37

Цънь Цон

преди 1 година

Оставете Америка на нас ще ги оправи е ,вие оправете Запада !

36

Пламен

преди 1 година

Има много Раш истски мекерета тук.Съдейки по коментарите е пълно с чебурашки...Слава на Украйна!

35

Българин

преди 1 година

Руzzки геноцид! Искат да ликвидират цял един народ, ама няма да стане!

34

Анонимен

преди 1 година

През Великата Отечествена Война руските момичета отидоха да защитават родината си, а не с мpъcните си raщи да се разнасят из Европа както укробесните. 800 хиляди момичета доброволно се записаха и отидоха на фронта.

33

Сина

преди 1 година

До кога ще ни пласирате статии против Русия? Ние не обичаме еврогеиаките леворезбари! Ние сме истински хора и знаем, че ЕС е в разпад. Пълна депедерастизация на Европа! Напред!

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя виц е за Берлин.

31

Анонимен

преди 1 година

За мен е по важно защо за 30 години се стопихме с 3 милиона. За България става дума. Те украинците въпреки всичко са 40 милиона. Ние сме доста по малко и ако продължава по този начин след 50 години ще се повтори оня виц: Полицаи спират автомобил в София. Гледат книжката и полицая казва на колегата си: Мюмюне, виж какво странно име. Иван.

30

Анонимен

преди 1 година

50 милиона са избягали, сигурен съм.

29

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно да кажеш, македонското население намалява в България. Ми те са руснаци, затова.

28

(-_-)

преди 1 година

Типично, запада насажда вражда на етническа основа, защото това е слабост при хората, после като се изпокарат и разединят следва грабенето.. И накрая се оказва, че няма никакво значение кой от каква народност е. Важното е, че природните ресурси са под контрола на когото трябва и всички щат-нещат под една форма или друга работят за когото трябва..

27

Анонимен

преди 1 година

От 90 година До 24.02.22 от украйна са избягали 10 милиона украинци

26

Анонимен

преди 1 година

Всички тези работи дето ги пишете не изключват факта на геноцид над руснаците в украйна

25

Намаляват дано

преди 1 година

Намаляват ежедневно със по няколко хиляди във източна Украйна (новорусия) намаляват поради управлението на президента им сектант зеленски(син на сатаната) дано по скоро всички укронацисти изчезнат от лицето на земята за да настъпи мир!

24

Анонимен

преди 1 година

много се отказаха от украинско гражданство заради бандеровците

23

Анонимен

преди 1 година

Запада ,Великобритания ,Турция ,Америка винаги са искали да унищожат България ,защото не могат да имат нито ума нито мисленето нито традицията нито историята .Надявам се Китай и Русия да им ........

22

Анонимен

преди 1 година

То украинското население не намалява заради войната, а заради престъпните управления на Порошенко и Зеленски - мръсни евреи

21

Анонимен

преди 1 година

Сами си бегат над 10 000 000 избягаха ,но май вече мъжкета ги хващат и пращат на фронта .

20

Анонимен

преди 1 година

Написаното е просто Copy-Paste от dnes.bg за да има кликове, щото събота и неделя няма новини а всички са на комповете. Путин е виновен че водата в морето е солена, че падат листата есента на дърветата, че на слона акото е цяла планина, че китайците са с дръпнати очи, че лятото е много жега, че африканците са черни, че Аржентина спечели световното и че Меси има много татуировки.

19

Без болка

преди 1 година

Не може да намалява по - бързо от Българското такова. Ние сме подложени на изтребление с икономическа война. Резултатите далеч надхвърлят тези на Украйна. Само че при нас се прави по - хитро! Както при ковид, НЯМА ВИНОВНИ. Прилепът...е виновен, не е лаборатория. Та и тук е така няма кой да посочиш с пръст, освен прилепът.

18

Говедо

преди 1 година

Опитах се да прочета материала,ей Богу,не успях,и бира+ не помогна!Толкова лепкава и "ухаеща" материя....