295

Бориславов

преди 1 година

Glory to Ukraine! Кремълските yшaнku само плащат гаргите. Славната украинска армия ще марширува на червения площад до края на лятото!

294

Анонимен

преди 1 година

До 344 А ти кой си,че са да не те заплашва бе ,един просяк мизерен дето знае само "Дайте ми".Такива никой не уважава и никой не зачита като нещо ,защото не са фактор.

293

Шойгуев

преди 1 година

Днес пак ще превземем Бахмут както е планирано. Също е планирано да го превземем вчера, утре, вдруги ден, завчера, днеска, утре, вчера, снощи, ехнт, хсайвг, гнбхфр ...

292

Некъф

преди 1 година

Ей рашка кирлива, кого плашиш бе ***

291

Анонимен

преди 1 година

До 341А бе ей хохъл престани да пишеш тия жалки опорки на ЦИПСО.Дацвърви по план и ви разчекват като варени кокошки ей това е плана щото сте отворени и се мислите за нещо кой знае какво.Като ви разредят с няколко милиона пак питай какъв е плана.

290

Анонимен

преди 1 година

До 339 А ти в казармата ходил ли си или някой от тия дето командват в Украйна например Зеленски щото той е главнокомандващ и взима решенията.Един клоун,с командва армия.Може и за това да прилича на цирк всичките му действия.

289

Българин

преди 1 година

Тази жалки рушлямски страхливци само знаят да дрънкат ръждясалото си оръжие! Слава на нашите украински братя! Героям слава!

288

Анонимен

преди 1 година

До 337Могат да си вземат , какво си поискат,а това ,което вече имат им е напълно достатъчно да не си дават зор.А ти мисли ,как ще ги изгониш ,а не що те си воюват как им е кеф.Не им трябва фалирала Украйна и не за нея воюват,а да натрият носа на ония дето дават оръжия за милиарди.

287

Наблюдател

преди 1 година

Втора година не могат да вземат няколко кравеферми *** 10 км от Донецк,а в Лондон и Париж щели да ходят.Там ще им е по-лесно,сигурно!

286

Анонимен

преди 1 година

До 334 що бе твоите поляшки слуги да не би да са ходили.

285

Анонимен

преди 1 година

Русия ще ликвидира Англия и САЩ и ще спечели.

284

Анонимен

преди 1 година

До 333Тибси гледай Украйна,че тя е закритата в момента и дори и бензиностанция не може да бъде.Не мисли А Русия,не си някой ,който може изобщо да дава мнение ,каква била.

283

Анонимен

преди 1 година

Ей ще я затриете тая Русия.Сталин ви остави империя.Вие я направихте китайска бензиностанция.

282

Ъъъ

преди 1 година

А де! И да ти отхвръкне тиквата!

281

преди 1 година

За подобни изказвания, би трябвало да има присъди вече. И една тема за размисъл - дали ако Украйна не беше се разоръжила от ядрените си глави, Русия така спокойно щеше да я нападне.

280

Анонимен

преди 1 година

До 329 Не е обработен,а съдържа обеднен уран и той не се разгражда.В борбата на танка може и да го слагаш и застане по-твърда и непробиваема но не е тя не е съставена само от него,а това един такъв снаряд може и да не улучи и да остане в почвата или части от него и тогава не е много добре.

279

Анонимен

преди 1 година

До Атом Айде стига с тая България бе олигофре н ,не България доставя такива оръжия на украинците и няма руснаците да натискат никакви копчета не ти ли е ясно.

278

Анонимен

преди 1 година

До 324:Никой никого не заплашва ,а си казват мнението,че нещата ескалират заради една глупост.Нямаше да има изобщо война,ако не се бяха месили и забъркали тия конфликт разни господа дето се мислят ,че са господари на света.Е не са и това е ясно на всички.Какви следва след доставките на оръжие,сега снаряди с обеднен уран,който остава в почвата и въпреки ,че не е толкова радиоактивен си остава и после носи болести.И като и това не помогне кое е следващото.

277

Атом

преди 1 година

Руснаците само чакат някакво минимално използване на атомарни/ядрени неща от Украйна и предупреждават! Мисля, че никой от руснаците не би имал угризение да натисне ядреното копче и към България! След това е късно! Ще се изселваме отново както през 90-те, ама ще ни приемат ли като радиоактивно заразени?

276

Анонимен

преди 1 година

До До безмозъчни....обедненияУран е метал. Не ядрена бомба. В златото дори има радиоактизвност.Вземи се запознай с наука. Стига си чел томовете на Путин и ЛЕНИН