111

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен ---Русия в момента има повече ядрено оръжие от целия свят събран заедно. Русия има най-модерните балистични ракети и подводници---Заблуждавате се драги мой от твърде непремерена Руска пропаганда. Аз работя вече 24 години във военната индустрия, най-вече авиационни системи. Общо имам над 30 години в хай-тек индустрии и доста добре и в детайли познавам нещата, включително тези на противника - Русия. Мога да ви кажа най-отговорно, изоставането на Русия е поне 50 години! Непреодолимо!

110

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР - След сладките писания за добрите съюзници ЕС и САЩ, които се допълвали, стигам до извода, че или си платен коментатор, или си крайно заблуден и наивен човек. Сигурно имаш и поне 3 дози ваксина и скоро имаш час за 4-та. Щом ЕС и САЩ са големите съюзници, защо САЩ не доставят енергоизточници (имат достатъчно) на ЕС поне на цените, на които го прави лошата Русия? Ако не друго, то нефт имат достатъчно. Защо не пратят 5-10 танкера подарък, а подаряват оръжия на Украйна? Война да има...

109

Анонимен

преди 1 година

Винаги от зората на човечеството властта е била в този който е имал силата а не парите. Така че Русия може да е66е маййката на цялото НАТО. Това че имаш пари не те прави силен. Прави те богат докато не дойде господаря и не ти разбие физиономията.

108

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен--Какъв го дирят тези пишешщи от страни като ЮАР, Австралия и други подобни от на майната си на другия край на света , в българските сайтове-- Защото виждаме изобилие от задръстеняци без елементарни познания за историята и политиката в света, хора, които освен измислените от болшевиките опорки, друго не са вкусвали, хора, които цял живот не са излизали от България и района. От широкия и СВОБОДЕН свят много неща се виждат. Накратко - няма как да видиш гората, ако си вътре в нея!

107

Анонимен

преди 1 година

Русия в момента има повече ядрено оръжие от целия свят събран заедно. Русия има най-модерните балистични ракети и подводници от пето поколение каквито няма никъде по света. Подводницата Белгород от 5-то поколение може да затрие целия западен бряг на САЩ, Ракетите Сармат поколение 5 могат да унищожат всяка държава за минути без да има дори кой да ги спре. Минават дори през южния полюс. Американските експерти са пресметнали че 10 ракети Сармат могат да затрияр САЩ окончателно. Още ли мислиш кои са

106

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен ЕС не е конкурент на Щатите. ЕС, както и НАТО са негово, на Щатите допълнение. Главният враг не е Русия, а потенциално, може да бъде Китай. Америка има нужда от Европа за много неща. Да, в някои области има конкуренция - Ербус е конкурент на Боинг, но това не е проблем за Америка, понеже и двете фирми са почти единствени доставчици на пътнически самолети за цял свят и Боинг не може сам да запълва пазара. Европа и Америка произвеждат различни неща, имат различни ниши и се допълват.

105

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАРЕвропа в момента се унищожава от САЩ и това е целенасочен план . Американците това дори не го крият. Създава се конфликт между европейските държави. От едната страна най-голямата европейска държава Русия и от другата страна останалите. Играе се филма с комунизма и диктатурите. САЩ и ЕС имаха еднакъв БВП. Долара започна да умира и какво се случи? Еврото пропдна, създаде война в Европа, енергийна криза дето удря дори икономиките и храните, социално неравенство, разходи за оръжие ......

104

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-До от ЮАР Уважаеми не се намираме в 44 година. Осъзнай се малко - Именно. Дори през 1944, когато Америка произвежда 50% от световния продукт, Щатите не са имали това глобално влияние и сила, които имат днес. Днес е 21-ви век. Русия живее и работи с категории и мислене от 19-тия век. Затова, Русия просто няма бъдеще в този си вид. Ще ги изпекат на бавен огън. Накрая пак ще трябват хуманитарни помощи и заеми за Москва. Вече гледахме разпада на СССР. Ще видим и разпада на СССР-2.

