79

СИМВОЛ НА ГЕРБ

преди 5 години

Гледам, във всички магазини огромни количества тикви струпани, има дори и маскирани.ПОСЛЕ СЕ СЕТИХ, ЧЕ НА 1 НОЕМВРИ Е ПРАЗНИКЪТ НА ГЕРБ..

78

Анонимен

преди 5 години

Така че Далавери Мъд.ьонов обрщурманфюрер на разпасаната команда от кафеви анаболни манекени футболни ултраси и чисти тоталитаристи спри да лъжеш първо излъга че ти били манипулирали изказването и ти сам прочете същото и не се усети после пък се правиш на загрижен за децата нищо че предния път уж се престрували на болни пл твой думи и нова лъжа изръси че децата с увреждания били против възрастните с увреждания което е чиста фалшива новина.Време ти е да си заминаваш кафяво тоталитаристче.

77

Анонимен

преди 5 години

Отказват се от Валери,ама от 150 милиона не се отказват ....ако бях на мястото на Борисов щях да им кажа да изберат едно от двете...А иначе човека обясни какво е имал предвид...не знам защо се спекулираше...

76

Анонимен

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин

75

Българин

преди 5 години

То няма кабинет в държавата те алтернатива търсят !Може ли на корумпирани 240 политика, да има алтернатива?Празната тиква Бойко, да сменим с празната тиква Нинова.Абе този парламент са за затвора бе хора що търсите алтернатива изобщо???????

74

фактите

преди 5 години

ОП - на последните избори -> 318 000 гласа , което прави ->>> над 12 000 000 / 12.млн/ лева .!!!!!! за 4 години безотчетни парички / партийната субсидийка/ . Как да се откажат от тях ??? Може да не се понасят , докато вървят паричките ще се крепят . ББ може да е спокоен

73

БРАВО НА ВАЛЕРИ!

преди 5 години

ПАК СЕ ИЗДРИСКА В ЧЕРВЕНИТЕ УСТЕНЦА НА БКП-ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ!ТАКА ТЕ ИСКАМЕ ВАЛЕРИ И ТАКИВА ДА СА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛИСТИ!!!!!!!НЕ КАТО БЕЛАТА РУСКА КУ""ВА!!!

72

до 75

преди 5 години

Истината не боли! Ще го заболи някое паве в наглата картуна и тогава няма да е толкова нагъл! Той затова се репчи само на бабички и Волен!

71

Анонимен

преди 5 години

74-ти , ти чувал ли си, че в българския език има запетайки?

70

Анонимен

преди 5 години

Бойко всеки ден говори глупости, никой не му иска оставката! Аз що ще подавам оставка!? Да ми се махат от тиквата!

69

знам

преди 5 години

Знам че истината боли, каза Симеонов и е прав.На протеста няколко майки КРЕЩЯХА - ***, некадърник, убиец. Не съм чувал Симеонов да е убил човек. Погледнете пак записа от протеста - изкривени от злоба лица на майки на деца с увреждане. Разбрах защо децата са с увреждане - като майките които крещяха. Това е протест на Нинова и президента - искат власт за да крадат.

68

Анонимен

преди 5 години

Някой от това цитирано словоблудство горе нещо разбра ли първо изявление на Симеонов отвън има кресливи безотговорни жени инсценирани дейност с преструващи се на болни деца второ изявление на Симеонов имам очи и виждам че са болни как ли чак сега разбра но ме в яд че майките им ги държат на студ и пек и викат на възрастните хора убийци последното тоя днес си го измисли и е абсолютна лъжа за разлика от неговите тъпотии който са документирани той не може нищо да посочи в подкрепа на новите си лъжи

67

Българин

преди 5 години

Пародията На Бойко до тия дни доведе!Това дами и господа може би е всичко друго ,но не и политици.Смях ПЪЛЕН!Всеки гражданин може да е политик!

66

Ха-ха

преди 5 години

Ура!Бочко е спасен,далаверата продължава!Не се наложи ДПС да предоставя скъпоструващите си услуги на ГЕРБ явно-тайно сътрудничеството си върви.

65

Анонимен

преди 5 години

Не може! Корупционното споразумение преди всичко!

64

Анонимен

преди 5 години

Де ги умните, кресливите и справедливите!? Факт!

63

Анонимен

преди 5 години

Поредния му огромен гаф,отново извинение и всичко е точно,няма такава държава,няма такова правителство!!!Това е истината!!

62

Анонимен

преди 5 години

Утре и човек може да застреля без да си подаде оставката в името на "стабилността".

61

До Ф.Е. Джержински

преди 5 години

"Тоталната кампания срещу него е заради изказванията му за руския империалъзим, за т.н. РПЦ и най-вече, защото си позволи да повдигне въпроса за дейноста на вездесъщата и неприкосновенна "фирма" Лукойл ! Не се оставяйте кагебейските пропагандчици да Ви водят за носа !"_Имате най-информативните постове тук - Поздравления!

60

Боже, упази!

преди 5 години

Значи, ако утре се качи на председателската трибуна и нащипе хубаво Цветана Карастанчева в пряк ефир, пак ще остане на поста в името на стабилността и във ваша полза!