50

Анонимен

преди 7 години

Тия защитаващи Тиквата: Кога сте чули миналата година България да е изнасяла ракети и снаряди в такива количества към която и да е страна? А?

49

Анонимен

преди 7 години

100% ще се установи, че това е легален износ за трета страна и БГ, иначе нямаше да бъде етикетирано така. Така че русофилите да млъкнат, сделката - законна, парите са влезли в БГ, всичко е ОК. А и нали трябва да се избива това, че братушките ни смъкнаха кожите за Белене.

48

бг

преди 7 години

Без оръжие няма да останат.Ако не е българско ще е руско или ...

47

Анонимен

преди 7 години

Покажете клипа на Тиквата и го питайте: К'во прайм, брачед?

46

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че оръжията не кацат директно при джихадистите, а се прехвърлят през трета държава. И при това положение всякакви оръжейни сделки със тази държава трябва да бъдат прекратени, най-малкото от кумова срама... Не всичко е пари, Борисов! В никакъв случай не мога да повярвам, че правителството не знае къде всъщност отиват оръжията!

45

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя банкянския лъжец и крадец като е в оставка, може ли пак да си подадр оставката.

44

Зле

преди 7 години

И разбира се със благословията на Д..С и М.О. които явно работят в полза на САЩ,Западна Европа,Турция но против Българите но за сметка на това ние ги храним,а те се гаврят с нас!По принцип всички институции убиват България бавно и мъчително чрез обезлюдяване!

43

Анонимен

преди 7 години

до 45 Оръжието произведено у нас да ти кажа искам да се използва по предназначение, а именно срещу нашественици- окупатори на чужди държави. Ясно ли се изразих?

42

Анонимен

преди 7 години

Миналата година, когато загина американеца при изпитания на гранатомет във ВМЗ-то, там присъстваше и интруктор от Аркус. Сега откриват у джихадистите оръжия на ВМЗ-то, изнесено от Аркус.

41

до 45

преди 7 години

Обаче и Саудитска арабия и Катар, нямат подобно оръжие на въоръжение в армията си. Защото се снабдяват с американски системи. За какво ще купуват наше оръжие по руски лиценз?

40

Анонимен

преди 7 години

Вестник Труд и Блъсков са част от русофилската медийна клоака и са активен участник в руската хибридна война срещу България. Прочетете и яростните антибългарски коментари на русофилите и ще се уверите, че това е добре планирано пропагандно мероприятие. Целта е да се отвлече общественото мнение от руските военни престъпления в Сирия, България да бъде представена като част от конфликта и да се изкарат всички участници военни престъпници.

39

ДС

преди 7 години

Е, добре да оставим някой друг да продава вместо нас. Представи си ако ВМЗ и Арсенал бяха все още държавни какви пари щяха да се налеят в икономиката а сега се наливат в S класи и почивки за по 200 300 хиляди.

38

Анонимен

преди 7 години

Така му нареждат на Боко Тиквата еврохейските му господари. Да въоръжават ислямистите за да може Танте Меркел да напълни Европа сщ ислямисти.

37

Анонимен

преди 7 години

до 44 Не съм чул България да е правила такава сделка с Арабия и Катар. Значи си е тъмна сделка. Капиш?

36

Анонимен

преди 7 години

"В него се посочва, че износител на боеприпасите е частната оръжейна фирмата "Аркус" АД"Да припомним фактите: оръжието е изнесено през юли миналата година, а сега да припомним какво се случи през юни същата година:- Американец загина при експериментална стрелба с гранатомет на полигон на ВМЗ. При инцидента е ранен инструктор от частната фирма "Arcos". Опаааа.

35

Анонимен

преди 7 години

Гайтанджиева, ако си журналистка на място отиваш при Тиквата и му пускаш клипа. дай да те видим колко си смела наистина. Показа че не се страхуваш за живота си отивайки в Сирия сред снарядите избухващи покрай теб. Да видим обаче имаш ли смелостта да зададеш въпросите които имаш да му задаваш на Тиквата??? М? Или викаш нямаш въпроси към тоя?

34

от 39

преди 7 години

Добре, ще задам по друг начин въпроса. Оръжието, произведено у нас срещу кого бихте одобрили да бъде използвано?Явно имате добре смазан морален ***, с който да си подпирате съвестта, когато става въпрос за убийство на хора.

33

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че се изнасят за Саудитска Арабия и Катар, те са краен получател по документи. А те какво правят с тях също е ясно, но си е тяхна отговорност - те ги дават на джихадистите. миналата година сме изнесли боеприпаси за почти половин милиард долара, там отиват.

32

Анонимен

преди 7 години

"Според документите, които открихме, тези боеприпаси са подготвени за износ от България през юли"Само месец преди това американците изпитваха гранатометите във ВМЗ Сопот.

31

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха с българско щяха да са с руско или американско оръжие. Неща.стници които плюете идете тогава и кажете на хората във ВМЗ, в Арсенал и в Аркус че са терористи и престъпници.