30

Име

преди 5 години

вчера по кабела случайно попаднах на една новина, която трябваше да ме накара да се възмутя, но аз никак не можах да се възмутя, че няколко германски семейства, които гарантирали за приемането в европа на мигрантски семейства сега са си получили сметката от държавата, която тя е платила за издръжката на поканените от тях самите. смятам за абсолютно популистко и екстремистко...

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма такава логика. Това ти си го измисляш. Педофили и зоофили нямат нощо общо с хомосексуалните.

28

Анонимен

преди 5 години

*** некой си сключва брак в Холандия ? Кво ме еб* Тук е България Ето затова ни има толкова време и ще ни има ...защото не толерираме болни хора!

27

Я па ти...

преди 5 години

До правете си сметката 11 Частния разговор на Борисов с теб ли беше? Ха , ха..!

26

Анонимен

преди 5 години

И по тяхната логика трябва да сме толерантни и към зоофилите, педофилите, геронтофилите и прочие произтичащи от тях извращения ли??!НЕ!!!

25

До 30 чичо

преди 5 години

Чипев , да носи Хендерсън на ?

24

Анонимен

преди 5 години

При педофилия и зоофилия едната страна не е съгласна за акт, при хомосексуалните е осъзнато и от двете страни и няма насилия и затова трябва да правите разлика.

23

Чичо

преди 5 години

На тях май повече им се иска да се женят, отколкото на мъж и жена.

22

Анонимен

преди 5 години

Гендарете от софиата направо у белене

21

много интересно

преди 5 години

А в Холандия вече обработват хората да приемат педофилията!И ако я приемат,тогава и ние ще я приемем,така ли!?Щото след това ще ревнат,че им нарушават правата,като не им дават да се женят за 3 годишни!?И да ги чу/кат ЗАКОННО!?А пък в скандинавските страни усилено работят по приемане на инцеста!Там пък бащите ще се женят за щерките!Изобщо прогрес и модерност навсякъде!

20

Анонимен

преди 5 години

До АзАко утре закона обаче теб те засегне по някакъв начин, по който не ти харесва, ще се изнесеш ли от България?

19

Анонимен

преди 5 години

И да е заболяване какво от това?

18

Аз

преди 5 години

Просто е имаш бг гражданство спазваш тукашните закони, които не позволяват простотии. Искаш нещо друго, вземаш чуждо, връщаш българското и напускаш страната, щом законите не те кефят, както милиони други по света

17

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуализмът е заболяване!

16

Анонимен

преди 5 години

И какво пречат гейовете на жена ти и децата ти? А ако на някой хейтър детето му се окаже гей?

15

антиджендар

преди 5 години

Никакви бракове между гейове. Не ги мраза толкова колкото смъртно ненавиждам софийските джендари пишещи срещу заплащане за Сороските НПОта. Те извършват терористична дейност срещу България и трябва да бъдат съдени .

14

Алтерниращ веганист

преди 5 години

"Брака е свещен съюз между мъж и жена"Това твърдение безсмислено по три причини (поне):Равенството между половете (биологичните) казва кой с кого може да прави семейство;Бракът не е съюз а излишна институция, семейство може да се прави без брак;Самата дума "свещен" е без съдържание.Едно дете може да има един, двама че даже и повече родители, независимо от техните полове (пак заради равенството между половете).Хомосексуални семейства да, истамбулска конвенция не.

13

бляяяяк

преди 5 години

пак джендърски прстотии

12

ГЕйРБ

преди 5 години

Ние гейберите не сме конссервативни! Моля моля! Откакто Вожда го "таковаха" в Симитли вече може да се гордеете с първия "такован" пр .. емиеееер в света!

11

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия гейове, гейчета, лесбийки и джендуря, че омръзнаха на всички. И, само си правят проблемите по-големи. Целта им е обществото да ги намрази още повече.Да би мирно седяло - не би чудо видяло.