132

Анонимен

преди 1 година

С електроника от перални и миялни машини се получава това с което разполага Русия в момента, ракети унищожаващи цивилната инфраструктура и мирните граждани.

131

NEW рашизъм

преди 1 година

Трагично е колко много български ид и о ти величаят пРосията и плюят по Запада. А в същото време нямат и не използват в ежедневието си нищо руско..Защото мужиците не произвежда нищо друго освен пропаганда и смъpт !!!!

130

Анонимен

преди 1 година

Русофилите вярват в руската победа.Но руснака никога не е побеждавал силна държава освен околните слаби държавици и то след предателства и подмолна политика .България преди сто години беше силна и отвърна на нашественика с унизителна победа и прогонване в руските степи.

129

Рейгън

преди 1 година

Лъжи, лъжи, лъжи са изписани в статията, че трябва две страници да се изредят. Комплексите Бук М1 поразяват цели със скорост до 4300 км.ч т.е са напълно способни да стрелят по Х22. С300 също поразява цели със скорост близка до 4000 км. Максималната скорост на Х22 е 4000 км/ч, но не и на ниска височина, тогава скоростта е значително по-малка. Х22 е неточна по сгради, но много точна при насочване по метални обект, като самолетоносач или трансформаторна станция и т.н и т.н. лъжи, лъжи, лъжи...

128

Анонимен

преди 1 година

Путин да иска от Ким Чен Ун високоточни ракети иначе губи трансформоторната война. До получаването на високоточни ракети от КНДР Х22 си остават страшилище за жилищните блокове приличащи на самолетоносачи.

127

Анонимен

преди 1 година

До 131.....Ако забелязваш Германия се възстанови от погрома след Втората световна за десетилетие след американската помощ.А ние понеже бяхме заедно с руснаците , още сме в 19 век.

126

Анонимен

преди 1 година

До ПЕШЕВ 125 Ако искаш вярвай, ако искаш не вярвай, твоя си работа... Като те ухапе руснака за дупето, тогава ще е късно и да вярваш и да не вярваш....

125

ИВАН

преди 1 година

НЕ ЗНАМ КАКВО И ЩО, НО УКРИТЕ ЩЕ ИМА ДА ЯДАТ ГОЛЯМ ПЕРДАХ ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ... А ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО ИМ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ...

124

Анонимен

преди 1 година

До 126.....Виждам , че си любител на видеоигри.А бомбандировки преживял ли си

123

русский мир

преди 1 година

Ми нали С-300 е ПВО и го имат руснаците и украинците... Аман от "разбирачи"...

122

Анонимен

преди 1 година

Великия наш цр Сакскобурготски е казал....,,За Русия само със страх и поклон".....Абе т по я човек да не е преживял бомбандировки от ракети х- 22 че е така наплашен.По неговия съвет, когато завалят поредните атаки с ракети руско производство , трябва да се надупем и паднем с поклон.

121

Анонимен

преди 1 година

:))))))))))))))

120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Х-22 е била замислена като..." ----- ееех тези ракети с "ниска" точност... хахаха, нали имаш айфончи, хвани инсталирай си телеграм пък гледай неточните ракети как няколко подред попадат в една и съща цел от радиус 10на метра. Електрическа подстанция виждал ли си? Е и те не са много големи, ама нещо не останаха много в осраина. Турбинно помещение в ТЕЦ? И те така - не много големи, ама що така не останаха в осрааина? Пак в телеграм може да видиш и как хохал пво попада в панелка.

119

Нещо което много --

преди 1 година

За последните 100 г има поне 2-руски гиноцида над Украйна и сега е третия ! Със садистично постоянство и злоба дребния диктатор извършва все повече и повече масови убииства като се надява че при наличие на ядрен арсенал за него не може да има възмездие и съд -- тази надежда му дава карт бланш да убива , като чат пат заплшва запада да си трае че и тях може да запраска !

118

Анонимен

преди 1 година

Х-22 е била замислена като тактическо ядрено оръжие,Руснаците използват тези ракети понеже са привършили другите.А тези ракети са за да хвърлят ядрени бомби с ниска точност.Нападенив с такива ракети е сравнимо с тероризъм.Защото терористите хвърлят бомби не по цели А за избиване и терор

117

Нещо което много --

преди 1 година

-- ме дразни ! На нас македонците ни викат татари заради средновековието и цар Чака ,но той е изгонен от Иваило за отрицателно време барабар със ордата си ! Та руснаците се правят на най-големите славяни и въртят разни теории за панславинизма ,а като им погледна всичките вождове със дръпнти очи -- украйнците по не са така ! А тоя руски номер да избиват колкото се може повече украйнци не е нов -- заради избитите милиони те не са никакви братя и това е абсолютна истина !!!

116

Анонимен

преди 1 година

До Аптекар "РУСИЯ Е ЧАО. РУСОФИЛИ, КУПУВАЙТЕ ВАЗЕЛИНА. И ПОЕМАЙТЕ" -------- ама що така в русия яйцата са 2 лева за пакет... а във великата 'мерика даже ги им слагат аларми да ги не краднат?

115

Анонимен

преди 1 година

До 114 - О, напротив! Хората, служили в ракетни войски даже МНОГО МНОГО силно се смеят, не тихичко. Ега ти простотиите и глупостите! Нямам думи! Как може да се публикуват в общественото пространство такива неща, а да викат "борим се с дезинформацията и фалшивите новини"

114

Анонимен

преди 1 година

До 112...... То е все едно , руснака да иска да унищожи команден украински пункт , който е с размерите на барака И да изстреля стотина ракети х22....От които 99 да попаднат на половин километър .И една в близост от 50 метра до целта.Убивейки ***,крави,зайци и кучета.

113

ЕКСЛКУЗИВНО!

преди 1 година

БОКО Е ВЪРНАЛ ОТКРАДНАТИТЕ ШКАФЧЕТА, КЮЛЧЕТА И ЕВРАЦИ. ИМАНЕТО Е РАЗТОВАРЕНО В АРЕНА АРМЕЕЦ, А БОКО СЕ Е ИЗВИНИЛ НА НАРОДА СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ. ОТ ПРОКУРАТУРАТА СЪОБЩАВАТ, ЧЕ СЕ НАЛАГА ДА ИЗВИКАТ 5-6 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА, КОИТО ДА ПРЕБРОЯТ ВСИЧКО, ЗАЩОТО КОЛИЧЕСТВОТО Е ФЕНОМЕНАЛНО. БУКВАЛНО В МОМЕНТА