133

Подозрения

преди 1 година

ЧЕХИЯ шампионите по лустрация на червените извадиха от ръкава Петър Путин Павел Камчатски.........То ест местото на Гергов,Г.Ганчев,Б.Борисов,В.Стефанов,В.Лечева и сие червени криминални МАФИОТИ е в концлагера Гуантамо а милиардите им трябва да се конфискуват .............Сегашния антикомунизъм е конфискация на червените пари по закона Магнитски до края на света.............САЩ вече иска във България да има истински НАРОДЕН СЪД над червена ужбългария герб,бсп,сдс,дсб и сие БКП иначе Магнитски

132

Анонимен

преди 1 година

Голем НАТОвски генерал някакъв говори.

131

Коко

преди 1 година

След тази самоотвержена пропутинска проява- обсъждат се колосални руски инвестиции- отварянето на завод на ГАЗ в Мерданя и консервна фабрика за сельодка в Толбухин. Нас западни инвестиции не ни трябват, за какво са ни и така сме си добре.

130

Анонимен

преди 1 година

получаваме това за което сме гласували, защо недоволствате

129

Руйно вино дайте

преди 1 година

Рундьо иска да заличи мечтата на поколения България да е част от Европа. Явно към Азия ни води. Жалко много жалко, че този човек ни е представял в НАТО, бил е на обмени в САЩ и т н. Сигнала е ясен- не ни бройте за хора тук, ще чакаме инвестиции от Русия и Сърбия.

128

Анонимен

преди 1 година

Като сме против Украйна , да излизаме от ЕС/НАТО докато е време , лодкатани от клатене ще се обърне още преди същинската буря , жалко че консумеризма е изял мозъка на народа

127

Анонимен

преди 1 година

Най-доброто за българите е България да е извън ЕС и НАТО. Раковски, Левски и Ботев се бореха за свободна и независима България. Евроатлантиците - за васална и зависима брюкселска губерния. Факт.

126

Анонимен

преди 1 година

hahaha, радеф се оплете в лъжи

125

Анонимен

преди 1 година

Дано Русия смачка бързо натовците в Бахмут, че да се опре до мобилизация на нашите клавиатурни евроатлантически отр'е'пки! Първо да започнат с 50000 деца на умни и красиви майки гласуващи за европейското бъдеще на децата си с ПП и ДБ. Та децата им да си го получат в Украйна!

124

Кире

преди 1 година

Да бе, да. В Казанлък и Карлово гладуват:) Но щом това успокоява русофилите, така да му викаме.

123

Ямболски цървуль

преди 1 година

Като започнат да падат бомбите тук,ще е късно за осмисляне.А тези,които благодарение на тях ни бмбардират-ще са някъде по островите в океана!

122

саможертва

преди 1 година

Дъщеря си не можа да възпита от толкова оправяне на държавата ни

121

Анонимен

преди 1 година

Мижи да те лъжем

120

Браво !

преди 1 година

Не трябва да учавстаме по никакъв начин в тоя цирк !!! Ако има желаещи ей къде е фронта , да хващат пътя !

119

Те от НАТО

преди 1 година

МУ знаят чина във руското разузнаване отдавна-- на него винаги му се дава невярна информация и той без да иска винаги дезинформира ГРУ после онея му фърлят един бой и така до следващия път ! Затов се бавят Ф-16 блок 70 онези много добре зная ,че как ни ги дадат все едно са ги пратили във руско конструктурско бюро ! А за да не дава снаряди и др каквото пройзвеждаме той трябва да спре военните заводи -или от нато пак да го изработят все едно купувачите са от Русия пък всичко да е пак за Украйна

118

Анонимен

преди 1 година

отиваш в магнитски пич!

117

Анонимен

преди 1 година

Защо мълчи за заповедта, за арест на Путин? Да не е следващия!

116

позор

преди 1 година

По улиците е бъкано от мигранти, цените са в небето, доходите са под земята, по центровете на градовете се колят с брадви, пускат се обществени поръчки за милиони със завишени цени, а в същото време ни обясняват как фалира държавата! И този, който 2 години ни управлява с корумпирани служебни правителства и проектирани от него недоразумения има сурат да излезе и да говори!!!! оставката е минимума който трябва да му се случи!

115

НАРОДА ЗОВЕ

преди 1 година

НЕ НА ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА

114

анонимен

преди 1 година

до анонимен 86- първо научи кой е натовския стандарт и после пиши ***