59

Следващо БД откритие

преди 6 години

С о ро со и ди те според това на какъв език им идват инструкциите от мадам Клинтън, пък трябва да са истински англичане.

58

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ Е СЕНЗАЦИЯ, ТОВА Е ОТДАВНА ИЗВЕСТНО. ИНАЧЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕДАВАНЕТО, НО ПО МАЛКО БОЖИДАРЩИНИ АКО МОЖЕ.

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе помоля режусьора другият път като гостува агента да пусне субки , че едвам му разбрах какво дрънка . Граф дракула е румънец !Роден: 1431 г., Сигишоара, РумънияПочинал: декември 1476 г., Букурещ, Румъния...Съжелявам,но Румъния тогава не е съществувала,тя е първата изкуствено създадена държава на Балканите след 1865 година.А до 18 век се е използвал български език говоримо и писмено.Пълното име на Влад Дракула е Владислав с прякор "Цепеш" и той е част от българската аристокрация

56

СУ-история

преди 6 години

Между другото Божидар пояснява че това е мнението на една американска писателка и като цяло предаване е на добро ниво. Фактите нямат нищо общо с това че Божо одъртя.Българския език е официален във Влашко дълго време. Росен Петров води разговора много леко и непринудено и каквото и да говорим е начетен над средното ниво за бг водещ.

55

Джедай Мастър

преди 6 години

Е, много ясно, че бъгарският вампир трябва да е поне Дракула. Няма да е Бела от туайлайт, разбира се.

54

Вампир

преди 6 години

Че аз го знам това отдавна. Владислав Дракуля е внук на Мирчеа , влашки владетел, който се жени за жена от Шишмановия род. Никаква сензация не е това за мене. Аз съм един от потомците на Дракуля.

53

Анонимен

преди 6 години

Ще помоля режусьора другият път като гостува агента да пусне субки , че едвам му разбрах какво дрънка . Граф дракула е румънец !Роден: 1431 г., Сигишоара, РумънияПочинал: декември 1476 г., Букурещ, Румъния

52

Анонимен

преди 6 години

Агентът от ДС пак изпълзя

51

Анонимен

преди 6 години

СИТЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ!

50

Анонимен

преди 6 години

не е българин - македонец е!

49

Зрител

преди 6 години

Мисля, че повечето хора коментират без да са гледали видеото, а само четат текста. Видеото е много по -забавно и интересно,ххаааа, някой от нещата са казани с чувство за хумор , особено ме впечатли че царкинята ни била "миризлива, и не е се къпала с месеци"

48

Анонимен

преди 6 години

А бе тоя, не се ли помина?

47

Умник

преди 6 години

Божидаре, да не са ти дали македонски паспорт?

46

HeinrichHimmler

преди 6 години

Един въпрос към г-дата управляващи : Щом историци говорят за османското робство и акцентират върху кръвния данък, кому беше нужно да се вписва в учебниците, че е имало не робство, а присъствие ? Може ли г-да управляващи да ни освободите от присъствието си, защото за мен сте анти-българи!!!

45

Анонимен

преди 6 години

ей ,ку ку ру куку !заляби и тоя и си плямпа глупости на воля

44

ГАДОРЯН

преди 6 години

Ей хора. Спрете му пиенето на тоя. Хехе

43

Анонимен

преди 6 години

Калоян от династия Асеневци, (която е с кумански произход , както и династиите Тертеровци и Шишмановци) заедно с куманите разбиват Балдуин Фландърски при Одрин. Това са походи с крайна цел Йерусалим. Какво източно православие е спасявал Калоян като води преговори с Папата за приемане на католицизма?

42

ТУРЧИНЬ

преди 6 години

Еее то Господ е българин, пък ко остава за некъф си графф Дракула. Хахаха. Всичко е мейд ин Бългерия бе. То чадъра, то всичко. И Аллах е от български произход да знаете ;)))

41

До 38

преди 6 години

Какви славяни бре човек?!?!?!?!?На тези територия наречена България най важната роля за създаването на държава и държавно устройство има само и единствено пра българите!!!!!!Славяните ги е имало и преди но какво от това!?Чети хрониките,летописите и документите от тези времена и тълкувай!И най важното,НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА ТРАКИТЕ!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Дъщеря му, дето взе даренията, да му намекне че е изкуфял.