103

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР "Драги ми господине, ЕС има по-голям БВП от самата Америка!" - Именно затова САЩ иска да премахне конкурента си ЕС, но такива като теб явно нямат капацитета да го проумеят. Хем имаш нужната онформация, хем не зацепваш. Как се нарича това? Или промивка на мозъка, или липса на някои от функциите му.

102

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименДраги ми господине, ЕС има по-голям БВП от самата Америка! ЕС е пазар от 550 милиона добре структурирани и образовани хора със системи от закони и правила непосилни за ума на крепостните мужици. Това не е хапка за *** като Русийката. Европа ще се справи. Може да има затруднения, но газ, петрол и метали има в изобилие по целия свят. Просто трябваше да се скъса ВСЯКАКВА зависимост от Русия и в това Американците са прави, че го наложиха. Никакви Долари и Евро за Русия!

101

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР Уважаеми не се намираме в 44 година. Осъзнай се малко

100

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР - Напротив, многополюсен свят ще има. Нали се хвалиш, че четеш история. Четеш, но нищо не разбираш. Всеки, който се е опитвал да превземе света рано или късно се проваля и се появява нов. Всеки такъв опит е тласък в развитието в една или друга посока. Римска империя, ИРИ, Монголската империя, Османската империя, СССР, САЩ и др. Всички (САЩ още не) приключват след намеса на хора от Източна Европа.Няма как природата да допусне "световен цар", защото ще настане тирания - нарушен баланс.

99

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР Аз не виждам САЩ да пържи Русия. Аз виждам как САЩ и Русия размазват ЕС

98

от ЮАР

преди 1 година

Освен помощта на Америка през ВСВ, цялата технология на Русия беше от Запада - Сталинградският Тракторен Завод е на Форд, Волга-та - също. Единствените им читави самолетни мотори преди ВСВ са от Прат енд Уитни. След ВСВ, реактивни двигатели на МИГ15 са от Ролс Ройс. Всичко читаво, което са имали е или лиценз, или крадено от Запад, лошо копие. Един мотор не могат да направят до ден-днешен! Сега обаче, Западът им наложи небивали досега санкции. Ще бъдат смазани за няколко години. Америка знае как!

97

Анонимен

преди 1 година

Явно че САщ и Русия са се разбрали да е66ат майкката на ЕС. Ама талка е като ЕС се ръководи от най-просстите политици в целия свят. Умствено изостанали, деградирали, морално пропаднали и всякакви други подобни. После разни индивиди се чудят защо ЕС не е никакъв фактор и всеки ги е666е през гащщите.

96

Анонимен

преди 1 година

Какъв го дирят тези пишешщи от страни като ЮАР, Австралия и други подобни от на майната си на другия край на света , в българските сайтове? За какъв *** ни се навират тук и дават наклон на история, политика? Я се скрийте!

95

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен Аз пък ви казвам, че Америка ще пържи Русия на бавен огън, ще я омаломощи тотално, докато ги докара до положение да си ядат прикладите. Я ми кажете докъде ще я докара русийката без световната финансова система и пазари, без достъп до технологии, материали, лицензи. Дори москвич 412 няма да могат да произведат. Докато беше СССР, Америка им помогна във ВСВ с половин милион камиона и по 10 хиляди самолета, още толкова танкове и милиони тонове храни и муниции.

94

Анонимен

преди 1 година

Няма как да си привърженик на Европейския съюз, култура, общност и тн и същевременно да си привърженик на една чужда държава като САЩ която закопа окончателно ЕС. Най-големия враг на Европа е САЩ.

93

Анонимен

преди 1 година

Редът, драго ми противозачатъчно, горазбута Горбачов

92

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименОшамарил ги бил, викаш, Путин. Спечелил бил. Територия в разруха и кал, пълна с бедняци. 70% от населението на така наречените луганска и донецка уж републики избягаха НА ЗАПАД. Нищо че са руско-говорящи, те не щат да чуят за Русия да ги управлява. Т.нар. референдуми са един ФАРС подобен на изборите в Сев. Кореа. Пълно фалшименто. Ние тия филми сме ги гледали през соца и знаем много добре за какви лъжи става дума. Жалко за съдбите на хората, които се върнаха в крепостна Русия. Колхоз