47

до 38

преди 6 години

Да, аз ще отида в Русия, ама ти да му мислеш беден, бос, слаб васал на американски интереси. Жалко за хубавата страна България, която само с три ракети може да бъде изпепелена заради такива мухльовци като тебе. Американците в Безмер и Ново Село първи ще отидат на оня свят. Аз може и ще съм в Иркутск до красивото Байкалско езеро !

46

Анонимен

преди 6 години

До 37За да заличат следите от собствените си престъпления, както винаги досега, както стана и със Скрипал.Винаги лъжат и винаги настройват чрез фалшификации. Англо - американци.....

45

Анонимен

преди 6 години

Е и? Какво като осъжда, на кой му дреме. Важното е, че маските падат, Сегашна Русия е слаба, лъжлива и страхлива.

44

горан

преди 6 години

Братушките се наакаха от страх, без никаква съпротива се предадоха, ако бяха отговорили щяха да станат за смях, само много говорят но пред силата на големия брат си завряха главите в пясъците на сирийската пустиня, американците доказаха на света че никой не може да им се опре

43

Анонимен

преди 6 години

Жабарите ще ядат мазната опашка, всички ги знаем що за сила са.Макарон да си гледа бабата и да вземе да възстанови Либия, която разрушиха заради пачките към саркози.

42

Анонимен

преди 6 години

FAKE NEWS MADE IN FACEBOOK

41

Анонимен

преди 6 години

Този пък западняците изиграха лъжльото Путин. Не му казват колко ракети са изстреляли по Сирия и съответно той не знае как да излъже колко е свалила Русия. Руснаците се страхуват че ако кажат свалихме 120 западняците могат да кажат ние сме изстреляли само 80. Поставиха глyпака Путин в позиция в която няма как да лъже.

40

Анонимен

преди 6 години

Ударите в Сирия ,"удрям те черго,сещай се снахо" и краят на "величието"на Путин.

39

Р 51 Мустанг

преди 6 години

Някой да припомни какво е за Царство България Черният Великден! 1944!

38

това е супер

преди 6 години

Преди малко Руския генерален щаб обобщи че Сирийското ПВО е свалила 71 ракети от изстреляните от агресорите 103!!!

37

Анонимен

преди 6 години

Зле прикрита акция за хвърляне на прах в очите на противниците на Тръмп, които го смятат за човек на Путин.И от срамежливата и беззъба реакция на Путин си личи, че е скроена за наивници !

36

бай иван

преди 6 години

равносметката е 110 изстреляни ракети повечето от тях свалени тези който са се взривили са нанесли само материални щети жертвите са 0

35

Абе Кравари,

преди 6 години

Защо не изчакахте РЕЗУЛТАТИТЕ от международната проверка дали е било използвано химическо оръжие от Сирийската Армия ? Защо потъпкахте Международното Право и атакувахте една СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ? ЗАЩОТО СТЕ АГРЕСОРИ И УБИЙЦИ !!!

34

Анонимен

преди 6 години

До Стар наборми бегай в Русия тогава. Като толкова не я щеш тая демокрация.

33

Цирк

преди 6 години

Не се коркай, всичкото бяха кьорфишеци само да дигнат пушилка. Никой не е пострадал.

32

Анонимен

преди 6 години

Кой им даден законен мандат да бомбят други държави. Престъпниците винаги се виждат над закона.

31

Анонимен

преди 6 години

Ооо, ***-***, ето те! Много се беше умълчал през последните часове,чак се притесних.

30

Стар набор

преди 6 години

Срамота, агресори САЩ и ВАСАЛИТЕ UK+ France ! Нападнахте Ирак пак по същия ИЗМИСЛЕН СЦЕНАРИИ, че Садам бил употребил хим.оръжие. После се иказа, че сведенията на ЦРУ и МИ6 са ФАЛШИВИ. Сега пак ЛЪЖИТЕ и заблуждавате народите. Търсите войни за да обслужите ВПК на САЩ, да отвлечете вниманието от Брехит, и да заличите трилионите дългове на САЩ. НЕ ВИ ИСКАМ "демокрацията" !!!

29

Анонимен

преди 6 години

В американските медии пише, че се е надигнала вълна от неодобрение на Тръмп и агресията му, има и искания за свалянето му от поста. Нормалните хора в САЩ не искат нови войни,защото ачрез данъчни и други мерки ще бъдат принудени да плащат за въоръжаване заради лудите капризи на президента си.

28

Клинт

преди 6 години

Не бих заложил е един пробит долар заАмериканския президент, британския премиер и френския президент, защото са престъпници.