумна и маневрена. Хубава работа ама руска е казал народа.

93

Анонимен

преди 5 години

До България е във НАТО След смъртта на Путин през 2006-та , руснаците представиха 4-*** нови Путина. Путин няма да "умре" Те вече имат школа в създаването на нови Путини....

92

Анонимен

преди 5 години

Браво на руснаците и тяхната подводница "Акула" Може да унищожи ПОЛОВИНАТА земно кълбо !!!! Това е голям успех ! Надявам се да продължат да работят докато успеят да унищожат поне 80 % от земното кълбо ! Това наистина ще е усрех !

91

Анонимен

преди 5 години

До всички ,, икономисти тук:Външен дълг на глава от населението:Сащ - 70000 долараРусия 1700Ако Китай реши да срине долара, американците ще се превърнат в просяци, инфлацията ще е чудовищна.Русия няма да помръдне от сегашното си състояние. Тя може да е самодостатъчна за себе си. Добре работеща фирма демек