57

Анонимен

преди 1 година

Айде пак пропаганда .... а какво ще пишете за ДНР и ЛНР ? Там е руско население в хохландияЗаради това е специалната операцие.НЕ Е ВОЙНА !!! Не е обявявана война

56

Анонимен

преди 1 година

То не са само танковете. Доста държави вече са доставили стари съветски танкове на Украйна, например Мароко и България (чрез Чехия), а сега доста държави ще доставят нови модерни танкове. Освен огромното количество танкове се очакват и артилерийски оръдия към 130 бр., като огромната част от тях ще са достатъчно леки и бързо подвижни за да могат веднага след обстрел на вражеската територия да сменят позицията си за да не станат мишена на врага.

55

Анонимен

преди 1 година

Защото тези които се водят украинци разбират че Украйна е изкуствена държава и се осъзнават че народност украинец няма. Все едно в българските западни покрайнини да измислят държава и народност покрайнец или нещо от този род.

54

Анонимен

преди 1 година

до 63 - А ти какво искаш? Турска реч ли да чуваш?

53

Анонимен

преди 1 година

Статията малко ми напомня "възродителният процес" в НРБ. През 1984, БКП виждайки краят на режима си, реши да прави безумия и обяви че в НРБ няма турци и всички са българи. На всички турци в НРБ насила им бяха сменени имената с български и говоренето на турски език се забрани. Всички турски издания издавани в България от турците в България бяха закрити. Ако милиционер те чуеше на улицата да говориш на турски те глобяваше 5, 10, 20 лв. През 1989 г. режимът на комунистите се срути.

52

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат изтреби над 180 хиляди свои, руски роби за по-малко от 1 година. Въпреки това Украйна освободи над 40 % окупирана територия... Няма да ви обяснявам какво ще се случи с руския башибозук след идването на Леопардите.

51

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази глупава статия? Татарите били повече от украинците? Как ще стане това, като татарите са само 6 милиона?

50

Защо

преди 1 година

Защото при управлението на Зеленски украйнското население е пушечно месо. Просто е. Украинците защитават чужди интереси за собствена сметка, както и българите вече

49

Анонимен

преди 1 година

До Простите русофили -Объркал си се. НАТО ще бъде прогонено и Украйна и Русия отново ще бъдат братски народи!

48

а бе?

преди 1 година

Братята американци колко го дават еленджито?

47

Ентропия

преди 1 година

Една система без привнасяне на външна енергия увеличава ентропията си, тоест започва да се разпада.

46

Простите русофили

преди 1 година

отново слагат тигана на котлона, а рибата е още в морето... Фашистка Русия ще бъде позорно прогонена от цялата територия на Украйна...

45

я обяснете сега тука

преди 1 година

Хайде сега някой тук да обясни как така СССР който беше втора световна и военна сила го "победиха" без почти никакви усилия, без санкции, на запад забогатяваха и живееха добре, даже се прегръщаха с лидерите на СССР, а сега студуват западняците и обедняват и ядат скакалци а Русия която е Нигерия със сняг и бензиностанция с ракети, разрушена от вътре и населението и избягало и нямат канализция и с външни тоалетни, и с наложени 11 хиляди санкции - Русия ги бие обединенеите цивилизовани западняди както икономически така и военно?

44

Слава Украина!

преди 1 година

Слава на Героите! Героите са живи и техните органи продължават да живеят в телата на богатите европейци. От околко 1 година рязко е наналяло терсенето на човешки органи за операции в ЕС, изведнъж се намериха много донори. Слава Украина, слава на герорите!

43

Анонимен 43

преди 1 година

Да да, слагайте ми минуси! Как може да има хора, които подкрепят това варварство, което направи НАТО 1999 г. - бомбардира Сърбия и я срина със земята. Това варварство го осъждам с възможно най- силните думи!

42

Анонимен

преди 1 година

Всичко което Маркс прогнозираше за рухването на загниващия капитализъм днес се случва пред очите ни на запад. Всичко става все по-зле и по-зле, и нямат алтернативен икономически модел, нямат ресурси и енергии, зелената сделка се оказа тотален провал.

41

Анонимен

преди 1 година

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха 100 милиарда за Украйна.

40

Анонимен

преди 1 година

Русия увеличи теритирията си с площ колкото два пъти България и населението си с 10 милиона.

39

Анонимен

преди 1 година

Всички , които осъждат руската инвазия, да си припомнят какво направи НАТО 1999 г.

38

Анонимен

преди 1 година

С над 4 милиона е намаляло населението на България за 30 години американско партньорство. 2 милиона измряха от "добър" живот в ЕС и НАТО, а други два милиона мият улиците и пpocтитуират в западна Европа защото в България няма хляб и препитание.